Το λεπόν...
Έχω ακούσει τα ATC με πάαααρα πολλούς ενισχυτές και έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα...
Τρανζιστοράτος/ουδέτερος ενισχυτής δεν τους πάει. Μπορεί να σε ενθουσιάσει για λίγο αλλά μετά από λίγες ώρες σε εκνευρίζει.
Λογικός λαμπάτος PP (2x50W) είναι ότι πρέπει για την περίπτωση που θέλεις να ακούς χαμηλά μουσική.
Βαρβάτος λαμπάτος (>2x150W) λογικά θα είναι ότι πρέπει αλλά ξεφεύγεις πολύ σε τιμή.
Με υβριδικό δεν ενθουσιάστηκα...
Προς το παρόν οι κορυφαίοι (όχι όμως και οι πιο ακριβοί) ενισχυτές που έχω ακούσει πάνω τους είναι ο Copland CTA 405 στα 3.000 (που έχω καταλήξει λόγω τιμής αλλά θα τον αλλάξω λόγο έντασης), ο Rogue ninety με τον ενενηντάρη τον τελικό περίπου στα 8.000 , και κάτι μονομπλόκια Viola που δεν τα έχω ακούσει όμως σε ΑΒ με τον δικό μου...
Το τι έχω δοκιμάσει στο χώρο μου δεν το λέω γιατί θα φάμε ξύλο στο τέλος... Το μόνο που θα σου πω είναι ότι το μόνο που δεν έχω ακούσει σαν αρχή λειτουργίας είναι οι OTL και οι τιμές των ενισχυτών που μπήκαν πάνω τους ήταν από τα 150 εώς τα 15.000 με όλα τα ενδιάμεσα.
Αυτοί που περιμένω να ακούσω (γιατί λένε ότι παίζουν πολύ καλά με τα ATC) είναι ο Hegel H200 και φυσικά ο ATC!
Αν καταφέρω να περάσω από τον κύριο Ζαφειρόπουλο το επόμενο Σαββάτο να τσιμπήσω τον ATC θα σου πω... Αλλά θα έχεις ένα πρόβλημα μιας και θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη εισαγωγή...