Ολοκληρωμένο σύστημα HD

stavros_

AVClub Enthusiast
12 January 2008
938
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω σχεδόν αποφασίσει για την αγορά ενός ΗD δορυφορικού συστήματος.
1) Πιάτο 1,80μ. αλουμίνιο GIBERTINI με μοτέρ
2) Moνό LNB 0db
3) Δέκτης TECHNOMATE 6800 HD (?)
4) IRDETO cam

Έχω κάποιες απορίες πάνω στο παραπάνω σύστημα. Κάθε βοήθεια εκτιμάται καθώς είμαι νέος στο "κόλπο".

1) Από γνωστή εταιρία δορυφορικών με ενημέρωσαν πως ο εν λόγω δέκτης είναι ο καλύτερος σε κάλυψη από ανεπίσημα λογισμικά. Ισχύει;
2) Προσθέτοντας το IRDETO cam ο ανωτέρω δέκτης γίνεται 100% συμβατός με NOVA, δηλαδή σαν να είχε original IRDETO;
3) Το αναφερόμενο πιάτο μπορεί να στηριχτεί στον τοίχο με κάποιο τρόπο, γιατί δεν θέλω να τρυπήσω τη μόνωση;
4) Κάποιο άλλο κατάστημα στα βόρεια προάστια μπορείτε να μου προτείνετε, να μου δώσει μια προσφορά, χωρίς να με γδύσουν;
5) Το συγκεκριμένο πιάτο με καλύπτει ή χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο;
6) Ποιό cam μου προτείνετε, που να υποστηρίζει ανεπίσημες εφαρμογές; To DIABLO είναι όντως νούμερο 1;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2) Moνό LNB 0db
afto ine lathos , den iparxi tetio LNB
iparxi mono gia ta magiazia pou theloune na poulane LNB .
to exo eksigisi kai se alo post.
ola ta lnb ine 0.7db .
to piato nomizo pos nai se kalipti ,an ine kai ontos GIBERDINI tote ine korfi.

1) Από γνωστή εταιρία δορυφορικών με ενημέρωσαν πως ο εν λόγω δέκτης είναι ο καλύτερος σε κάλυψη από ανεπίσημα λογισμικά. Ισχύει;
Ο δέκτης έχει για την ώρα καλή υποστήριξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια προσόντα.
2) Προσθέτοντας το IRDETO cam ο ανωτέρω δέκτης γίνεται 100% συμβατός με NOVA, δηλαδή σαν να είχε original IRDETO;
Το Irdeto CAM όπου και να τοποθετηθεί συνεργάζεται άψογα με την κάρτα της Νόβα.
3) Το αναφερόμενο πιάτο μπορεί να στηριχτεί στον τοίχο με κάποιο τρόπο, γιατί δεν θέλω να τρυπήσω τη μόνωση;
Τέτοιων διαστάσεων κάτοπτρο στηρίζεται μόνο σε βάση εδάφους.
4) Κάποιο άλλο κατάστημα στα βόρεια προάστια μπορείτε να μου προτείνετε, να μου δώσει μια προσφορά, χωρίς να με γδύσουν;
Δεν έχω άποψη.
5) Το συγκεκριμένο πιάτο με καλύπτει ή χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο;
Νομίζω είναι αρκετό για πολλά πραγματα.
6) Ποιό cam μου προτείνετε, που να υποστηρίζει ανεπίσημες εφαρμογές; To DIABLO είναι όντως νούμερο 1;
Σήμερα είναι μια καλή επιλογή. Αύριο?
Εξάλλου τι το θέλεις. Ο δέκτης κάνει τη δουλειά μόνος του. Ποιος σου πρότεινε το Diablo και για ποια χρήση?

sosta to GIBERTINI einai 1,65 oso gia kinito den to theoro axiopisto gia mena kinita piata pou ehoun kali simperifora kai se diskoles kairikes sinthikes einai ta chanel master kai ta prodelin

ξεκινησα τις αγορες μου με τον δεκτη
κατεληξα στον Technomate 6800 hd και του εβαλα και ενα irdeto cam το οποιο ισως τωρα να θεωρηθει περιττο αλλα στο μελλον θα χρησιμεψει (μελλοντικη αναβαθμιση θα καταστησει τον δεκτη μη συμβατο με νοβα)
κατα τ' αλλα εχω τον υπολοιπο εξοπλισμο της νοβα προς το παρον με το πιατο 60cm στον hotbird 13
κατεβασα και το τελευταιο update του darkman (24/01/2008)
με αυτο που επαθα ομως πλακα ειναι το HD SUISSE
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΝΟΒΑ
αν και δεν εχω δει αλλο καναλι hd μονο και μονο απο αυτο εχω αρχισει και ψηνομαι να βαλω ενα μεγαλυτερο πιατο απο τωρα, ίσως και το κινητο που ανεφερα νωριτερα, για να στοχευσω τον Astra
κι αυτο για να δω το PREMIERE HD που ανοιγει με την αναβαθμιση που εβαλα
καποια αλλη αναβαθμιση θα εχετε να μου προτεινετε?
ευχαριστω και σορρυ αν κουραζω με τις "αρχαριες" ερωτησεις μου