Olympus PEN-F

Ναι και η ΟΜ1 κάνει ακόμα καλυτερη δουλειά απο την ΟΜ5 σε οτι έχει να κάνει με κίνηση , σπορ κλπ. Αν εχεις βαρβάτο κύριο σωμα όπως εσυ και εγώ η PenF είναι απαραίτητο συμπληρωμα για να κανεις τη δικη σου αποτοξίνωση. Η ΟΜ5 είναι ένα ικανότατο σώμα αλλά για να την εχεις για βασική χρήση αν δεν χρησιμοποιεις βαρύτερους φακούς συχνά. Τα 200 γρ. στο σώμα δεν θα μου κάνουν διαφορα στην τσάντα όταν θέλω ταχύτητα εστίασης , ριπές κλπ.

Άλλωστε τα μικρά παιδιά κάποτε θα μεγαλώσουν … η PenF θα συνεχισει να βγάζει μοναδικές φωτό ;) η εμπειρία χρήσης της και τα jpeg της δεν υπάρχουν σε άλλο μηχανάκι στο σύστημα. Πλέον έχω αρχισει και σκέφτομαι οτι ίσως να μην πρέπει να βγει αντικαταστάτης της ποτέ και να μείνει στο πάνθεον των μηχανων ως κάτι μοναδικό στο συνολο της.

ΥΣ
Ήθελα όταν την ξαναγορασα να την βρω σε μαύρο , ελπίζω κάποια στιγμή να βρω και μια μαύρη να τις παντρέψω :giggle:

Last edited:
Κάτι που μου αρέσει πολύ στην PENF είναι τα χρώματα αυτής της γενιάς αισθητήρων - επεξεργαστών. Δηλαδή έχει ένα πολύ ωραίο μπλε σε ουρανό και ένα ωραίο πουσαρισμένο κόκκινο από το natural profile που για τα γούστα μετά κάνω ελάχιστη ή καθόλου επεξεργασία.

Εγώ την πήρα σε μαύρο από φίλο αλλά πολύ την ήθελα σε ασημί. Πλήρωσα και service και είναι σαν καινούργια και δυσκολεύομαι να την δώσω. Είδομεν...