Οι τιμές που διερευσαν σήμερα μάλλον είναι συμπαθητικές σε σχέση με αυτά που γραφαμε πιο πάνω.
Υ.Γ. Έκλεισα πριν λίγο για να πάρω αύριο μια em5ii σε αστεία τιμή για να δω τι κανει με τον 12-100 και έλεγα να δωσω την pl7…να έχω δηλαδή την em10iii και em5ii με ξεχωριστό φακό η κάθε μια.
Προσωπικά θέλω να έχω σχεδόν πάντα 2 σώματα, πρώτων για να μην αλλάζω φακούς και να μην χάνω λήψεις on the field και δεύτερον για Backup αν πάει κάτι η μια μηχανή, πράγμα που μου έχει συμβεί. Το ιδανικό όπως είπες είναι να έχεις 2 διαφορετικά σώματα άλλα είναι και θέμα χρημάτων, για να έπαιρνα μια em1II ή em5III έπρεπε να ξηλωθώ και να φτάσω το 700αρι. Την em5II την πήρα 250 ευρώ, τιμη θεωρώ που ανταποκρίνεται σε αυτά που προσφέρει η μηχανή εν έτη 2021.Για τι ποσο μιλαμε ? Παντως αν και παλιοτερα την εποχη του film ειμουν παντα με 2 και 3 σωματα στην τσαντα ( εκ των πραγματων ομως μιας και το φιλμ δεν μπορουσε να αντικατασταθει) δεν θα ελεγα οτι προτιμω να εχω δυο ψηφιακα σωματα εκτος και αν εχουν πολυ μεγαλες διαφορες στις δυνατοτητες τους .
Ναπαιρνες καμια ΕΜ1x να το καταλαβω![]()
Συμφωνώ για αυτό και την πήρα!!! Η νέα γενιά όπως είπες είναι που προβληματίζει για αυτό παραμένω σε αυτά που ξέρω και εμπιστεύομαι!!Η ΕΜ5ΙΙ είναι ένα εξαιρετικο μεταλλικό μικρό και όμορφο σώμα, με πενταξονικη σταθεροποίηση που δεν υπάρχει σε κανενα σώμα της αγοράς στα λ7 της, μικρό φλας μαζί που αξιζει πολλά και κάνει πολλά, 16αρι αισθητήρας ναι αλλά με hires και σχεδον ολα τα ηλεκτρονικά καλούδια προηγούμενης γενιάς όπως το focus stacking. Δουλεύει με tethering και έχει και μεγάλη μπαταρία
Αν είχε PDAF ποιος θα κοίταγε την EM5mkIII για φωτό και μόνο ?
Γιαυτο έγινε best seller και έμεινε τόσα χρόνια στην αγορά. Η νέα γενιά είναι αυτή που προβληματίζει όχι η παλιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.