Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δυστυχώς μετά και τα χτεσινά (όπου επαληθεύτηκε το ρητό οτι "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη"),δεν έχω καμμία διάθεση ούτε για χιούμορ πλέον.

Μόνον οργή,οργή,οργή.

Προσέβαλλαν και προπηλάκισαν και εμάς στα σκαλιά του Μετρό,όπου είχε τραυματιστεί νεαρός από πέσιμο !! τους απώθησαν οι χοίροι με βία προς τα σκαλιά και στο στριμωξίδι το παλληκάρι έφερε τις σκάλες κωλοτούμπα την μισή διαδρομή.
Θα μπορούσε να είχε σπάσει τον αυχένα του ,πράγμα που όλοι καταλαβαίνετε ΤΙ σημαίνει.!!!
Μόνο αυτοί οι δολοφόνοι δεν καταλαβαίνουνε.
Ναι,υπήρχαν και "χουλιγκανάκια" χτες.
Αλλά οι ένστολοι ήταν χειρότεροι,δίμετροι,πάνοπλοι και πιο καυλωμένοι χουλιγκάνοι από τον οποιοδήποτε πιτσιρικά.
Και το χειρότερο είναι ένστολοι και "νόμιμοι".
Εχω αηδιάσει πλέον.
Αλλά δεν θα τους περάσει.
Μόνο αυτά μπορώ να γράψω σήμερα,ειλικρινα...

http://www.youtube.com/watch?v=KQbEXxtd5cU

jurassic_mat.jpg

Ναι αυτός με την βερμούδα είμαι εγώ.
Δεν δείχνει όμως το ΠΩΣ έσπρωξαν τον κόσμο για να μπουκάρουν τα τομάρια στο Μετρό και να ξαναβγούν πιό τσαντισμένοι και πιό καυλωμένοι.

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!

Απροπό,το παλληκάρι την γλύτωσε με ένα διάστρεμμα και εκδορές στην πλάτη (από κλομπιές).

Και ο ίδιος δεν πίστευε στην τύχη του.Το να κατρακυλάς με ποδοπάτημα τόσα σκαλιά..τι να πώ..
Είχε -κυριολεκτικά- Αγιο ο τυπάκος.

Δυστυχώς μετά και τα χτεσινά (όπου επαληθεύτηκε το ρητό οτι "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη"),δεν έχω καμμία διάθεση ούτε για χιούμορ πλέον.

Μόνον οργή,οργή,οργή.

Προσέβαλλαν και προπηλάκισαν και εμάς στα σκαλιά του Μετρό,όπου είχε τραυματιστεί νεαρός από πέσιμο !! τους απώθησαν οι χοίροι με βία προς τα σκαλιά και στο στριμωξίδι το παλληκάρι έφερε τις σκάλες κωλοτούμπα την μισή διαδρομή.
Θα μπορούσε να είχε σπάσει τον αυχένα του ,πράγμα που όλοι καταλαβαίνετε ΤΙ σημαίνει.!!!
Μόνο αυτοί οι δολοφόνοι δεν καταλαβαίνουνε.
Ναι,υπήρχαν και "χουλιγκανάκια" χτες.
Αλλά οι ένστολοι ήταν χειρότεροι,δίμετροι,πάνοπλοι και πιο καυλωμένοι χουλιγκάνοι από τον οποιοδήποτε πιτσιρικά.
Και το χειρότερο είναι ένστολοι και "νόμιμοι".
Εχω αηδιάσει πλέον.
Αλλά δεν θα τους περάσει.
Μόνο αυτά μπορώ να γράψω σήμερα,ειλικρινα...
Από που προκύπτει αυτό Δημήτρη?

pig12445.jpg
pigxlarge.jpg
Ελπίζω να σου έφτιαξα λίγο το κέφι!
-bye-

Και έχεις τα κανάλια και λοιπούς να λένε ότι πρέπει να το ψάξουμε βαθύτερα το πράμα,οι αστυνομικοί εκτελούν εντολές ανωτέρων.Ε και?!!?
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι εν μέσω κρίσης που παραιτούνται από της δουλειές τους αξιοπρεπώς για προσωπικούς λόγους και αυτοί που δέρνουν συνέχεια ανθρώπους κάνουν μια δουλειά?
Τι ψυχή έχουν ρε γαμώτο??

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγω παντως μετα τα χθεσινα... δεν ξερω...

Αντιλαμβανομαι αυτο που εχει πει πολλες ο φορες ο Σπυρος για την Ιστορια και τις εξελιξεις και το ασπαζομαι. Αλλα...

Ενα μεγαλο αλλα τριγυριζει στο μυαλο μου απο εχθες...

Απο τη μια λεω, μην εισαι μακακας φυσικα και πρεπει και να κατεβεις ειναι χρεος σου και, αν ερθει αυτη η ωρα, να συγκρουστεις...

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι μονο το τομαρι μου εχω, κι αν πεινασω μονο εγω θα ειμαι, που στο καλο ειναι αυτος που αυριο θα κινδυνευσει να δει το παιδι του να πειναει;;;

Εγω εχω μια δουλια (προς το παρον παντα) θα ζησω (και αν πεινασω ειπαμε...), που στο καλο ειναι οι επισημως καταγεγραμμενοι 800000 ανεργοι;;; (ασε αυτους που αμοιβονται 300eu...)

Γιατι το φελεκι μου μεσα να κατεβαινουν 20000 ανθρωποι μονο στο δρομο; Γιατι θα πρεπει να τρωνε ξυλο μονο οι ιδιοι μακακες καθε φορα; Τι σκατα περιμενουν ακομα να γινει;;;

Γιατι εγω να γυριζω εχθες το μεσημερι με βαρυ και σκυμενο κεφαλι στο σπιτι;

Στην τελικη δεν αναγνωριζω τη ΓΣΕΕ σαν εκπροσωπους μου (οπως και την κυβερνηση) γιατι θα πρεπει οποτε μου βαρανε αυτοι οι προδοτες το ντεφι να πηδαω;

Στα @@ θα τους γραψω ολους λοιπον μεχρι να ξυπνησουν, και στις 19 του μηνα θα παρω τους φιλους μου (που εγγυημενα εχουμε αναπνευσει το ιδιο αντιασφυξιογονο) και θα παμε για τσιπουρα. Κι ας παει οποιος θελει στο Συνταγμα να κανει το Γκαντι...

Ναι η αλήθεια είναι ότι εχω ένα ζωωδη μαγνητισμό ,, την τελευταία φορά
ομως μετανοιωσε και το ζωο που ηρθε καταπάνω μου ,,

μη μου το θυμίζεις ... με τρυπιο παντελόνι μεσα στο μετρό ,, γαμω τα πυρομαχικά τους τα πασχαλιατικα .....

Αντιλαμβανομαι αυτο που εχει πει πολλες ο φορες ο Σπυρος για την Ιστορια και τις εξελιξεις και το ασπαζομαι. Αλλα...

Απο τη μια λεω, μην εισαι μακακας φυσικα και πρεπει και να κατεβεις ειναι χρεος σου και, αν ερθει αυτη η ωρα, να συγκρουστεις...

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι μονο το τομαρι μου εχω, κι αν πεινασω μονο εγω θα ειμαι, που στο καλο ειναι αυτος που αυριο θα κινδυνευσει να δει το παιδι του να πειναει;;;

Εγω εχω μια δουλια (προς το παρον παντα) θα ζησω (και αν πεινασω ειπαμε...), που στο καλο ειναι οι επισημως καταγεγραμμενοι 800000 ανεργοι;;; (ασε αυτους που αμοιβονται 300eu...)

Γιατι το φελεκι μου μεσα να κατεβαινουν 20000 ανθρωποι μονο στο δρομο; Γιατι θα πρεπει να τρωνε ξυλο μονο οι ιδιοι μακακες καθε φορα; Τι σκατα περιμενουν ακομα να γινει;;;

Στην τελικη δεν αναγνωριζω τη ΓΣΕΕ σαν εκπροσωπους μου (οπως και την κυβερνηση) γιατι θα πρεπει οποτε μου βαρανε αυτοι οι προδοτες το ντεφι να πηδαω;

Στα @@ θα τους γραψω ολους λοιπον μεχρι να ξυπνησουν, και στις 19 του μηνα θα παρω τους φιλους μου (που εγγυημενα εχουμε αναπνευσει το ιδιο αντιασφυξιογονο) και θα παμε για τσιπουρα. Κι ας παει οποιος θελει στο Συνταγμα να κανει το Γκαντι...

Κι εγώ μέσα Στελάρα μου!!! Μη με ξεχάσεις...στείλε ΠΜ....:D
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Την ίδια πικρία έχω Στελάκο με εσένα.
Και την ίδια απορία.
Αλλά εμένα είναι και "ιδιόμορφη" η θέση μου.
Και θα είμαι εκεί.
Εστω και για 500 "ζωντόβολα".
Οπότε πιείτε και κάτι για μένα που θα βαστάω τα μπόσικα...:music-smiley-005:

Αν κάποτε αλλάξουν τα πράγματα προς ριζοσπάστικη κατεύθυνση (λέω τώρα), οι ματατζήδες και το αηδιαστικό ασφαλιτομάνι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με όρους συνεργατών κατοχικής κυβέρνησης.