Olympus E-M10 II

Άργησα λίγο αλλα η αγορά έγινε και φορτίζει το εργαλείο :)
Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες και την βοήθεια

Απάντηση: Re: Olympus E-M10 II

Καλορίζικη να την χαρείς εύχομαι, όταν είσαι έτοιμος και την μάθεις και καλά ανέβασε μας αν θέλεις δείγματακια σου στην Gallery στις αντίστοιχες φωτογραφικές ενότητες.

Ευχαριστώ πολύ!!
Αν και όσες φορές την είδα στα καταστήματα χάθηκα στο μενού, σημερα που ασχοληθηκα με ησυχία, ειναι λειτουργικο.
Όλα μια συνήθεια είναι

Καλή μέρα σας.
Έχω δει σε φωτο ότι η em5 παίρνει eyecup ep11

Γνωρίζει κάποιος αν ταιριάζει και στην em10 mii?
Καθώς έχω φωτοφοβια θα με βόλευε πολύ
c5597a2a7bb4cf2c71b020cf774faa2a.jpg

Απάντηση: Re: Olympus E-M10 II

Σε μια παλιά ΕΜ5 (όχι η ΙΙ) που είχα χάσει το eyecup το αντικατέστησα με ένα απλό των ΕΜ10 χωρίς θέμα ούτε στον αισθητήρα, λογικά οι ράγες είναι ιδιες αλλά επειδή ο αισθητήρας αλλάζει θέση σε καθε μοντέλο αν τύχει και τον καλύπτει λίγο το ΕΡ-11 θα είναι συνεχώς κλειστή η LCD σου , βέβαια μπορείς να τον κλείσεις (εγώ έτσι τον δουλεύω) για άλλους λόγους αλλά δεν είναι λύση αν θελήσεις έστω και μια φορά να τον δουλέψεις.

Θα σου έλεγα για σιγουριάνα πάρεις ένα τηλέφωνο στο σερβις της εταιρίας και να ρωτήσεις , εγώ έτσι είχα κάνει, θα σου δώσουν πιο αξιόπιστη απάντηση εκτός αν βρίσκεις σε μαγαζί το eyecup ετοιμοπαράδοτο (δύσκολο) οπότε το δοκιμάζεις. Προσοχή το ΕΡ-11 είναι το βαθύ eyecup της παλιάς ΕΜ5 ενώ το ΕP-16 της νέας ΕΜ5ΙΙ, είναι διαφορετικά λίγο λόγω του αισθητήρα , οι πιθανότητες πέφτουν στον πρώτο να ταιριαζει αλλά δεν το έχω κάνει.

Ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή απάντηση Κώστα!
Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω

Καλορίζικη και καλές λήψεις, εξαιρετική μηχανή, την είχα για 1,5 χρόνο και την είχα καταευχαρηστηθεί. Θα σου πρότεινα να πάρεις το extra γνήσιο grip και ένα εξωτερικό Flash σαν το Godox 350.

Ευχαριστώ πολύ!

Ναι θα το δω για το γκριπ, φλας Γενικά δεν κάνω πολύ Χρήση.
Μου απάντησαν από την εταιρία ότι μπαίνει το ep-16 σαν μεγαλύτερο eye cap.
Οπότε θα πάω να το δω :2thumb22sup:

Τελικά είχατε δικιο
Το γκριπ κάνει μεγάλη διαφορα!
Αψογος σχεδιασμός και εργονομία!
Κωνσταντίνε ευχαριστω και πάλι για την άψογη συναλλαγή !

Επίσης Γιώργο! Πράγματι μεταμορφώνει το κράτημα το grip χωρίς να δίνει ιδιαίτερο όγκο.