αν κανείς κάνει χρήση του HDR1 να ξέρει ότι θέλει σίγουρα πείραγμα μετά στο contrast. Το HDR2 δεν το συνιστώ.
Βάλτε και εμένα στο club...την πήρα πριν δύο μήνες και κράτησα και την em-10ii.
Η μηχανή για τα χρήματα που την βρίσκεις τώρα είναι μια χαρά σώμα τα κάνει όλα και συμφέρει τουλάχιστον για τα γούστα μου.
Πήρα και τον 12-40, που είναι ότι πρέπει για σετακι.
Μια βοήθεια δεν μπορώ να επιλέξω να αλλάξω το evf frame rate από normal σε high καμιά ιδέα?
Σωστός ο νέος (Sakis)αλλά δεν στα είπε ολα, ακόμη και να μην έχεις ενεργό το focus peaking στο μενού μπορεί να βλέπεις γκρίζα την επιλογή του High frame rate αν έχεις αναθέσει σε κουμπί το FP (focus peaking) . Και αυτό το τελευταίο είναι χρήσιμο αν έχεις manual φακό (αν όχι ποτε δεν θα χρειαστεί να κάνεις τέτοια ανάθεση).
Νικόλα τώρα με σώμα WR θέλω και δυνατές χειμωνιάτικες να μεταφέρουν την αρμύρα της θάλασσας απο το σκάφος. Κρίμα που ο 70-300 ΙΙ δεν είναι WR. Οτι πρέπει ο 12-40 ως βασικός φακός.
Πολύ τίμιες για μηχανή εξαετίας αλλά συγκρίνοντας τις με αυτές που βγάζεις με την Χ-Τ1, νομίζω ότι η fuji υπερτερεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.