Ολοκληρωμενος ενισχυτης για quad 2805

Status
Not open for further replies.
Φίλε quader σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις, δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου, αν και ομολογούμένος ήταν απο τα πιο διασκεδαστικά post που έχω γράψει.
Απλά ήθελα να σου δείξω και να σου πώ τί περιμένεις εσύ όταν ξεκινάς ένα νήμα σαν ένα βαρέλι πυρίτιδας και μετά κάθε τόσο πέτάς και ένα σπίρτο μέσα;..

Last edited:
Φίλε quader σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις, δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου, αν και ομολογούμένος ήταν απο τα πιο διασκεδαστικά post που έχω γράψει.
Απλά ήθελα να σου δείξω και να σου πώ τί περιμένεις εσύ όταν ξεκινάς ένα νήμα σαν ένα βαρέλι πυρίτιδας και μετά κάθε τόσο πέτάς και ένα σπίρτο μέσα;..
Δεν σε παρεξηγω γιατι εχεις καλες προθεσεις ,και χιουμορ.Αλλα πες μου αν εγω ειμαι το φυτιλι,ποιοι ειναι το μπαρουτι.(χωρις φατσουλες).

Νά λοπόν που ξεφεύγεις (όχι άδικα) και εσύ παρασύροντας το νήμα σου στην φαυλότητα.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η κατάληξη της συζήτησης είναι 90% απο παρεξήγηση του κάπως Χοντρού σου χιούμορ όταν άνοιξες το νήμα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος που με απορία σε παρακολουθώ να τροφοδοτείς αντί να κλείσεις μα δική σου πρωτοβουλία.

Εγώ προτείνω να κλείσει η συζήτηση (αλλα προς θεού να μην σβηστεί) και να γίνει sticky για το πώς μπορεί να πάει θεόστραβα ένα νήμα ενός άπειρου μέλους που έχει παρεξηγήσει την ανωνυμία που αναποφευκτα του παρέχεται σε αυτήν την μορφή επικοινωνίας σαν αυτόματη αποδοχή απο τα μέλη του βαθύτερου εαυτού και εξειδικευμένου του χιούμορ.

Όπως και έξω θέλει λίγο "μαλακά" και προσεκτικά στην αρχή ρε παιδιά...
Άντε peace τώρα!... :ADFADF1:

Δεν σε παρεξηγω γιατι εχεις καλες προθεσεις ,και χιουμορ.Αλλα πες μου αν εγω ειμαι το φυτιλι,ποιοι ειναι το μπαρουτι.(χωρις φατσουλες).

Σε λιγο δεν θα εχει και πολλη σημασια...... :heeeelllllooooo:

Παιχνίδια με φυτίλια και μπαρούτια απαγορεύονται αυστηρά!

Μη τινάξουμε τη γαλέρα κατα λάθος!:flipout::flipout:

Last edited:
Το παρόν tread νομίζω ότι κάπου εδώ έκανε τον κύκλο του.
Δεν έχει κανένα νόημα η συνέχεια παίδες.
Αν αποφασίσει στο μέλλον ο φίλος quader οτι χρειάζεται
πραγματικά τη συμβουλή μας και ότι μπορεί να χρησιμοποιεί ΚΑΙ φατσούλες
και ευγένεια ας ανοίξει ένα καινούριο νήμα.

Status
Not open for further replies.