Ολοκληρωμένος υβρικός ενισχυτής, Unison Research Unico, με το optional phono stage

Status
Not open for further replies.

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
Σε άψογη κατάσταση (δείτε και τη φωτογραφία που ακολουθεί), με πλήρεις συσκευασίες και manuals, με τις κορυφαίες λυχνίες Genalex Gold Lion με λίγες ώρες λειτουργίας (υπάρχουν και οι δικές του βέβαια, αλλά δεν έχουν επαφή σε σύγκριση με τις Genalex) και επιπλέον με το optional phono stage.O ενισχυτής είναι τηλεχειριζόμενος, διαθέτει 4 εισόδους line, 1 είσοδο phono και 1 εξοδο pre out. Το στάδιο προενίσχυσης είναι λαμπάτο, ενώ το στάδιο εξόδου υλοποιείται με mosfet (80w/8ohms, 150w/4ohms ενω μπορεί να οδηγήσει ηχεία με ελάχιστη αντίσταση 2ohms)
O ενισχυτής είναι εξαιρετικά "μουσικός", έχει λαμπάτες χροιές αλλά συνάμα σφιχτό μπάσο και οδήγηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι οδηγούσε τα Atc 40 με άνεση και το ηχητικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό (τα Atc 40 δεν χαρίζονται σε συνοδά που δεν είναι εξαιρετικά).

Παρακαλώ για κάθε πληροφορία και ερώτηση, καθώς και ακρόαση επικοινωνήστε στο τηλ 6945 18 10 17.

Tιμή: 900 ευρώ συζητήσιμη
Συζητώ ανταλλαγή και με τελικό ανάλογης ποιότητας.
Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνηση καθώς και για να κάνετε ακρόαση επικοινωνήστε μαζί μου στο 6945181017

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας μου.

SDC10006.jpg

Σκέφτομαι να μην τον πουλήσω τον ενισχυτή- φοβάμαι θα το μετανιώσω αν τον δώσω.

Παρακαλώ πολύ να κλειδωθεί η αγγελία μου.

Status
Not open for further replies.