Re: Απάντηση: Re: Olympus EM10 III ανακοινώθηκε ....
Για τα κυβικά μου φωτιά είναι για εσένα που έχεις ανεβεί επίπεδο σπινθήρες Πάνο :worshippy:
αυτό το ΑΣΑΝΣΕΡ όμως στις απόψεις σας πριν το μελάνι στεγνώσει δεν δίνει κύρος σε αυτά που γράφουμε (και βάζω πάντα και τον εαυτό μου εντός για να μην το πάρει κανεις στραβά).
εϊχα γράψει ότι οι μετρήσεις της ΕΜ1.2 στο dpreview έχουν μεϊνει στα πρώτα τεστ με τον παλιό beta Adobe RAW converter και δεν ξέρω αν κάνανε τον κόπο να τις αλλάξουν. Παρόλα αυτά σας είπα ήδη εδώ και μέρες ότι με την υπάρχουσα τεχνολογία ένας πιο σύγχρονος αισθητήρας μεγαλύτερης ανάλυσης ελάχιστα έχει να δώσει.
Σε ευχαριστώ για την φωτογραφική αναγνώριση Κώστα, ειδικά όταν αυτή έρχεται από ένα πιο έμπειρο μέλος από εμένα (δεν τα γράφω ειρωνικά).
Οι δικές μου απόψεις δε είναι ασανσέρ , ότι έγραφα εξαρχής θα γράψω και τώρα.
Η olympus έκανε ένα άστοχο λανσάρισμα μηχανής και αυτό το αποδεικνύει και ο ντόρος που έπρεπε να κάνει και ήδη έχει κατασταλάξει παντού.
Έχουμε μια μηχανή από την Panasonic (Gx80) που είναι στην αγορά 1 χρόνο και όχι μόνο έχει τις νέες ευκολίες (4κ) της νέας Olympus
αλλά και στο τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα κερδίζει όχι μόνο την νέα Olympus αλλά και την ακριβή ναυαρχίδα της των 2000 ευρώ.
Ας παραδεχτούμε ότι είναι ένα κακό timing για την Olympus ειδικά όταν οι γείτονες (Fuji, Sony) σκοράρουν ασταμάτητα.
Αυτό μπορεί να βγει και σε καλό για την olympus και βγάλει κάτι νέο και επαναστατικό γιατί κακά τα ψέμματα
ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ 4/3 και crop αισθητήρων και όλο και πιο πολλοί κάνουν τη μετάβαση ή δεν τολμούν να πάνε στο 4/3.
Αυτά βλέπουμε εμείς που είμαστε απέξω , εσύ που είσαι κάτοχος και υποστηρικτής της πιθανόν να έχεις διαφορετική αντίληψη και άποψη.