Προσωπικά πάντως θα έπαιρνα τον καινούριο, παρά το ότι αν κράταγα τον παλιό που μου έδωσαν για δοκιμή, θα μου στοίχιζε 130 , μικρή διαφορά...
Ίσως δεν ήταν αρκετά παλιός ο "δικός μου"![]()
Μετά από ενδελεχή μελέτη, ψώνισα και τον 70-300/f4-5.6... Το SLRgear.com τον δίνει ως εξαιρετικό έως τα 150mm και καλό έως τα 200mm. Φυσικά καμία σχέση με τον 50-200/f2.8-3.5, αλλά η τιμή είναι τετραπλάσια και η χρήση που θα έχει είναι περιστασιακή, οπότε τα 200 που έδωσα (μεταχειρισμένος με 6μηνη εγγύηση) πιστεύω ότι είναι καλά. Η επόμενη αγορά αγορά θα είναι κάτω των 28mm (14mm σε 4/3) που φθάνουν οι κιτ φακοί μου.
O M12/2?
Παρασκευή παράγγειλα τον 70-300 στον Ρεπέλα, Δευτέρα μεσημέρι ήρθε, συσκευασμένος άψογα με γραπτή εξάμηνη εγγύηση. Άριστη κατάσταση, πρόλαβα να τραβήξω 2-3 κλικ με τις δυο μηχανές, με την e450 γρήγορος, στην EP-1 καθυστερεί λίγο. Λόγω μεγέθους δείχνει κάπως παράταιρος και στις δύο... Περισσότερα όταν προλάβω να τραβήξω μερικές "κανονικές" φωτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.