Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Έρχεται 17Ν και θα πάνε πάλι οι υβριστές του "Πολυτεχνείου" να κάνουν περιφρούρηση...Οι συντάκτες της 8ης Πανσπουδαστικής θα καταθέσουν στεφάνι και θα μας κάνουν μάθημα αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Και για να μην ξεχνάμε, πάρτε και μια ωραία ιστορική αναφορά/ντοκουμέντο. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙΣ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ φ. 8»

(Ξέρω, ξέρω, είναι πλαστό, αντικομμουνιστικό και ασφαλίτικο, :BDGBGDB55:)

Δες και αυτο τωρα...

ΚΛΙΚ

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ελεγα να μην το βαλω το αφισακι... να ειμαι καλο παιδι.. μιας και πλησιαζουν και οι μερες του Πολυτεχνειου...

Αλλαξα γνωμη...

376015_10150443293709579_659084578_10371085_394234528_n.jpg

Γιατί έλεγες να μην το βάλεις;

Γάντι ταιριάζει, ειδικά το τελευταίο. Παρακρατικοί και προβοκάτορες δεν είναι μόνο αυτοί που κατεβαίνουν με κουκούλες από τις κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. Είναι και αυτοί που από το 1945 μέχρι σήμερα (και μέχρι την Πέμπτη σίγουρα...) αποτελούν το μακρύ χέρι κάθε εξουσίας και κρατικού μηχανισμού με προφανή στόχο να γίνουν ανάχωμα της λαικής εξέγερσης. Χωρίς κουκούλες και με κομματικές ταυτότητες.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Για τους Χρυσαυγιτες συμφωνώ.Για τους πραγματικους αναρχικούς και αντεξουσιαστές εχω πολλές ενστάσεις,εστω και αν εχω διαφωνίες σε ιδεολογικό επιπεδο.

Αν τωρα παρεισφρύουν σε πορείες παρακρατικοί ,που το πιστεύω ,σε τετοια ζητηματα την εχει πατήσει ιστορικα και η Αριστερά..

Yπάρχουν πολλοί δρόμοι στο σοσιαλισμό. Ενας θα ακολουθείται κάθε φορά. Τη μια θα έχουμε ΝΕΠ, την άλλη συγκεντρωτισμό των μέσων παραγωγής. Όσοι παρεκκλίνουν από αυτούς τους στόχους, αναγκαστικά θα πρέπει να απομονωνόνται. Το θέμα ποιο είναι. Μην επικρατήσουν ρεβιζιονιστές όπως ο Κρουτσώφ και απομονωθούν οι πραγματικοί μαρξιστές - λενινιστές.

Πάντως, δε θεωρώ, πως είναι δύσκολο κάποιος να περιφρουρήσει την πορεία του. Και η εξωκοινοβουευτική αριστερά, έχει κάνει μια κάποια πρόοδο το τελευταίο διάστημα.

Τέτοιες αφίσες βγαίναν κατα κορο, όταν ήμουν φοιτητής. Ασφαλίτες τις κολλούσαν κατά τις 4 η ώρα και βλέπαμε τα ανοσιουργηματα με το πρώτο φως της ημέρας. Ποτέ δεν ξέραμε ποιος τις κολλούσε, γιατί αυτός θα ήταν ασφαλίτης.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τέτοιες αφίσες βγαίναν κατα κορο, όταν ήμουν φοιτητής. Ασφαλίτες τις κολλούσαν κατά τις 4 η ώρα και βλέπαμε τα ανοσιουργηματα με το πρώτο φως της ημέρας. Ποτέ δεν ξέραμε ποιος τις κολλούσε, γιατί αυτός θα ήταν ασφαλίτης.

Ο Ματατζης ειναι οργανο...
Το μπουζουκι το ιδιο...

Αρα ο Ματατζης ειναι μπουζουκι...

Μ' αρεσουν αυτα τα αλματα :HTEHETH63:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πρόκειται για θλιβερή περίπτωση. Με κάνει πραγματικά και αναρωτιέμαι όπως ο Σπύρος αν πράγματι είναι ΚΚΕ ή το κάνει επίτηδες για να τους βλάψει. Δεν μπορεί κάποιος να έχει τόσο περιορισμένη αντίληψη.
Από το ΚΚΕ έχουν περάσει αρκετοί έξυπνοι άνθρωποι, μορφωμένοι, με χιούμορ, γκομενάκηδες, όλα τα είδη. Αν το κόμμα έχει ξεπέσει σε στελέχη αυτού του επιπέδου, έστω και χαμηλοτάτου βαθμού προφανώς, μιλάμε για πραγματική κατάντια.

ΥΓ. Σίγουρα βέβαια αυτό που πονάει περισσότερο στο αφισάκι είναι το τμήμα της υπογραφής που γράφει "...με μνήμη". Βλέπεις παρά τις προσπάθειες των χαμηλόβαθμων και υψηλόβαθμων στελεχών δεν μπορεί να ξαναγραφεί η Ιστορία. Ούτε βέβαια να την σκαπουλάρει ο καθένας με υπεκφυγές και φράσεις του στυλ "Αυτά δεν είναι της παρούσης" όταν μιλάμε για τις Βάρκιζες. Γιατί όπως φαίνεται δεν ήταν μία, ήταν πολλές. Και πονάει το να τις θυμούνται κάποιοι και να τις υπενθυμίζουν και σε άλλους.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

McZab, αν θες καλά στελέχη μπορείς να απευθυνθείς στους τεχνοκράτες. Εμείς δεν είμαστε τόσο μορφωμένοι, με σπουδές σε ξένα κολλέγια. Τι να κάνουμε. Υπάρχει και ο Βορίδης, για τους υπόλοιπους.

Βέβαια, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, τι ευθυνη έχει ο σημερινός φίλος του ΚΚΕ, για τη Βάρκιζα. Στο κάτω κάτω, εσύ είσαι συριζαίος. Τι σε κόφτει;

Δεν μπορώ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ

Κούκλε, είσαι ΘΕΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!

Βέβαια, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, τι ευθυνη έχει ο σημερινός φίλος του ΚΚΕ, για τη Βάρκιζα.

Καμία, οπως και οι φιλοι των χρυσων αυγων με το Μελιγαλα... και οποιος καταλαβε καταλαβε...

Στο κάτω κάτω, εσύ είσαι συριζαίος. Τι σε κόφτει;

Επιτελους να μπαινουν καποια πραγματα στη θεση τους... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Yπάρχουν πολλοί δρόμοι στο σοσιαλισμό. Ενας θα ακολουθείται κάθε φορά. Τη μια θα έχουμε ΝΕΠ, την άλλη συγκεντρωτισμό των μέσων παραγωγής. Όσοι παρεκκλίνουν από αυτούς τους στόχους, αναγκαστικά θα πρέπει να απομονωνόνται. Το θέμα ποιο είναι. Μην επικρατήσουν ρεβιζιονιστές όπως ο Κρουτσώφ και απομονωθούν οι πραγματικοί μαρξιστές - λενινιστές.

Πάντως, δε θεωρώ, πως είναι δύσκολο κάποιος να περιφρουρήσει την πορεία του. Και η εξωκοινοβουευτική αριστερά, έχει κάνει μια κάποια πρόοδο το τελευταίο διάστημα.

Aπαντάς συνολικά και σε αλλα μηνυματα??Απορώ γιατι στο ποστ μου αφίσα δεν υπάρχει..

Κατά τα αλλα αφου και ο Κρουτσώφ ηταν ''ρεβιζιονιστής'' χαιρετίσματα στον Μπέρια.Τι ειναι ακριβώς ο ''πραγματικός μαρξιστής-λενινιστής''..??Περνάει εξετάσεις ''Περισσού'' ή κατι αλλο??

Η αναφορά μου γιά παρείσφρυση παρακρατικών και στην Αριστερά ειχε να κανει με την οργάνωση που ειχε στήσει ο Μανιαδάκης,ακομα και με δευτερο ''Ριζοσπάστη'',αλλά υπάρχουν και αλλες περιπτώσεις..................................

Προς Mc Zab...

Ρε σύ τώρα ειδα τήν ''διάγνωση''...

Και εσύ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ..:Banane0::Banane0::Banane0:

Τελικά οι εμμονές τών ακροδεξιών και τών ''Παγκαλων'' για τον ΣΥΡΙΖΑ ,έχουν πιάσει και το ΚΚΕ..:music-smiley-005::music-smiley-005:

Παντού βλέπουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.............:ADFADF1::ADFADF1:

McZab, αν θες καλά στελέχη μπορείς να απευθυνθείς στους τεχνοκράτες. Εμείς δεν είμαστε τόσο μορφωμένοι, με σπουδές σε ξένα κολλέγια. Τι να κάνουμε. Υπάρχει και ο Βορίδης, για τους υπόλοιπους.

Βέβαια, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, τι ευθυνη έχει ο σημερινός φίλος του ΚΚΕ, για τη Βάρκιζα. Στο κάτω κάτω, εσύ είσαι συριζαίος. Τι σε κόφτει;

Είσαι Θεός λέμε!
Ξεπερνάς τον εαυτό σου καθε μέρα. Έχεις καταντήσεις γραφικός ενώ σου θυμίζω, στις αρχές μερικοί σε πήραν σοβαρά.

Η έμμεση ταύτιση Βορίδη με Συριζα δεν υπάρχει, όπως και των χρυαυγιτών με αναρχικούς.

Η δυστυχία του βλέπει κανείς παντού συριζαίους....

(τα μπολντ δικά μου0

Τώρα εγώ τι να γράψω...; Ακόμα και η ελληνική γλώσσα είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει το φαινόμενο.

Όχι μόνο είμαι Συριζαίος, αλλά εξαιτίας αυτού δεν πρέπει να με απασχολεί και η Βάρκιζα...Προφανώς ο αδαής "κομμουνιστής" θεωρεί τη Βάρκιζα ως εσωτερικό πρόβλημα του ΚΚΕ!

Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου και βάλτο καλά στο μυαλό σου:

Με τέτοια νοοτροπία όχι μόνο θα τρώτε πολύ ξύλο και για πολλά χρόνια, αλλά θα δικαιώνετε πλήρως αυτούς που σας το ρίχνουν.

Κάτι άκουσα για ξύλο στο Πολυτεχνείο. Ξέρει κανείς τίποτα;

Φέτος δεν υπάρχει άσυλο οπότε δεν θα υπάρχουν και προβλήματα. Από τα λίγα που θυμάμαι, το άσυλο τα δημιουργούσε τα προβλήματα τις προηγούμενες χρονιές. Φερ' ειπείν στις προηγούμενες συγκεντρώσεις και πορείες που δεν υπήρχε άσυλο στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους, όλα πήγαν ρολόι...

Και αφού δεν υπάρχει άσυλο, δεν θα υπάρχει λόγος για περιφρούρηση του ασύλου από τους γνωστούς κόκκινους πράκτορες της ασφάλειας/συνεργάτες των ΜΑΤ, σωστά;

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τώρα εγώ τι να γράψω...; Ακόμα και η ελληνική γλώσσα είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει το φαινόμενο.

Όχι μόνο είμαι Συριζαίος, αλλά εξαιτίας αυτού δεν πρέπει να με απασχολεί και η Βάρκιζα...Προφανώς ο αδαής "κομμουνιστής" θεωρεί τη Βάρκιζα ως εσωτερικό πρόβλημα του ΚΚΕ!

Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου και βάλτο καλά στο μυαλό σου:

Με τέτοια νοοτροπία όχι μόνο θα τρώτε πολύ ξύλο και για πολλά χρόνια, αλλά θα δικαιώνετε πλήρως αυτούς που σας το ρίχνουν.

A, είσαι παρακρατικός της ασφάλειας. Εντάξει λοιπόν, ξέρεις σε συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ κατά καιρούς βρίσκουμε τέτοια φυντάνια, να παρεισφρύουν. Μήπως ήσουνα και στη νεολαία της ΕΠΕΝ μικρός; Η στους κενταύρους;

Εντάξει, μας έπεισες, για τη Βάρκιζα φταίει η Παπαρήγα και ο Παφίλης. Τι άλλο θα ακούσουμε.

Και αφού δεν υπάρχει άσυλο, δεν θα υπάρχει λόγος για περιφρούρηση του ασύλου από τους γνωστούς κόκκινους πράκτορες της ασφάλειας/συνεργάτες των ΜΑΤ, σωστά;

Η περιφρούρηση του ασύλου, και η προστασία του από παρακρατικές ομάδες, είναι χαφιεδισμός. Μάλιστα.

Oι γνωστές αντεγκλήσεις μεταξύ φοιτητικών παρατάξεων....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106532&catid=4

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231137635

Οι γνωστοί σαματατζήδες των ΕΑΑΚ πλακώθηκαν με τους μπράβους - συνδεσμίτες της ΠΑΣΠ. Nothing to see here, move along

Ασφαλίτης είναι λοιπόν ,, το είχα καταλάβει ... και του μιλάμε ακόμα του αλητάμπουρα ... τστσττστσ

γειά σου ρε κούκλε με τα ωραία σου

α παενε ρε σπρώξε κανα κουπόνι έξω απο το μετρό και άσε τις αναλύσεις ..