Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αποφασισε πρωτα τι ηταν αυτοι οι κουκουλοφοροι που σας επιτεθηκαν(πραγματι ανανδρα κ δολοφονικα) χτες ειπες παρακρατικοι αυριο θα μας πεις καρατζαφερικοι κ χρυσαυγιτες οπως η Αλεκα.Παρακρατικος ειναι κ ο νταβατζης σφετεριστης των αγωνων του λαου.Στο τελος θα περιφρουρειτε κ τραπεζες...

Είπαμε "αναρχοφασίστες"

Με μια λέξη τα συμπεριλαμβάνουμε όλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σκοπός (κατά τη γνώμη μου) του ΠΑΜΕ, ήταν να αποτραπεί "ντου" που θα οδηγούσε σε αστυνομική επέμβαση και ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και θα διέλυε τη διαδήλωση...

Άρα απέτυχε.....

Άνοιξε χαίνουσα πληγή στο κίνημα φίλτατοι. Το (παρα)κράτος γνωρίζει άριστα τα εσωτερικά της Αριστεράς και εξαπέλυσε τους παρακρατικούς σε διεταταγμένη υπηρεσία.
Θα τα δούμε τα επομένα χρόνια παντού, στα πανεπιστήμια, στο δρόμο, στα γραφεία των πολιτικών οργανώσεων όπου θα αρχίσουν οι πράξεις αντεκδίκησης.
Και οι επικυρίαρχοι θα χαίρονται.
Ήδη ο άξονας της συζήτησης έχει μετατοπιστεί δραματικά αντί να συζητάμε σήμερα για το επόμενο βήμα του εργατικού κινήματος στον ταξικό πόλεμο που μαίνεται. Και ο οποίος μετρά ήδη τέσσερις νεκρούς.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

αμφίβολη όμως, χρησιμοποιήθηκε το 2003 από τον Ν. Μπογιόπουλο σε ένα άρθρο του αλλά πολλοί αμφισβητούν την γνησιότητα της ...

το πρώτο μέρος είναι γνωστό ("If you tremble with indignation at every injustice, then you are a comrade of mine." - As quoted in The Quotable Rebel : Political Quotations for Dangerous Times (2005) by Teishan Latner, p. 112), για το δεύτερο μέρος υπάρχει μία σκιά .........

Αφού θεωρείται αμφίβολη DIM τότε δεν βλέπω και τον σκοπό της....(για το δεύτερο μέρος).

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Βγάζετε όλη τη χολή και το μίσος σας, εναντίον ομάδας εργαζομένων που θρηνεί νεκρό.

Ο νεκρός θα ταν σημερα σπίτι του, αν οι δολοφόνοι αναρχικοί δεν ξεκιναγαν την επίθεση. Μέχρι τις τις 3 παρά, η ατμόσφαιρα ήταν πεντακάθαρη.

Emilot, για τελευταία φορά μπας και καταλάβεις, γιατί θα χρησιμοποιησω το ρητό περί βλακείας. Είχαμε πληροφορίες πως θα μας χτυπήσουν. Το πιάνεις αυτό; Αν εσύ έχεις πληροφορίες πως θα στην πέσουν, προφυλάσεσαι ναι ή όχι;
Eπιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών ήταν από το μπλοκ του παμε. Γιατί δεν ποστάρεις και καμιά φωτό από τα τσογλανάκια που πετούσαν πέτρες; Τι, δε βρήκες;
Δε σου ζητώ συγγνώμη, αν δε ζητησει και ο Σπύρος Σούρλας από εμένα

Ακόμα, το να βάζεις φωτογραφίες από δολοφόνους που χτυπούν εργαζόμενους (ακόμα και αν είσαι αντικομμουνιστής) δεν σε τιμάει. Γι' αυτό λέμε πως ρέπετε προς τον αναρχισμό. Χαρήκατε χτες από μέσα σας, αυτή είναι η αλήθεια.

Μέχρι στιγμής μόνο 3 άτομα ξερουμε τι υποστηριζουν. Οι 2 γιατροί κι εγώ. Οι υπόλοιποι τα χώνουν μονάχα στο ΚΚΕ, χωρίς να μας λένε τι κόμμα ψήφισαν. Η είναι ασφαλίτες ή ντρέπονται τόσο πολύ για το κόμμα τους.

Επειδή η προθεσμία έληξε....(μετά απο την ανακοίνωση σου περι Σπύρου), θεωρώ ότι όντως είσαι μειωμένης αντίληψης....

Προφυλάξατε το μπλογκ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ 200 άτομα με ρόπαλα και χτυπώντας στο σβέρκο????

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σκοτώσετε???

Τις πληροφορίες που είχατε θα μας τις δείξετε???

Απο πότε οι φωτογραφίες που πόσταρα ΔΕΝ αφορούν επίσης εργαζομένους??Δουλεύουν μόνο τα μέλη του ΠΑΜΕ??

Γιατί δεν αφήσατε σωματεία να πλησιάσουν την Βουλή?? Με ποιο δικαίωμα ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ εργαζομένους να διαδηλώσουν??? (Καταγγελίες απο ανθρώπους που κατέβηκαν με τα σωματεία τους εχτές)

Και ξαναρωτώ.....

Στις 28-29 Ιούλη που είσασταν???

Μέχρι στιγμής μόνο 3 άτομα ξερουμε τι υποστηριζουν. Οι 2 γιατροί κι εγώ. Οι υπόλοιποι τα χώνουν μονάχα στο ΚΚΕ, χωρίς να μας λένε τι κόμμα ψήφισαν. Η είναι ασφαλίτες ή ντρέπονται τόσο πολύ για το κόμμα τους.

Ξεκίνησες το φακέλωμα σταλινοασφαλίτη? (είμαι και γλωσσοπλαστης όπως κι εσύ βλεπεις)

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αφού θεωρείται αμφίβολη DIM τότε δεν βλέπω και τον σκοπό της....(για το δεύτερο μέρος).

subcomandante+marcos.jpg

Ασφαλίτης. Και τον αντιπαθούσε κι ο λαός.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπενύτο με περικεφαλαία...

Καρατζαφέρης: «Την επόμενη φορά θα συναντηθούμε σε κανώ». Παπανδρέου: «Ναι! να τα πούμε εν πλω».
Καρατζαφέρης: «Είμαι κι εγώ ιστιοπλόος». Θα μπορούσε να επρόκειτο για έναν «νεκρικό διάλογο», αλλά πρόκειται απλώς για έναν διάλογο κλόουν, των οικιών ημών εν τω μεταξύ εμπιμπραμένων... Τα ζόμπι τρώνε το σούσι τους...

Η πολιτική της κυβέρνησης βάφτηκε με αίμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Οπως δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως αντιεξουσιαστές αποδεικνύονται τα καλύτερα τσιράκια της εξουσίας.

Και πάλι χτες οι τύποι αυτοί -κατά κόσμον «μπάχαλοι»- χτύπησαν τη μαζική και μεγάλη διαδήλωση των πολιτών μπροστά απ' το Κοινοβούλιο στο Σύνταγμα.

Το έχουν ξανακάνει, αλλά αυτήν τη φορά το διέπραξαν ευθέως χωρίς καν το πρόσχημα των ΜΑΤ -δεν υπήρχαν μπροστά τους ΜΑΤ, υπήρχαν διαδηλωτές- και τους διαδηλωτές χτύπησαν! ευθέως και χωρίς κανένα πρόσχημα.

Εκτός κι αν το πρόσχημα είναι το... ΠΑΜΕ!

(Κι εδώ θα μου επιτρέψετε μια παρένθεση που αφορά στην ενδοαριστερή μιζέρια: όταν το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τους διαδηλωτές κατηγορείται ότι «καταλαμβάνει το χώρο» κι εμποδίζει τη... διάβαση, ίσως και την «αβλαβή διέλευση», όλων των άλλων. Οταν το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τον «εαυτό του» και διαδηλώνει στα απόσκια, κατηγορείται ότι πάει «απ' αρόδο». Να σοβαρευτούμε! Ομως

κλείνω εδώ την παρένθεση διότι η μετάθεση του προβληματισμού από την κριτική στην κυβερνητική πολιτική είναι ένας αποπροσανατολισμός πολύ χρήσιμος στην εξουσία των τοκογλύφων).

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει κάνει ακόμα και τη δεδηλωμένη ρόμπα. Κουρέλι, κόσκινο (όπως άλλωστε έχει κάνει και το Σύνταγμα). Βγαίνουν

βουλευτές, όπως η κυρία Βάσω Παπανδρέου, κι ομολογούν από το ίδιο το Βήμα της Βουλής τον ψυχολογικό και πολιτικό εκβιασμό που υφίστανται προκειμένου να υπερψηφίσουν

το Κωσταλέξι που πάει να κάνει την Ελλάδα η κυβέρνησή τους.

Ντροπή!

Και για τους βουλευτές που ανέχονται να εκβιάζονται.

Και για την κυβέρνηση που τους εκβιάζει.

Ομως, άλλο να κάνει αυτή η κυβέρνηση παρά να εκβιάζει, δεν ξέρει. Την κοινωνία: κάντε αυτό, αλλοιώς θα μας κόψουν τη δόση. Κάντε το άλλο, αλλοιώς θα γίνουμε Αργεντινή. Εκβιάζει

τα κόμματα: συναινέστε, αλλοιώς δεν είσθε πατριώτες.

Κι όχι μόνον!

Αλλά εμφανίζουν ως ηρωισμό, ως σταυρό του μαρτυρίου τους την ίδια τους τη συνεργασία με τους ξένους Επικυρίαρχους, την ίδια τη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, το ίδιο το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου...

Θυμίζει κατά τούτο η κυβέρνηση υποκρισία επιπέδου κυρίας Μπακογιάννη, όταν σκληρίζει υπέρ των απολύσεων από το δημόσιο, ενώ η ίδια έχει διορίσει όπου μπορούσε (όπως στον 9,84) την άμμο της θάλασσας.

Ομως ο λαός πια βρίσκεται στους δρόμους. Στις πλατείες των πόλεων. Οχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά παντού στην Ευρώπη -ώς και στην ίδια τη Γουώλ Στρητ.

Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει.

Οπως θα πέσει κι όποια επόμενη κυβέρνηση ακολουθήσει την ίδια πολιτική. Οπως επίσης θα πέσουν και στην Ευρώπη κυβερνήσεις (ήδη έχουν πέσει ορισμένες, ήδη παραπέμπονται σε δίκη ορισμένοι πρωθυποϋπουργοί) -θα πέσουν κι άλλες.

Αυτή η διεθνής πολιτική της νέας τάξης, που προσπαθεί να ξανακάνει τους πολίτες υπήκοους και τους εργαζόμενους σκλάβους, έχει πια ξεγυμνωθεί στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Ούτε οι μπάτσοι ούτε οι κουκουλοφόροι ούτε τα εξωνυμένα εκ των ΜΜΕ ούτε τα ακυρωμένα εκ των κομμάτων μπορούν πια να τη στηρίξουν. Οχι επί μακρόν...

ΥΓ. Η θλίψη της στήλης για τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που δέχθηκε δακρυγόνο κι ύστερα πέθανε, είναι βαθειά. Το κράτος των μπάτσων και το παρακράτος των κουκουλοφόρων προσέθεσε στους τρεις νεκρούς της Μαρφίν έναν ακόμα. Αυτή τη φορά διαδηλωτή. Η κυβέρνηση αυτή έχει αναγάγει την έτσι κι αλλοιώς εγκληματική καταστολή σε έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου- οι σμπίροι της με τις μολότωφ υπάρχει πιθανότης να περάσουν στο ανώτερο στάδιο των κουκουλοφρόνων με τα καλάσνικωφ...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 21.Χ.2011 [email protected]
----------------------------------------------

To ανεβαζω εδω διοτι εχει να κανει περισσοτερο με τα χτεσινα επεισοδια..

Βρε σείς ,όχι 15 Ιουλίου ούτε 28 & 29 Ιουλίου !!!!!!:7SFGSFG:

ΙΟΥΝΙΟΣ ήταν.

Και εγώ "καμμένος" είμαι μετά το 48άωρο+ και παραλίγο να το πιστέψω κι εγώ...:smash:

ΙΟΥΝΙΟΣ ήταν.

Και εγώ "καμμένος" είμαι μετά το 48άωρο+ και παραλίγο να το πιστέψω κι εγώ...:smash:

Τι σε έχουμε ρε Μήτσο??? Για να διορθώνεις....Εύγε!!!!!!!

Πως περνάει ο χρόνος....

Μητσακο παντως, και πρεπει να το πω δημοφια φιλε, εισαι Γιατρος με τεραστια cojones.

Και ενα γενικοτερο, μεγαλο, ευχαριστω στους Γιατρους του Συνταγματος.

Τις πιπεριες που διαβασα, για το ποιος ειναι πιο αριστερος, οπως και το αναρχικος=φασιστας, τις γραφω εκει που δεν παιρνει αλλο μελανι πια (εχω πολλες εγγραφες).

Πραγματικα θα ηθελα ομως μια απαντηση, απο οποιον θελει ή ξερει ή μπορει, στο ερωτημα του Αιμιλιου για τον Ιουνη.

Ολα τα αλλα ειναι να' χαμε να λεγαμε.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άρα απέτυχε.....

Εξαρτάται...

Εν πολλοίς, το ντου από τους "κουκουλοφόρους" απετράπη...

Ο χαμός του οικοδόμου και ο πετροπόλεμος όμως, δηλώνουν την συνολική αποτυχία του λαϊκού κινήματος και οι ευθύνες επιμερίζονται αναλόγως στο καθένα μας...

Last edited:

Πρός τραμπουκο του Περισσού.Μεχρις τωρα ειχα την τιμή να με εχει φακελωσει η ασφαλεια απο την εποχη που νεος συνοδεψα τον Μητσο τον Παρτσαλιδη σε εκδηλωση περικυκλωμενη απο παρακρατικους.Αυτον ντε τον πρωτο Κοκκινο Δημαρχο και αγωνιστη που σταλινικα καθαρματα τον εβγαλαν πρακτορα.Το να φακελωνομαι ξανα απο Καγκεμπιτες της πλακας σημερα αποτελει επισης τιμη για μενα .Αντε να μαθετε πρωτα Ιστορια φαιοκοκκινα φασιστοειδη που γινατε τιμητες .Σιγα μην φοβηθουμε.Και καλες απολυσεις στην Τυποεκδοτικη.

Επειδή η προθεσμία έληξε....(μετά απο την ανακοίνωση σου περι Σπύρου), θεωρώ ότι όντως είσαι μειωμένης αντίληψης....

Προφυλάξατε το μπλογκ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ 200 άτομα με ρόπαλα και χτυπώντας στο σβέρκο????

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σκοτώσετε???

Τις πληροφορίες που είχατε θα μας τις δείξετε???

Απο πότε οι φωτογραφίες που πόσταρα ΔΕΝ αφορούν επίσης εργαζομένους??Δουλεύουν μόνο τα μέλη του ΠΑΜΕ??

Γιατί δεν αφήσατε σωματεία να πλησιάσουν την Βουλή?? Με ποιο δικαίωμα ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ εργαζομένους να διαδηλώσουν??? (Καταγγελίες απο ανθρώπους που κατέβηκαν με τα σωματεία τους εχτές)

Και ξαναρωτώ.....

Στις 28-29 Ιούλη που είσασταν???

Ρε δεν πάμε καλά. Πάμε από την αρχή. Μπας και το καταλάβεις, αλλά μάταιος κόπος νομίζω.

1.Το παμε ανακοινώνει πως θα προβεί σε περικύκλωση της βουλής την πεμπτη στις 20.
2. Το παμε όπως και καθε σωματείο, περιφρουρεί την πορεία του, για να μην παρεισφρύσουν αναρχικοί
3.Από προχθές σε διάφορα σάιτ ασφαλιτες, χουλιγκάνια αναρχικοί ποστάραν πως θα μας σπάσουν τα κεφάλια.
α)τα αγνοούμε
β)δεν τα αγνοοούμε και παίρνουμε επιπλέον προφυλάξεις
Μάλλον είχαμε δίκιο
4. Αν βαρούσαμε επί δικαίων κ αδίκων από τις 9 η ώρα δεν θα έπρεπε να περνούσε κανείς από την αμαλίας. Κι όμως όπως μας είπαν μελη του φορουμ, περνάγαν άνετα; Κνίτες είναι κι αυτοί
5.Στις 1.30 η ωρα από το μετρό του συντάγματος βγαίνει ένα μπουλούκι νοματαίων με πετρες κράνη ροπαλα, μολοτωφ μασκες κλπ. Και πάνε να κάψουν έναν εργαζόμενο αστυνομικό ζωντανό. Δολοφονική απόπειρα. (της διας ήτανε, αυτούς που θα καλέσεις όταν μπουν κλεφτες στο σπίτι σου)
6.οι τύποι παρεισφρυουν στους δεν πληρώνω και μετά από αντεγκλίσεις μας επιτιθενται. Το πιασες; Αυτοί άρχισαν να μας πετάνε μαρμαρα, κοτρώνες
α)να κάτσουμε να τις φάμε
β)να αμυνθούμε
επιλέξαμε το α.
Μεχρι στιγμής, δεν έχεις καταδικάσει την επίθεση, αλλά συνεχίζεις να προκαλείς με εμετικά επιχειρηματα, δείχνοντας το μισανθρωπισμό σου.
Τις σκηνές όπου 10 άτομα πιάναν έναν κνίτη και τον χτυπάγανε τις είδες;

Εσύ είσαι ικανός να ποστάρεις και φωτογραφιές από στρατιώτες του κόκκινου στρατού με γερμανούς αιχμαλώτους και να μας λες "κοιτάχτε τι κάνανε οι ανθρωποφάγοι στον ανθό της γερμανικής νεολαίας που πήγε να τους εκπολιτισει".

Την ημέρα εκείνη, το παμε είχε τελειώσει την πορεία του. Τι σχέση έχει τώρα δεν κατάλαβα;

Κοιτάχτε. Η αντιπαραθεση είναι μεταξύ εμού και 2 συριζαίων. Καλά μέχρι εδώ. Πως γίνεται όμως ρε παιδί μου μετά από καθε ποστ των συριζαίων να υπάρχουν χειροκροτητές (που δεν είναι σύριζα) και μετά από καθε ποστ μου να υπάρχουν 10 άτομα που να λένε τα ίδια.
α)Η ο συριζα θα παρει 80%
β)Η οι ανεντχτοι φιλοι του συριζα θα παρουν 80%
γ)η κάποιος έφερε τους φίλους του.

Πχ ένα νδημοκρατη δεν έχω δει. Τι δεν υπάρχει ούτε ένας σε 34000 κόσμο;

Σπύρο, απάντηση σε πολιτικά επιχειρηματα δεν έχω πάρει. Μέχρι στιγμής αναμασας τα επιχειρηματα περί σταλινικών, όπως κάνουν μικροαστοι πασοκοι και νεοδημοκρατες. Στο δια ταύτα

Last edited:

Την ημέρα εκείνη, το παμε είχε τελειώσει την πορεία του. Τι σχέση έχει τώρα δεν κατάλαβα;

Τα υπολοιπα τα αντιπαρερχομαι μιας και οπως ειπα και πριν δεν με ενδιαφερει το αριστερομετρο...

Πες μου ομως οτι δεν ειναι αυτη η απαντηση σου για τον Ιουνη...

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ΙΟΥΝΙΟΣ ήταν.

Πέρα από σωστός ως προς τη διόρθωση είσαι και αξιέπαινος γι' αυτό που κάνεις στην πλατεία (μαζί με τα άλλα παιδιά)! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπενύτο με περικεφαλαία...

Καρατζαφέρης: «Την επόμενη φορά θα συναντηθούμε σε κανώ». Παπανδρέου: «Ναι! να τα πούμε εν πλω».
Καρατζαφέρης: «Είμαι κι εγώ ιστιοπλόος». Θα μπορούσε να επρόκειτο για έναν «νεκρικό διάλογο», αλλά πρόκειται απλώς για έναν διάλογο κλόουν, των οικιών ημών εν τω μεταξύ εμπιμπραμένων... Τα ζόμπι τρώνε το σούσι τους...

Η πολιτική της κυβέρνησης βάφτηκε με αίμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Οπως δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως αντιεξουσιαστές αποδεικνύονται τα καλύτερα τσιράκια της εξουσίας.

Και πάλι χτες οι τύποι αυτοί -κατά κόσμον «μπάχαλοι»- χτύπησαν τη μαζική και μεγάλη διαδήλωση των πολιτών μπροστά απ' το Κοινοβούλιο στο Σύνταγμα.

Το έχουν ξανακάνει, αλλά αυτήν τη φορά το διέπραξαν ευθέως χωρίς καν το πρόσχημα των ΜΑΤ -δεν υπήρχαν μπροστά τους ΜΑΤ, υπήρχαν διαδηλωτές- και τους διαδηλωτές χτύπησαν! ευθέως και χωρίς κανένα πρόσχημα.

Εκτός κι αν το πρόσχημα είναι το... ΠΑΜΕ!

(Κι εδώ θα μου επιτρέψετε μια παρένθεση που αφορά στην ενδοαριστερή μιζέρια: όταν το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τους διαδηλωτές κατηγορείται ότι «καταλαμβάνει το χώρο» κι εμποδίζει τη... διάβαση, ίσως και την «αβλαβή διέλευση», όλων των άλλων. Οταν το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τον «εαυτό του» και διαδηλώνει στα απόσκια, κατηγορείται ότι πάει «απ' αρόδο». Να σοβαρευτούμε! Ομως

κλείνω εδώ την παρένθεση διότι η μετάθεση του προβληματισμού από την κριτική στην κυβερνητική πολιτική είναι ένας αποπροσανατολισμός πολύ χρήσιμος στην εξουσία των τοκογλύφων).

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει κάνει ακόμα και τη δεδηλωμένη ρόμπα. Κουρέλι, κόσκινο (όπως άλλωστε έχει κάνει και το Σύνταγμα). Βγαίνουν

βουλευτές, όπως η κυρία Βάσω Παπανδρέου, κι ομολογούν από το ίδιο το Βήμα της Βουλής τον ψυχολογικό και πολιτικό εκβιασμό που υφίστανται προκειμένου να υπερψηφίσουν

το Κωσταλέξι που πάει να κάνει την Ελλάδα η κυβέρνησή τους.

Ντροπή!

Και για τους βουλευτές που ανέχονται να εκβιάζονται.

Και για την κυβέρνηση που τους εκβιάζει.

Ομως, άλλο να κάνει αυτή η κυβέρνηση παρά να εκβιάζει, δεν ξέρει. Την κοινωνία: κάντε αυτό, αλλοιώς θα μας κόψουν τη δόση. Κάντε το άλλο, αλλοιώς θα γίνουμε Αργεντινή. Εκβιάζει

τα κόμματα: συναινέστε, αλλοιώς δεν είσθε πατριώτες.

Κι όχι μόνον!

Αλλά εμφανίζουν ως ηρωισμό, ως σταυρό του μαρτυρίου τους την ίδια τους τη συνεργασία με τους ξένους Επικυρίαρχους, την ίδια τη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, το ίδιο το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου...

Θυμίζει κατά τούτο η κυβέρνηση υποκρισία επιπέδου κυρίας Μπακογιάννη, όταν σκληρίζει υπέρ των απολύσεων από το δημόσιο, ενώ η ίδια έχει διορίσει όπου μπορούσε (όπως στον 9,84) την άμμο της θάλασσας.

Ομως ο λαός πια βρίσκεται στους δρόμους. Στις πλατείες των πόλεων. Οχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά παντού στην Ευρώπη -ώς και στην ίδια τη Γουώλ Στρητ.

Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει.

Οπως θα πέσει κι όποια επόμενη κυβέρνηση ακολουθήσει την ίδια πολιτική. Οπως επίσης θα πέσουν και στην Ευρώπη κυβερνήσεις (ήδη έχουν πέσει ορισμένες, ήδη παραπέμπονται σε δίκη ορισμένοι πρωθυποϋπουργοί) -θα πέσουν κι άλλες.

Αυτή η διεθνής πολιτική της νέας τάξης, που προσπαθεί να ξανακάνει τους πολίτες υπήκοους και τους εργαζόμενους σκλάβους, έχει πια ξεγυμνωθεί στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Ούτε οι μπάτσοι ούτε οι κουκουλοφόροι ούτε τα εξωνυμένα εκ των ΜΜΕ ούτε τα ακυρωμένα εκ των κομμάτων μπορούν πια να τη στηρίξουν. Οχι επί μακρόν...

ΥΓ. Η θλίψη της στήλης για τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που δέχθηκε δακρυγόνο κι ύστερα πέθανε, είναι βαθειά. Το κράτος των μπάτσων και το παρακράτος των κουκουλοφόρων προσέθεσε στους τρεις νεκρούς της Μαρφίν έναν ακόμα. Αυτή τη φορά διαδηλωτή. Η κυβέρνηση αυτή έχει αναγάγει την έτσι κι αλλοιώς εγκληματική καταστολή σε έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου- οι σμπίροι της με τις μολότωφ υπάρχει πιθανότης να περάσουν στο ανώτερο στάδιο των κουκουλοφρόνων με τα καλάσνικωφ...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 21.Χ.2011 [email protected]
----------------------------------------------

To ανεβαζω εδω διοτι εχει να κανει περισσοτερο με τα χτεσινα επεισοδια..

Ο Στάθης έχει περάσει στη σφαίρα του μύθου πλέον στα μάτια μου........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ρε δεν πάμε καλά. Πάμε από την αρχή. Μπας και το καταλάβεις, αλλά μάταιος κόπος νομίζω.

1.Το παμε ανακοινώνει πως θα προβεί σε περικύκλωση της βουλής την πεμπτη στις 20.
2. Το παμε όπως και καθε σωματείο, περιφρουρεί την πορεία του, για να μην παρεισφρύσουν αναρχικοί
3.Από προχθές σε διάφορα σάιτ ασφαλιτες, χουλιγκάνια αναρχικοί ποστάραν πως θα μας σπάσουν τα κεφάλια.
α)τα αγνοούμε
β)δεν τα αγνοοούμε και παίρνουμε επιπλέον προφυλάξεις
Μάλλον είχαμε δίκιο
4. Αν βαρούσαμε επί δικαίων κ αδίκων από τις 9 η ώρα δεν θα έπρεπε να περνούσε κανείς από την αμαλίας. Κι όμως όπως μας είπαν μελη του φορουμ, περνάγαν άνετα; Κνίτες είναι κι αυτοί
5.Στις 1.30 η ωρα από το μετρό του συντάγματος βγαίνει ένα μπουλούκι νοματαίων με πετρες κράνη ροπαλα, μολοτωφ μασκες κλπ. Και πάνε να κάψουν έναν εργαζόμενο αστυνομικό ζωντανό. Δολοφονική απόπειρα. (της διας ήτανε, αυτούς που θα καλέσεις όταν μπουν κλεφτες στο σπίτι σου)
6.οι τύποι παρεισφρυουν στους δεν πληρώνω και μετά από αντεγκλίσεις μας επιτιθενται. Το πιασες; Αυτοί άρχισαν να μας πετάνε μαρμαρα, κοτρώνες
α)να κάτσουμε να τις φάμε
β)να αμυνθούμε
επιλέξαμε το α.
Μεχρι στιγμής, δεν έχεις καταδικάσει την επίθεση, αλλά συνεχίζεις να προκαλείς με εμετικά επιχειρηματα, δείχνοντας το μισανθρωπισμό σου.
Τις σκηνές όπου 10 άτομα πιάναν έναν κνίτη και τον χτυπάγανε τις είδες;

Εσύ είσαι ικανός να ποστάρεις και φωτογραφιές από στρατιώτες του κόκκινου στρατού με γερμανούς αιχμαλώτους και να μας λες "κοιτάχτε τι κάνανε οι ανθρωποφάγοι στον ανθό της γερμανικής νεολαίας που πήγε να τους εκπολιτισει".

Κοιτάχτε. Η αντιπαραθεση είναι μεταξύ εμού και 2 συριζαίων. Καλά μέχρι εδώ. Πως γίνεται όμως ρε παιδί μου μετά από καθε ποστ των συριζαίων να υπάρχουν χειροκροτητές (που δεν είναι σύριζα) και μετά από καθε ποστ μου να υπάρχουν 10 άτομα που να λένε τα ίδια.
α)Η ο συριζα θα παρει 80%
β)Η οι ανεντχτοι φιλοι του συριζα θα παρουν 80%
γ)η κάποιος έφερε τους φίλους του.

Πχ ένα νδημοκρατη δεν έχω δει. Τι δεν υπάρχει ούτε ένας σε 34000 κόσμο;

Σπύρο, απάντηση σε πολιτικά επιχειρηματα δεν έχω πάρει. Μέχρι στιγμής αναμασας τα επιχειρηματα περί σταλινικών, όπως κάνουν μικροαστοι πασοκοι και νεοδημοκρατες. Στο δια ταύτα

Καλά τα περι Γερμανών κλπ τα ξανα αντιπαρέρχομαι......
Για το Δεν Πληρώνω μας τα είπε καλύτερα το ίδιο το κίνημα...

"Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, με τη συνήθη ιδιοκτησιακή λογική τους, κατέλαβαν το Σύνταγμα και απαγόρευσαν σε οποιονδήποτε άλλον να διαδηλώσει στην ίδια περιοχή. Σωματεία, πολιτικές οργανώσεις, μέτωπα, ακόμη και απλοί άνθρωποι, αποτέλεσαν τον νέο «εσωτερικό εχθρό» του ΠΑΜΕ, και τους απαγορεύτηκε η προσέγγιση στη βουλή. Με πρόφαση την περιφρούρηση της διαδήλωσης «του», παρέταξε ομάδες ροπαλοφόρων απέναντι σε χιλιάδες διαδηλωτές και, στην πραγματικότητα, περιφρούρησε το κοινοβούλιο, από το ξέσπασμα της οργής των εργαζομένων που στόχευαν να παρεμποδίσουν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και να ρίξουν την κυβέρνηση."

Το αν θα καταδικάσω ή όχι την επίθεση θα το αποφασίσω εγώ...Αλλά βλέπεις αυτό δεν το γνωρίζετε εκεί στον Περισσό, γιατί εκεί άλλος παίρνει τις αποφάσεις και τις επιβάλλει Δημοκρατικά...

Το μειωμένης αντίληψης το υποστηρίζεις βλέπω ακράδαντα και πάλι...
Σου ξανα εξηγώ λοιπόν ότι απο φωτογραφικό υλικό, video, μαρτυρίες φωτογράφων αυτόπτες μάρτυρες και με τα ίδια μου τα μάτια απο κάμερα καναλιού live, είδα ότι οι μπαχαλάκιδες(καμία σχέση με το Αναρχικο blog ήταν δεκάδες μέτρα μακριά) επιτέθηκαν στους μπάτσους που καθόντουσαν ατάραχοι ΑΚΟΜΗ και όταν είδαν το πλήθος με πέτρες και μολότοφ να πηγαίνει προς το μέρος τους....
Ανάμεσα στους μπάτσους και στους μπαχαλάκιδες ήταν οι Παμίτες....

Τους απωθείτε λοιπόν και πολύ καλά κάνατε και ξαναμαζεύονται να επιτεθούν και σε εσάς αυτή την φορά λόγω αρχικής εμπλοκής στα γεγονότα....
Τους ξανα απωθείτε για δεύτερη φορά και πολύ καλά κάνατε......

Μαζεύονται στο ύψος του King George και τότε χωρίς να σας κάνουν τίποτα(εκτός ίσως απο βρισίδια) κάνετε ένα απίστευτο και μαζικό ντου εναντίον τους, με απίστευτη βαναυσότητα και μίσος, προφανώς με το σκεπτικό της "εκκαθάρισης".....

Το τι καταφέρατε το ξέρουμε όλοι μας...

Επίσης ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτηση που έκανα σχετικά με τον Ιούνη......Με κάλυψες απόλυτα....