Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Καληνύχτα...
Γενικώς...-bye-

Άργησες να καληνυχτίσεις....ξημέρωσε κι "ήλιος" δεν υπάρχει*...

Πάντως, τα "συμπεράσματα" αυτά του Jorgito προκύπτουν από τα γραφόμενα ορισμένων εδώ μέσα και δεν είναι διόλου αυθαίρετα ή αβάσιμα...

* ΥΓ. Ούτε ο 53χρονος οικοδόμος του ΠΑΜΕ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Άργησες να καληνυχτίσεις....ξημέρωσε κι "ήλιος" δεν υπάρχει...

Πάντως, τα "συμπεράσματα" αυτά του Jorgito προκύπτουν από τα γραφόμενα ορισμένων εδώ μέσα και δεν είναι διόλου αυθαίρετα ή αβάσιμα...

Γιαυτό έγραψα "γενικώς".

Όσο για τα "συμπεράσματα" δε νομίζω να "σκηνοθετήθηκε" κανένας θάνατος...

Έλεος δηλαδή. Και εγώ δε συμφωνώ με αρκετά, αλλά υπάρχει και όριο.-bye-

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δαμιανέ απομονώνω αυτό το κομμάτι για να κάνω το σχόλιο μου. Αν λοιπόν η επίθεση των κουκουλοφόρων - αν λέμε - είχε φτάσει στην Βουλή τότε η θέση του ΠΑΜΕ έπρεπε να είναι μαζί τους .

Σκοπός (κατά τη γνώμη μου) του ΠΑΜΕ, ήταν να αποτραπεί "ντου" που θα οδηγούσε σε αστυνομική επέμβαση και ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και θα διέλυε τη διαδήλωση...

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Επίσης βάζοντας εισαγωγικά, δεν νομιμοποιείται κάποιος να γράφει ότι του κατέβει.

Παλιά τακτική και γνωστή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δαμιανέ απομονώνω αυτό το κομμάτι για να κάνω το σχόλιο μου. Αν λοιπόν η επίθεση των κουκουλοφόρων - αν λέμε - είχε φτάσει στην Βουλή τότε η θέση του ΠΑΜΕ έπρεπε να είναι μαζί τους .

Δημήτρη η θέση του ΠΑΜΕ είναι εκεί που επιτάσσει η θέση του ΚΚΕ. Και το ΚΚΕ δεν βάζει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον - κανένα θέμα επίθεσης στη Βουλή.

Με 'γειά η τζίφρα!!! :grinning-smiley-043

αμφίβολη όμως, χρησιμοποιήθηκε το 2003 από τον Ν. Μπογιόπουλο σε ένα άρθρο του αλλά πολλοί αμφισβητούν την γνησιότητα της ...

το πρώτο μέρος είναι γνωστό ("If you tremble with indignation at every injustice, then you are a comrade of mine." - As quoted in The Quotable Rebel : Political Quotations for Dangerous Times (2005) by Teishan Latner, p. 112), για το δεύτερο μέρος υπάρχει μία σκιά .........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δημήτρη η θέση του ΠΑΜΕ είναι εκεί που επιτάσσει η θέση του ΚΚΕ. Και το ΚΚΕ δεν βάζει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον - κανένα θέμα επίθεσης στη Βουλή.

Αυτό θα σήμαινε πως θα υπερασπιζόταν την Βουλή σε ένα "ντου" ;

Αν το μέτωπο των "κουκουλοφόρων" είχε κατεύθυνση π.χ., από Ακαδημίας προς Βασ. Σοφίας (δλδ, στο φράκτη της αστυνομίας και την είσοδο της Βουλής) πιστεύω ότι δε θα ανακατεύονταν. Αν μπλέκονταν όμως, τότε θα δικαιολογούσα όσα λέγονται για το ΠΑΜΕ και το ρόλο του...:nounder:

Δεν υπήρχε δίοδος προς τη Βουλή, κατά μήκος από Πανεπιστημίου έως την αρχή του εθνικού κήπου ήταν το ΠΑΜΕ. Για να φτάσουν στη Βουλή έπρεπε να περάσουν μέσα από τους Παμίτες.

Δεν υπήρχε δίοδος προς τη Βουλή, κατά μήκος από Πανεπιστημίου έως την αρχή του εθνικού κήπου ήταν το ΠΑΜΕ. Για να φτάσουν στη Βουλή έπρεπε να περάσουν μέσα από τους Παμίτες.

Η Ακαδημίας που καταλήγει δηλαδή...??? ή μήπως ήθελαν τη κάλυψη αθώων διαδηλωτών για να δέσει η μαγκιά κι η επαναστατικότητά τους...???

Πάντως δύο γνωστοί μου που ήταν παρόντες μου λένε ότι την επίθεση στο παμε την έκαναν βασικά ασφαλίτες που ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη. Μου φαίνεται λογικόένα τέτοιο σενάριο, αναρχικοί δεν πιστέυω οτι ήταν .Δυστυχώς αποδέιξεις δεν έχω, αν βρεθεί κάτι στο νετ θα δώσω λινκ

Η Ακαδημίας που καταλήγει δηλαδή...??? ή μήπως ήθελαν τη κάλυψη αθώων διαδηλωτών για να δέσει η μαγκιά κι η επαναστατικότητά τους...???

Η Ακαδημίας καταλήγει στην είσοδο της Βουλής που είναι το τειχος. Είχε τόση αστυνομία εκεί που δεν περναγε ούτε κουνούπι.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι ήταν αναρχικοί...δε το πίστεψα ούτε στιγμή...οι αναρχικοί δεν είναι χούλιγκανς και προβοκάτορες...

Η Ακαδημίας καταλήγει στην είσοδο της Βουλής που είναι το τειχος. Είχε τόση αστυνομία εκεί που δεν περναγε ούτε κουνούπι.

"Εδώ σε θέλω κάβουρα, πως περπατάν στα κάρβουνα..." :D

δηλαδη απο ολη την προσβαση στην βουλη το παμε αφηνε τους υπολοιπους να πανε απο ακαδημιας ?

δηλαδη απο ολη την προσβαση στην βουλη το παμε αφηνε τους υπολοιπους να πανε απο ακαδημιας ?

Ποιούς "υπόλοιπους"????

..."να πάνε" ΠΟΥ...????

Ποιούς "υπόλοιπους"????

..."να πάνε" ΠΟΥ...????

εχω την εντυπωση οτι η συγκεντρωση δεν ηταν αποκλειστικη του παμε .Αρα υπηρχαν και αλλοι εκει .Που μαλλον ηθελαν να πανε στη βουλη.

Τώρα με μπέρδεψες....αφού πιστεύεις όπως είπες ότι δεν ήταν επαναστάτες...
Προβοκάτορες ήταν, παρακρατικοί ασφαλίτες ξερω γω τι, αλλά επαναστάτες στην καμία.

Και οτι καν να ´ταν βεβαίως ήθελαν την κάλυψη του πλήθους, λογικό είναι. Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται.

Last edited:

Δεν αμφιβαλω οτι αρκετοι θελαν να καψουν την βουλη .Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι η ενδεδειγμενη λυση ,σιγουρα ο ρολος του παμε ως δημοκρατικης παραταξης (ετσι οπως την αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον),δεν ειναι να εμποδισει τους υπολοιπους να εκφραστουν αλλα να προβαλει και να προστατευσει την θεση του.Οχι ομως να την επιβαλει ,οπως τελικα φανηκε χθες .Μπορει βεβαια απο κακη εκτιμηση ή υπερβολικο ζηλο, να εδρασε ετσι ,αλλα τουλαχιστον προσωπικα θεωρω οτι στρατηγικα απετυχαν

Last edited: