Em 10 iv ή em 1 mark ii ?
Δεν μιλάω για καινούργιες....μεταχ/νες ψάχνω μόνο.
Οπως είπα αν δεν ταξίδευα δεν θα είχα πλέον πιθανότατα καν φωτογραφικό εξοπλισμό, ή θα είχα έστω κάτι απλό και φτηνό έστω για την εμπειρία χρήσης!! Από την εποχή που είχα την Nikon D40 σε ταξίδια την χρησιμοποιούσα και τα ταξίδια ήταν ο βασικός λόγος που μπήκα στον κόσμο της φωτογραφίας. Για απλές βολτούλες, στο σπίτι, σε πάρτι, με τα παιδιά, στην θάλασσα κλπ. τα κινητά πλέον είναι κάτι παραπάνω από επαρκεί!!Μα και για μένα αυτός είναι ο λόγος που επενδύω σε κινητό...δεν πάω ταξίδια και διακοπές.
Εκεί που θέλω τη μηχανή είναι κυρίως οι εκδηλώσεις, που κι αυτές όμως λόγω πανδημίας είναι πια σχεδόν ανύπαρκτες, για μένα τουλάχιστον.
Ίσως από του χρόνου, αν ηρεμήσει το θέμα πανδημίας να επενδύσω, αν μπορώ βέβαια και οικονομικά σε μηχανή.

Τα ξέρω τα θέματα των fuji ...κυρίως έχουν exposure kai focus shifting στο βιντεο.
Σαφώς δεν υπάρχει τέλειο σύστημα...αλλιώς θα το είχαμε πάρει όλοι.
Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις...
Η μηχανούλα δεν είναι άσχημη σαν πρόταση άλλα όταν πλέον βρίσκεις με κανένα 150αρι ευρώ παραπάνω την Em5III που είναι καλύτερη σχεδόν σε όλα από την em10IV δεν ξέρω αν έχει νόημα η αγορά της, είναι άλλο ένα προϊόν που το τιμολόγησε λάθος η Olympus.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.