ολοκληρωμενος ενισχυτης μεχρι 700-800 ευρω!!

Re: Απάντηση: ολοκληρωμενος ενισχυτης μεχρι 700-800 ευρω!!

Δες και τον creek τον evo 2X85W/8 στα 700,00 περίπου .

Πιστέυω ότι καλύτερο στα χρήματα αυτά.
Όσοι γνωρίζουν τις συσκευές του CREEK (δηλ και εγώ) η έχει τύχει να τις ακούσουν ξέρουν οτι αποδίδουν πέρα απο εναν πολύ όμορφο και μουσικό ήχο τουλάχιστον δυο φορές απο ότι κοστίζουν..

Πιστέυω ότι καλύτερο στα χρήματα αυτά.
Όσοι γνωρίζουν τις συσκευές του CREEK (δηλ και εγώ) η έχει τύχει να τις ακούσουν ξέρουν οτι αποδίδουν πέρα απο εναν πολύ όμορφο και μουσικό ήχο τουλάχιστον δυο φορές απο ότι κοστίζουν..

Από πλευράς οδήγησης όμως πως πάει ?

Θα μπορούσε να οδηγήσει τα TDL Studio 3 ? :offtopic:

Αν όχι, ποιους ενισχυτές θα προτείνατε για τα TDL Studio 3 ?

Ευχαριστώ, -bye-

Bart

Από πλευράς οδήγησης όμως πως πάει ?

Θα μπορούσε να οδηγήσει τα TDL Studio 3 ? :offtopic:

Αν όχι, ποιους ενισχυτές θα προτείνατε για τα TDL Studio 3 ?

Ευχαριστώ, -bye-

Bart

Σε καμία περίπτωση Bart. Ούτε καν ο Destiny.

Για τα δύσκολα ηχεία μας, εγώ τη βρήκα τη λύση στην έκθεση: τέσσερις φορές πάνω από αυτά τα χρήματα::shot:
Electrocompaniet eci-5.
End of story.

Σε καμία περίπτωση Bart. Ούτε καν ο Destiny.

Για τα δύσκολα ηχεία μας, εγώ τη βρήκα τη λύση στην έκθεση: τέσσερις φορές πάνω από αυτά τα χρήματα::shot:
Electrocompaniet eci-5.
End of story.

Δεν ήμαστε καλά :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Ο Cyrus είναι ήδη για επισκευή. :a0210:

Εγώ δεν δίνω πάνω από 1300 για καινούργιο ή 600-700 για καλο-μεταχειρισμένο.

Bart

PS Max. peak current > 80 A (μάλλον εδώ είναι το μυστικό !)

Last edited:
Ή αντί τον Electrocompaniet, τον παρόμοιο Abrahamnsen που στην έκθεση προσφέρονταν με 45% έκπτωση!
Αλλά και πάλι είναι πάνω από τον προϋπολογισμό σου.

Αλλά δεν και αυτή την αντίστοιχη προσφορά στα Audiolab.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η εξωτερική ομοιότητα με τους electrocompaniet. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Αν δεν είναι ομογάλακτη εταιρεία, μιλάμε για σκάνδαλο.
Επίσης δεν βρίσκω τίποτα στο internet σχετικά, εκτός από μια δυο ελληνικές παρουσιάσεις της εισαγωγής τους εδώ...
Μήπως μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να φωτίσει λίγο την κατάσταση;

(πάντως και ο ολοκληρωμένος και ο προ/τελικός είναι μόλις στα 70w)

Είναι πολύ απλό. Ο Abrahamsen ήταν από τους ιδρυτές της Electrocompaniet. Πριν μερικά χρόνια τσακώθηκε με του συνεταίρους, τον διώξανε και πήγε και άνοιξε άλλη εταιρία. Και φτιάχνει σχεδόν το ίδιο προϊόν.
Στον "ΗΧΟ" είχαν σύγκριση στα μηχανήματα και έβαλαν στον Abrahamnsen 0,1 χαμηλότερα από τον Electrocompaniet. Αν όμως είναι να τον πάρεις στη μισή τιμή...

Μάλιστα. Ενδιαφέρον. Στην έκθεση δεν ήταν στημένοι.
(Παρεμπιπτόντως είχε πολύ ωραίο ήχο το στήσιμό του).

Αλλά είναι μικρούληδες σε watt, αυτό είναι το πρόβλημα. Και επίσης χωρίς παρουσία διεθνώς... Όχι ότι o Εlectrocompaniet ή ο Hegel π.χ. έχουν και καμιά τρομερή προβολή. Οι βόρειες χώρες είναι λίγο ριγμένες, σε σχέση με τα προϊόντα τους...

ολοι οι ολοκληρωμενοι μπορουν να χρησιμοποιηθουν κ σαν τελικοι?(για να οδηγησουμε τα front ας πουμε κ ως προ τον onkyo 807)..
γιατι διαβαζα για τον creek evo 2 τα χαρακτηριστικα του κ αναφερει οτι πλεον μπορει να χρησιμοποιηθει κ σαν τελικος(εχει 2 εισοδους av οπου συνδεεις απο τα preouts του avr...)
σκεφτομουν για εναν τελικο να οδηγει τα front (sirene ή axxia) σε ταινιες κ ολοκληρωμενο για μουσικη..
πως "παντρευεται" ενας ολοκληρωμενος με εναν avr για να πετυχω το παραπανω?

ολοι οι ολοκληρωμενοι μπορουν να χρησιμοποιηθουν κ σαν τελικοι?(για να οδηγησουμε τα front ας πουμε κ ως προ τον onkyo 807).

Συνδέεις το front pre output του A/V ενισχυτή στο main power in του ολοκληρωμένου.
Οπότε στην μουσική χρησιμοποιείς τον ολοκληρωμένο (προ και τελικά στάδια) ενώ σε ταινίες τον AV για "προ" στα front (L-R), τα τελικά του στάδια στα άλλα κανάλια, και τα τελικά στάδια του ολοκληρωμένου για τα (L-R).

Τώρα για να παντρέψεις ολοκληρωμένο 2ch ενισχυτή, ΑV ενισχυτή και τελικό -χωρίς να βάζεις-βγάζεις καλώδια- λίγο δύσκολο το βλέπω.
Εκτός αν ο τελικός έχει RCA και XLR εισόδους και συνδέσεις τον 2ch προ-ενισχυτή (αφού δεν χρειάζεσαι ολοκληρωμένο) με XLR και τον A/V με RCA και επιλέγεις με διακόπτη το σήμα. Κάποιοι τελικοί έχουν αυτή την δυνατότητα.

Γεια σας παιδιά.
Είμαι νέο μέλος στο forum.
Ψάχνω και εγώ για δικάναλο ολοκληρωμένο γύρω στα 850 ευρό.
Ο παλιός μου ARCAM D290 μετά απο 18 χρόνια απεβίωσε(το κομμάτι της προενίσχυσης)
Ηχεία έχω τα B@W 685.
Pικαπ έχω ένα goldring, είναι ακριβώς ίδιο με τα nad c555 και rega p3(είμαι βυνιλιάκιας)
cd player TECNHIKS PG200,
έχω και ένα LG BLUERAY
Έχω ακούσει μέχρι στιγμής:
denon pm1500, marantz8003,harman kardon hk980, nad 355e
και τέλος Arcam a28, όλα με την ίδια πηγή ένα cd player arcam 17, και με τα ηχεία που έχω b&w 685.
Καταρχήν ΜΑΡΑΝΤΖ KAI DENON απορίφθηκαν αμέσως, αυτός που ήταν μακρά καλλύτερος ήταν ο ARCAM ακολουθούσε με μεγάλη διαφορά ο nad και μετά ο harman.
Επίσης έχω ακούσει και ένα συνδιασμό creek δεν θυμάμαι το μοντέλο περίπου σε αυτα τα χρήματα με τα epos m16 αρκετά καλό αλλά γέρνω προς arcam.
Έχω ακούσει και πολύ ακριβά μηχανήματα κατά καιρούς αλλά λόγω οικονομικών δυσχεριών έχω συμβιβαστεί σε αυτήν την κατηγορία τιμής.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα(θέλω να έχουν ρυθμιστικά τονικότητας.)

Από τι έψαξα λιγάκι ο συγκεκριμένος δεν παράγετε πλέον οπότε είναι κομμάτι demo, και επίσης δεν έχει ρυθμιστικά τονικότητας.

Από τι έψαξα λιγάκι ο συγκεκριμένος δεν παράγετε πλέον οπότε είναι κομμάτι demo, και επίσης δεν έχει ρυθμιστικά τονικότητας.

http://www.stepcom.gr/Offers.html

Εχει ενδιαφέρουσες επιπλογές.

Κάνε και ένα τηλέφωνο στο μαγαζί από βδομάδα όμως γιατί πέρασα εχτές και ήταν κλειστό...

Δε μπορώ να καταλάβω τι τα θέλεις τα ρυθμιστικά τονικότητας. Και του ARCAM 290 που είχες ελάχιστα επενεβαιναν στον ήχο.
Δεν προσφέρουν τίποτα κατά τη γνώμη μου.

Επίσης σκέφτομαι και τα παρακάτω μοντέλα (και ας μην έχουν ρυθμιστικά παρεπιπτόντως ούτε ο arcam α28 ,είχε που άκουσα)αν κάποιος τα έχει ακούσει ας πει την γνώμη του:

1)Advance Axoustic Map 305 ii
2)Atoll in 80
3)carat a57mkii
4)roksan kandy k2

Επίσης σκέφτομαι και τα παρακάτω μοντέλα (και ας μην έχουν ρυθμιστικά παρεπιπτόντως ούτε ο arcam α28 ,είχε που άκουσα)αν κάποιος τα έχει ακούσει ας πει την γνώμη του:

1)Advance Axoustic Map 305 ii
2)Atoll in 80
3)carat a57mkii
4)roksan kandy k2

Έχω ακούσει μόνο τον Roksan Kandy K2: Πολύ καλός ΙΜΟ.

Από αυτούς τους 4 έχω ακούσει τα 1, 3, 4 και προτιμώ το 4. Αλλά έχει μόνο 800;

Χλωμό το βλέπω. 3-4 μήνες πριν το perfectshop τον είχε 870 (τώρα δεν τον έχει καθόλου). Μετά τις αυξήσεις στο ΦΠΑ να μην πάει κανένα 900άρι;

Από αυτούς τους 4 έχω ακούσει τα 1, 3, 4 και προτιμώ το 4. Αλλά έχει μόνο 800;

Δηλαδή να πάω να ακούσω κατευθείαν τον kandy;

Για τον arcam a28 πια είναι η γνώμη σου;

Last edited: