Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εαν κατι εχει αποδειχθει δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε ,παντως οι μολωτοφ με καποιο τροπο μεταφερονται ρε παιδια ,δεν φυτρωνουν ,καποιοι τις φτιαχνουν και καποιοι τις πετανε ,δεν ξερω αν ειναι προβοκατορες καθε φορα οπως ηταν στα τελευταια γεγονοτα ,παντως το οτι οι δυναμεις καταστολης τις πιο πολλες φορες ασκουν υπερβολικη βια δεν σημαινει αυτοματα οτι καθε φορα εχουν αδικο και στατιστικα να το δεις δεν στεκει .
Οσο για το Μπατσοκ και τα λοιπα κομματα με τους ανεπαγγελτους ηγετες η με τους κομουνιστες που στελνουν τα παιδια τους στο Αμερικανικο κολλεγιο προσωπικα δεν ασχολουμαι ,θελετε να τους κανετε να πονεσουν ;Παμε ολοι αυριο το πρωι να καταθεσουμε πινακιδες απο τα αυτοκινητα ,ολοι οσοι διαφωνουμε και κρινουμε οτι ολα αυτα που γινονται ειναι λαθος και χρεωνουν τα παιδια μας ,ας κινηθουμε με τα μεσα μεταφορας ,ας τους κοψουμε το εσοδο ,το να καθομαι σε μια πλατια αγανακτισμενος και να μη κανω τιποτα ,ερμαιο στις οποιες διαθεσεις τους δεν θα το κανω .
Υπαρχει κανεις η θα πειραξει το ξεβολεμα ;
Επι της ουσιας λοιπον ,βαλβιδα εκτονωσης δεν γινομαι
Εσύ βάλθηκες να τους αθωώσεις,σιγά που δεν θα το συζητάμε κιόλας.

Αυτά περί κομμουνισμού δεν τα κατάλαβα,μπερδεύεις τις ιδεολογίες με τους πολιτικάντες του συστήματος.

Όσο για την πρόταση σου περί πινακίδων θέτεις ένα ψευτοδίλημμα το οποίο είναι για μερικούς θέμα επιβίωσης καθημερινά.
Άσε λοιπόν τους υπόλοιπους να είναι ''βαλβίδες εκτόνωσης''.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

...και το τι έχει κατορθώσει το κίνημα της Πλατείας Συντάγματος (αλλά και των άλλων πόλεων) μπορεί κανείς να το πληροφορηθεί μελετώντας προσεκτικά το παρόν νήμα, που περιέχει το απόσταγμα της αρθρογραφίας στο θέμα αυτό, αλλά και απόψεις μελών που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις (και δεν είναι καθόλου λίγα...) και καταθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες...

Ε, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...όποιος "διψά" μπορεί να ξεδιψάσει...για τους "άλλους", προσωπικά δε δίνω δυάρα...αυτοί θα ξυπνήσουν όταν το πεί η Τρέμη στις ειδήσεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εσύ βάλθηκες να τους αθωώσεις,σιγά που δεν θα το συζητάμε κιόλας.

Αυτά περί κομμουνισμού δεν τα κατάλαβα,μπερδεύεις τις ιδεολογίες με τους πολιτικάντες του συστήματος.

Όσο για την πρόταση σου περί πινακίδων θέτεις ένα ψευτοδίλημμα το οποίο είναι για μερικούς θέμα επιβίωσης καθημερινά.
Άσε λοιπόν τους υπόλοιπους να είναι ''βαλβίδες εκτόνωσης''.

Δεν βαλθηκα να αθωωσω κανεναν ,ειδαμε εικονες-αποσπασματα μιας συλληψης που ποσταρε ενα μελος ,ειπα οτι ειναι πιθανο να υπαρχει και αλλη εξηγηση και εξηγησα ,εφ οσον ομως το πραγμα εχει κριθει η συζητηση τελειωνει για μενα ,μαζι μου ΔΕΝ θα συζητησεις αλλο για αυτο .

Δηλαδη θες να μου πεις οι ηγεσιες δεν εχουν σχεση ;Δλδ εγω μπορω να ηγουμαι για παραδειγμα της ομαδας Αλτρουιστων και να κοιτω την παρτη μου και τα συμφεροντα μου ασχετα με το τι πρεσβευει η ομαδα μου ;;;;;
Μπορει ας πουμε ο ηγετης του Κομουνιστικου κοματος να στελνει τα παιδια του στο Αμερικανικο κολλεγιο που ξερουμε ποιοι το χρηματοδοτουν αντι για καποιο κολεγιο στην Σοβιετικη Ενωση -Βουλγαρια -Γιουγκοσλαυια;;
Ειναι οκ ας πουμε αυτος που μαχεται για τα εργατικα μου δικαιωματα να μην εχει μιας ημερας ενσημα ;;;;
Εγω αυτο αδερφε μου επαναστατη και αγωνιστη δεν το καταπινω ,δεν μπορω να πω για σενα ,κανε οπως το σκεφτεσαι

...και το τι έχει κατορθώσει το κίνημα της Πλατείας Συντάγματος (αλλά και των άλλων πόλεων) μπορεί κανείς να το πληροφορηθεί μελετώντας προσεκτικά το παρόν νήμα, που περιέχει το απόσταγμα της αρθρογραφίας στο θέμα αυτό, αλλά και απόψεις μελών που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις (και δεν είναι καθόλου λίγα...) και καταθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες...

Ε, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...όποιος "διψά" μπορεί να ξεδιψάσει...για τους "άλλους", προσωπικά δε δίνω δυάρα...αυτοί θα ξυπνήσουν όταν το πεί η Τρέμη στις ειδήσεις...

Δεν μου λες ομως επι της ουσιας τι καταφερε ;
Να μη ψηφισθει ; Οχι
Να τους φοβισει ;Σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους
Προσωπικα δεν θα παραμυθιαστω ,το γουσταρα απο καρδιας αλλα επι της ουσιας τιποτα ,τσαμπα τα δακρυγονα το ξυλο και την ταλαιπωρια .
Αυτοι περασαν οτι ηθελαν α-νε-το-τα-τα ,διαλυσαν οπως διαλυσαν την πλατεια και τελος .
Ηταν ωραιο -ρομαντικοτατο αλλα ανευ ουσιας
Εκτος εαν και δεν ψηφισαν οτι γουσταραν και δεν το εμαθα

Να μη ψηφισθει ; Οχι
Προσωπικα δεν θα παραμυθιαστω ,το γουσταρα απο καρδιας αλλα επι της ουσιας τιποτα ,τσαμπα τα δακρυγονα το ξυλο και την ταλαιπωρια .
Αυτοι περασαν οτι ηθελαν α-νε-το-τα-τα ,διαλυσαν οπως διαλυσαν την πλατεια και τελος .

Πάλι με "καθαρό μάτι" και "χωρίς προκατάληψη" τα βλέπεις, μου φαίνεται...:D

Για "πάρτο αλλιώς"...:driver:

Πάλι με "καθαρό μάτι" και "χωρίς προκατάληψη" τα βλέπεις, μου φαίνεται...:D

Για "πάρτο αλλιώς"...:driver:

Κρατα τις ειρωνιες για παρτη σου ,δεν σε ειρωνευτικα ,τωρα αν θες να το χαμηλωσουμε το επιπεδο δεν εχω προβλημα να κατεβω λιγο μπας και συνεννοηθουμε
Γιατι δεν απαντας σε αυτα που ρωτω ;
Αντε να σε διαβασω παλληκαρι μου

Κρατα τις ειρωνιες για παρτη σου ,δεν σε ειρωνευτικα ,τωρα αν θες να το χαμηλωσουμε το επιπεδο δεν εχω προβλημα να κατεβω λιγο μπας και συνεννοηθουμε
Γιατι δεν απαντας σε αυτα που ρωτω ;
Αντε να σε διαβασω παλληκαρι μου

Καλά..."διάβασε" τον εαυτό σου πρώτα και μετά τα ξαναλέμε...-bye-

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κι όμως η συνέλευση έγινε,παρ όλο που μας είχαν κυκλωσει τα ΜΑΤ .
Τους διώξαμε απ την Πλατεία με συνθήματα και χειροκροτήματα.
Δεν είχαν καμμία δουλειά μέσα πλέον.

Σήμερα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.
Οσοι μπορείτε,ελάτε.

Και επειδή κάποιος φίλος έγραψε οτι δεν τους φόβισε το κίνημα,του απαντώ πως τους κατατρόμαξε.
Γι αυτό ψηφίσαν δραπετεύοντας ,για αυτό μας πέθαναν στις 28/25 Ιουνίου και για αυτό μας γκρέμισαν πανό ,σκηνές και εγκαταστάσεις χτες τα ξημερώματα.

Συν την άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ, οτι "ξεβρώμισε η Πλατεία"η οποία ,δυστυχώς βρήκε πολλούς υποστηρικτές

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Να μη ψηφισθει ; Οχι

Η Χούντα του 67 δεν έπεσε την άλλη μέρα του Πολυτεχνείου. Αυτό δε σημαίνει ότι το πολυτεχνείο δεν κατάφερε τίποτα.

Οι αγώνες δεν είναι ρομαντικοί και άνευ ουσίας όταν χάνεις.
Πέφτεις και ξανασηκώνεσαι μέχρι να νικήσεις ή να ισοπεδωθείς.

Και οι 300 Σπαρτιάτες έχασαν.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η Χούντα του 67 δεν έπεσε την άλλη μέρα του Πολυτεχνείου. Αυτό δε σημαίνει ότι το πολυτεχνείο δεν κατάφερε τίποτα.

Το πολυτεχνείο κατάφερε να μην γίνει η μετάβαση από τη δικτατορία των συνταγματαρχών σε μια επίφαση δημοκρατίας ala turk με εγγυητή τον στρατό την δεδομένη χρονική στιγμή. Αλλά αν δεν έπεφτε η Κύπρος, αμφιβάλλω πάρα πολύ για το πότε θα έπεφτε η Χούντα και πότε θα γινόντουσαν εκλογές.

Τίποτα δεν γίνεται τσάμπα. Το μήνυμα μπορεί να μην ήταν τόσο ισχυρό όσο θα θέλαμε αλλά οι τύποι χέζουν μάντολες. Και έχουν καραϊδρώσει.
Μόνο τα χιλιάδες διαζύγια που έχουν εκδοθεί με την Neoset είναι σημαντικό κέρδος.
Το φθινόπωρο θα είναι καυτό.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η ίδια κυρία Αιμίλιε,μας διαβεβαίωσε οτι το Ιατρείο δεν θα πειραχτεί,αλλά ξηλώθηκε και πετάχτηκε ανεμπόδιστα..

Ήμουν σίγουρος Δημήτρη.....Άλλωστε οι ομοιότητες απο ότι είδες δεν είναι λίγες...(των εποχών)...

:worshippy:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Στο κεφάλι ο πιτσιρίκος..
http://pitsirikos.net/2011/07/τον-αύγουστο-δεν-υπάρχουν-σκηνές/

...........................................................................................................
Σε επιχείρηση «σκούπα» στην πλατεία Συντάγματος προχώρησαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα δημοτικοί υπάλληλοι σε συνεργασία με τα ΜΑΤ.
Αρχικά, υπήρχε η σκέψη να «καθαρίσουν» την πλατεία Συντάγματος οι atenistas αλλά δεν βρέθηκε χορηγός.(:Banane0:)

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε επειδή απαγορεύεται το κάμπινγκ σε δημόσιο χώρο. Σε δημόσιο χώρο επιτρέπεται μόνο να χτίσεις το Mall -το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης-, αλλά θα πρέπει να είσαι ο Λάτσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων που διαβάζουν free press, Γιώργος Καμίνης, επικαλέστηκε λόγους αισθητικής και δήλωσε πως στο Σύνταγμα σύχναζαν περιθωριακά άτομα. Από σήμερα, θα μαζεύεται στο Σύνταγμα όλη η όρθια διανόηση και η καλή κοινωνία, ενώ απόψε θα γίνει και παρουσίαση του βιβλίου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη «Ο Μινώταυρος την είχε μεγάλη».

Ο κ. Καμίνης, ο οποίος είναι δήμαρχος μόνο τον Αύγουστο, δήλωσε επίσης πως -τώρα που καθάρισε το Σύνταγμα- το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει και η απεργία των ιδιοκτητών ταξί, ώστε η Αθήνα να γίνει ξανά η πόλη-πρότυπο που ήταν μέχρι πριν δυο μήνες.

Ήδη, σύμφωνα με το Mega και τον ΣΚΑΙ, χιλιάδες Αθηναίοι σταματάνε τις διακοπές τους για να επιστρέψουν στην Αθήνα, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που τις ακυρώνουν για να μείνουν στην πρωτεύουσα και να απολαύσουν την άψογη αισθητική της πλατείας Συντάγματος.

Παράλληλα, χιλιάδες τουρίστες εγκαταλείπουν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη και αναζητούν απεγνωσμένα ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πλατείας, για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία να ανοίγεις το παράθυρό σου και να βλέπεις τις πλάκες και το σιντριβάνι.

Ο Γιώργος Καμίνης δεν σταματάει στον «καθαρισμό» της πλατείας Συντάγματος και ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για τον στολισμό της πλατείας τα Χριστούγεννα.

Στη μέση της πλατείας Συντάγματος θα υπάρχει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά η έκπληξη είναι πως στην κορυφή δεν θα έχει αστέρι αλλά τον Γιώργο Καμίνη. Για να στέκεται και να μην πέφτει, η κορυφή του δέντρου θα είναι στον πισινό του.

(Είμαι ένας από αυτούς που πίστευαν πως έπρεπε να φύγουμε ομαδικά, οργανωμένα και με μια γιορτή από το Σύνταγμα στα μέσα Ιουλίου και να επιστρέψουμε πάλι οργανωμένα και με μια γιορτή στο τέλος του Αυγούστου· το είχα γράψει απέξω απέξω, εξηγώντας και τους λόγους -εδώ-,(http://pitsirikos.net/2011/07/μια-πρόταση-για-την-πλατεία/ )και ψήφισα υπέρ αυτής της πρότασης, όταν τέθηκε στη λαϊκή συνέλευση. Οι φωνές όσων πίστευαν πως τα πράγματα πρέπει να γίνουν έτσι πνίγηκαν από αυτές των συμπολιτών μας που φώναζαν πως «η επανάσταση δεν πάει διακοπές». Περιέργως, τους περισσότερους επαναστάτες δεν τους είδα ξανά στην πλατεία Συντάγματος – μάλλον θα πήγαν διακοπές. Από την άλλη, καλύτερα που τα πράγματα έγιναν έτσι. Ο θυμός μεγαλώνει και η αποφασιστικότητα γιγαντώνεται. Και η κρίσιμη ώρα πλησιάζει. Εν τω μεταξύ, ας ερωτευτούμε – είναι ο πιο καλός τρόπος να διαδοθεί η επανάσταση.)

:Banane0::Banane0::Banane0: