Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
....Τώρα αν σας πώ ότι απ' όλα τα δείγματα με γοήτευσαν αυτά της μακράν φτηνότερης απ' όλες Pentax K-3 II τι θα μου λέγατε;Για hires συγκρισεις της νέας Pen F δείτε συγκριτικά δειγματα σε κροπ απο JPEGs 50-megapixel resolution, με αρχεία ΕΜ5ΙΙ 40-megapixel High Res Shot Mode JPEG, 24.35-megapixel Pixel Shift Resolution JPEGs απο Pentax K-3 II και 50.6-megapixel JPEGs απο Canon EOS 5DS R : http://www.imaging-resource.com/PRODS/olympus-pen-f/olympus-pen-fA.HTM#HIGHRES
....Τώρα αν σας πώ ότι απ' όλα τα δείγματα με γοήτευσαν αυτά της μακράν φτηνότερης απ' όλες Pentax K-3 II τι θα μου λέγατε;
....Τώρα αν σας πώ ότι απ' όλα τα δείγματα με γοήτευσαν αυτά της μακράν φτηνότερης απ' όλες Pentax K-3 II τι θα μου λέγατε;
Έχεις δίκιο από τις 4 μηχανές η Pentax ξεχωρίζει. Για να μείνω στο thread μας, μου άρεσε περισσότερο το high res της EM5 m2 παρά της νέας PEN F. Σαν να έχει περισσότερο θόρυβο η PEN-F.
Έχεις δίκιο από τις 4 μηχανές η Pentax ξεχωρίζει. Για να μείνω στο thread μας, μου άρεσε περισσότερο το high res της EM5 m2 παρά της νέας PEN F. Σαν να έχει περισσότερο θόρυβο η PEN-F.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.