Αυτό που αναρωτιέμαι πριν αρχίσουμε είναι:
Τελευταία σκοτώνονται για 100-200-300ε AV ενισχυτές 1500αρικου τύπου Denon AVR-3805,Pioneer VSX-AX3 κτλ,άραγε σκοτώνονται 1000ρικου ολοκληρωμένοι στέρεο που μπορώ να βρω σε παρόμοια τιμή?
Ως requirements βάζω:
1) Ολοκληρωμένος 100w ανά κανάλι και άνω λόγο ηχείων.
2) Καλός ήχος και καλό μηχάνημα για την εποχή του και όχι μόνο,
3) Όχι πάνω από 5ετίας
,
4) Όψη AVR,οθόνες,κουμπιά κτλ,
5) Denon... Αν γίνεται... Μου αρέσει πολύ ο ήχος και έχω και τηλεκοντρόλια για Denon που δεν θέλω να αλλάξω.
Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν οι Denon DRA της εποχής.
Προς το παρόν παίζω με Quad 11L πάνω σε Denon AVR-3802 αλλά ψάχνω κάτι καλύτερο από ήχο AV,και ξινίζω όταν έχω AV που παίζει και θα παίζει εξ ολοκλήρου σε στέρεο για ακρόαση μουσικής και μόνο,γι'αυτό και όλας δεν παίρνω έναν απ'τους προαναφερόμενους να τέλειωνα.
Αν έχετε κάποιον ενισχυτή υπόψιν σας πείτε το.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τελευταία σκοτώνονται για 100-200-300ε AV ενισχυτές 1500αρικου τύπου Denon AVR-3805,Pioneer VSX-AX3 κτλ,άραγε σκοτώνονται 1000ρικου ολοκληρωμένοι στέρεο που μπορώ να βρω σε παρόμοια τιμή?
Ως requirements βάζω:
1) Ολοκληρωμένος 100w ανά κανάλι και άνω λόγο ηχείων.
2) Καλός ήχος και καλό μηχάνημα για την εποχή του και όχι μόνο,
3) Όχι πάνω από 5ετίας

4) Όψη AVR,οθόνες,κουμπιά κτλ,
5) Denon... Αν γίνεται... Μου αρέσει πολύ ο ήχος και έχω και τηλεκοντρόλια για Denon που δεν θέλω να αλλάξω.
Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν οι Denon DRA της εποχής.
Προς το παρόν παίζω με Quad 11L πάνω σε Denon AVR-3802 αλλά ψάχνω κάτι καλύτερο από ήχο AV,και ξινίζω όταν έχω AV που παίζει και θα παίζει εξ ολοκλήρου σε στέρεο για ακρόαση μουσικής και μόνο,γι'αυτό και όλας δεν παίρνω έναν απ'τους προαναφερόμενους να τέλειωνα.
Αν έχετε κάποιον ενισχυτή υπόψιν σας πείτε το.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited: