Ολοκληρωμένος ενισχυτής για Dali Concept 6 μέχρι 600

billz

New member
28 April 2011
24
Δανία του Νότου
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!
Θα ήθελα την βοήθειά σας όσο αφορά την αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτή για τις αγάπες μου Dali concept 6.
O Yamaha Ax397 που τα συντρόφευε δυστυχώς απεβίωσε..
Το δωμάτιο είναι περίπου 45τμ,τα ηχεία μεταξύ τους απέχουν 2,5 μέτρα και η απόσταση ακρόασης είναι περί τα 3,5 μέτρα.
Μουσικά βρίσκομαι γενικά σε classic rock,hard rock και blues ρυθμούς.
Ο προυπολογισμός φτάνει μέχρι τα 600 ,οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα φίλε μου πολύ καλές επιλογές που έχουν προταθεί και σε άλλους ενδιαφερομένους είναι ο Yamaha A-S700, ο NAD 356BEE στο όριο των χρημάτων σου αν δεν είσαι και πολύ της έντασης (αν και δεν το νομίζω για ροκά...) μπορείς να πας και σε λίγο φθηνότερες λύσεις και εξίσου αξιόλογες όπως Yamaha A-S500 και Xindak A-06.

Καταρχήν,ευχαριστώ για τις προτάσεις και τα links.
Σοβαρά,έπεσες πάνω σε αυτούς που είχα και εγώ στα υπόψιν μου(συν Harman/Kardon 980 και Marantz pm7300).Το καλύτερο είναι προφανώς να περάσω μια βόλτα από ωδές ή audioshow να τους ακούσω και δω από κοντά,αλλά χωρίς κάποιο τυφλοσούρτι θα πελάγωνα εκεί μέσα.

Off topic:Συμφωνώ απόλυτα με την υπογραφή σου.Από βιασύνη δεν το πρόσθεσα και το metal (σε όλες τις εκφάνσεις του) στις μουσικές μου προτιμήσεις.:o:music-smiley-005:

Τελικά πήρα τον AS700.Έκανε το ντεμπούτο του με ακούσματα από Mahavishnu Orchestra και Pink Floyd μέχρι Slayer και Death..:guitarist:
Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες.

Καλοάκουστος!!!, κοίταξε να στρώσεις το σύστημά σου, κάνε τις ρυθμίσεις σου, παίξε με διάφορα είδη μουσικής απόλαυσέ τον (προ πάντων), τοποθέτησε τα ηχεία όπως τα θές και όταν καταστασάξεις Δώσε Του να καταλάβει.........:music-smiley-005: