Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από το σεξ

Αλήθεια, κλινική αποτοξίνωσης για τους εξαρτημένους από τις κλινικές αποτοξίνωσης έχουν φτιάξει;

Αυτό μάλιστα, θα ήταν χρήσιμο.

Απάντηση: Re: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από το σε

Αλήθεια, κλινική αποτοξίνωσης για τους εξαρτημένους από τις κλινικές αποτοξίνωσης έχουν φτιάξει;

Αυτό μάλιστα, θα ήταν χρήσιμο.

Εξυπνακια! :p

Ο τύπος είναι μισός Σκωτσέζος και μισός Εβραίος. Οπότε για να δώσει λεφτά σε κλινική θα ήταν σοβαρό το πράγμα! :D

Απάντηση: Re: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από το σε

Οπότε για να δώσει λεφτά σε κλινική θα ήταν σοβαρό το πράγμα! :D

Πολύ σοβαρό,σίγουρα!!
Οπου εβρισκε κενή θέση.....παρκαριζε!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από το σε

O τυπος ειναι Θεος...στο californication! :adore:

Έσκασαν μύτη και 2 επεισόδια του 2ου κύκλου,στα γνωστά site........που όλοι ξέρουμε....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από τ

Πολύ σοβαρό,σίγουρα!!
Οπου εβρισκε κενή θέση.....παρκαριζε!!!:flipout::flipout:

ήταν γραμμένος και στον σύλλογο Γ.Ο.Β ? :flipout:

Πάντως ρε παιδιά είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα κλινική απεξάρτησης από το σεξ λες και γίνεται αυτό δλδ.......θα έλεγα ότι αυτό αν υφίσταται (και δεν είμαι ειδικός) είναι ψυχολογική πάθηση που έχει σχέση με τα όρια του Εγώ, την αυτοεκτίμηση, τη συνείδηση κτλ κτλ κοινώς θέλει ψυχοθεραπεία όχι........κλινική απεξάρτησης για να έχουν τα media κατι να ασχολούνται.

Προσωπικά το βρίσκω γελοίο....βέβαια δεν είμαι άντρας και επίσης δεν ειμαι ψυχίατρος ......

Εμένα μού κάνει πιό πολύ γιά διαφήμιση τού δήθεν ´πηδηχταρά´-sorry my lady-..
Δεν γνωρίζω κανεναν κοινό θνητό να έχει πάει σε τετοια κλινική.
Καποτε λενε πήγε και ο Μιχάλης ο Ντάγκλας και αρκετοί άλλοι..
Εκτός εάν με τετοιες δηθεν παθήσεις γλυτώνουν τίποτα τεράστια ποσά απο τις γυναικες τους που τους ζητούν τρελλές διατροφές στην αίτηση διαζυγίου.

Re: Απάντηση: Re: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από τ

Εκτός εάν με τετοιες δηθεν παθήσεις γλυτώνουν τίποτα τεράστια ποσά απο τις γυναικες τους που τους ζητούν τρελλές διατροφές στην αίτηση διαζυγίου.

Διόλου απίθανο. Η "ιατρικοποίηση" των πομπών τους...
"δεν φταίω εγώ αγάπη μου, η φύσις.... αλλά τώρα έχω ανανήψει!" :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρ

Διόλου απίθανο. Η "ιατρικοποίηση" των πομπών τους...
"δεν φταίω εγώ αγάπη μου, η φύσις.... αλλά τώρα έχω ανανήψει!" :flipout:

Ακριβώς.
Σάν κάποιους άλλους στάρ πού έχουν εισαχθει 15 φορές για απεξάρτηση απο την κοκαϊνη και τούς παίρνουν και συνεντεύξεις συγχαίροντάς τους γιά την προσπάθειά τους.:flipout::flipout:

Εγώ επιμένω ότι η απεξάρτηση πετυχαίνεται με aversion therapy και γιαυτό βγάζει και παραβγάζει νόημα και είναι και περιζήτητη.

Εμένα μού κάνει πιό πολύ γιά διαφήμιση τού δήθεν ´πηδηχταρά´-sorry my lady-..
Δεν γνωρίζω κανεναν κοινό θνητό να έχει πάει σε τετοια κλινική.
Καποτε λενε πήγε και ο Μιχάλης ο Ντάγκλας και αρκετοί άλλοι..

Σπύρο πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.....όσο και αν τον συμπαθούσα στα x-files αυτό είναι......παρατραβηγμένο και παράλογο.....οπότε......I'm with you!!! -bye-

Υ.Γ. Προσωπικά εμένα το Californication μάλλον αποστροφή προς το 'άθλημα' μου φέρνει παρά επιθυμία.....δεν ξέρω αν είναι τα 'γυναικεία' μου ένστικτα αλλά θεωρώ ότι οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος βλέπει αυτή τη σειρά δεν επιθυμεί αλλά μάλλον λυπάται....σε περιπτώσεις παρέας βέβαια οπου θα πέφτουν και τα ανάλογα αστεία σίγουρα το πρώτο συναίσθημα δεν είναι η λύπη.

Εμένα πάντως λύπη και αποστροφή μου φέρνει......πολλές φορές........και όχι λόγω πουριτανισμού...το αντίθετο μάλιστα

Last edited:
Προφανως ειναι διαφημιση για την καινουργια και αναλογου περιεχομενου σειρα.
Και φυσικα αν ολοι οσοι ηταν εξαρτημενοι απο το σεξ θα επρεπε να νοσηλευτουν, τοτε οι κλινικες απεξάρτησης θα ηταν σαν τα δημοτικα σχολεια. Μια σε καθε γειτονια.