OM - Conference of the birds

Πέτρο , έχω να τον ακούσω πολύ περισσότερο από 3-4 χρόνια . Αλλά στην σημερινή εποχή , που το μονοπώλιο στην ενημέρωση είναι ανέκδοτο , ποιός νοιάζεται πιά ;

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να απαντησω φιλε Ντοκατζη τα λεει ολα
ο Πετρος ποιο πανω & συμφωνω απολυτως!!

Πέτρο , έχω να τον ακούσω πολύ περισσότερο από 3-4 χρόνια . Αλλά στην σημερινή εποχή , που το μονοπώλιο στην ενημέρωση είναι ανέκδοτο , ποιός νοιάζεται πιά ;

ακου σημερα, 4-6. Δεν εχω ιδεα τι θα παιξει αλλα δε χανεις και τιποτα.

Kαι εγώ δεν ήθελα να είμαι πικρός περισσότερο από σεβασμό.
Δυστυχώς συμφωνώ με τον Ντοκ.
Όποιος δεν έχει κάνει ραδιόφωνο δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.
Όταν κάποια εποχή στον Γκρούβυ έπαιζα τα rock-alternative του σταθμού είχα πέσει στην παγίδα να παίζω και τα free promo που μου έστελναν οι εταιρείες και μάλιστα με πολύ ευγενικό τρόπο (χωρίς να τα ζητάω).
Κατέληξα το μισό πρόγραμμα να ήταν κατευθυνόμενο και ψιλοσαβουρέ.
Δεν είχα σκοπό να κάνω ενημερωτική εκπομπή με ότι βγαίνει και να το παρουσιάζω.
Μετά από ένα διάστημα προτίμησα να συνεχίσω να τα σκάω και να παίζω τα αγαπημένα μου κομμάτια παρά να εμπλακώ και να δημιουργήσω εξαρτήσεις.

Ο κ. Πετρίδης πάντα μου έδινε την εντύπωση, ότι ναι, είναι καλός μύλος που τα αλέθει όμως όλα.
Ευτυχώς κάποια μαγική περίοδο υπήρξε εξειδίκευση και μπορέσαμε να ακούσουμε πιο ουσιαστικά και σπάνια πράγματα από ανθρώπους που γνώριζαν ένα μόνο είδος αλλά το ήξεραν στο βάθος του.
Από garage punk μέχρι House.
Απλά στις μέρες μας με τα playlist και τον μπαμπούλα (δισκογραφικές) έχουμε βαλτώσει.

Πάντα θα ελπίζω σε ανήσυχους πιτσιρικάδες και σε κάποιον τρελό ιδιοκτήτη.
Δεν θα τους πάρει το χαρτί αλλά θα μείνει στη σύγχρονη Ελληνική ραδιοφωνική ιστορία.

πλακα πλακα, ειναι ενα απο τα βασικα μου ονειρα να κανω εκπομπη στο ραδιοφωνο...κλαψ.

kαι ξέρετε και κάτι άλλο;
To τραγικό το έγραψε ο Λύμπε.
Άντε τώρα να βρεθεί παραγωγός να βάλει OM και σε ποιο ραδιόφωνο;
Πως λοιπόν θα το μάθει ο κόσμος;
Ξέρετε πόσος κόσμος θα γούσταρε; Πολύς, όσο και να σας φαίνεται περίεργο.

Εδώ βάζω το μελό. Με κάτι τέτοια ,είμαι ευτυχισμένος που υπάρχουμε εδώ και σας ξέρω.

Μετά από αυτό που έγραψε ο Πέτρος θα ξαναγράψω μία ευχή και επιθυμία που την είχα εκφράσει και παλιότερα.
Θα ήταν ευλογία να είχαμε ένα τρίωρο σε κάποιον μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό στα fm. Kαι να παιζαμε free ότι γουστάραμε. Όλοι.
Μπορούμε να καλύψουμε τα πάντα με ευκολία και σε βάθος.
Πραγματικά θα ήταν μοναδικό.

Απάντηση: Re: OM - Conference of the birds

Μετά από αυτό που έγραψε ο Πέτρος θα ξαναγράψω μία ευχή και επιθυμία που την είχα εκφράσει και παλιότερα.
Θα ήταν ευλογία να είχαμε ένα τρίωρο σε κάποιον μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό στα fm. Kαι να παιζαμε free ότι γουστάραμε. Όλοι.
Μπορούμε να καλύψουμε τα πάντα με ευκολία και σε βάθος.
Πραγματικά θα ήταν μοναδικό.

εγω θα πληρωνα για να εχω ενα τριωρο/μηνα σε καποιο ραδιοφωνο, με την προυποθεση να μπορω να παιζω σχεδον οτι θελω. :BDGBGDB55:

Kαι εγώ δεν ήθελα να είμαι πικρός περισσότερο από σεβασμό.
Δυστυχώς συμφωνώ με τον Ντοκ.
Όποιος δεν έχει κάνει ραδιόφωνο δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.
Όταν κάποια εποχή στον Γκρούβυ έπαιζα τα rock-alternative του σταθμού είχα πέσει στην παγίδα να παίζω και τα free promo που μου έστελναν οι εταιρείες και μάλιστα με πολύ ευγενικό τρόπο (χωρίς να τα ζητάω).
Κατέληξα το μισό πρόγραμμα να ήταν κατευθυνόμενο και ψιλοσαβουρέ.
Δεν είχα σκοπό να κάνω ενημερωτική εκπομπή με ότι βγαίνει και να το παρουσιάζω.
Μετά από ένα διάστημα προτίμησα να συνεχίσω να τα σκάω και να παίζω τα αγαπημένα μου κομμάτια παρά να εμπλακώ και να δημιουργήσω εξαρτήσεις.

Ο κ. Πετρίδης πάντα μου έδινε την εντύπωση, ότι ναι, είναι καλός μύλος που τα αλέθει όμως όλα.
Ευτυχώς κάποια μαγική περίοδο υπήρξε εξειδίκευση και μπορέσαμε να ακούσουμε πιο ουσιαστικά και σπάνια πράγματα από ανθρώπους που γνώριζαν ένα μόνο είδος αλλά το ήξεραν στο βάθος του.
Από garage punk μέχρι House.
Απλά στις μέρες μας με τα playlist και τον μπαμπούλα (δισκογραφικές) έχουμε βαλτώσει.

Πάντα θα ελπίζω σε ανήσυχους πιτσιρικάδες και σε κάποιον τρελό ιδιοκτήτη.
Δεν θα τους πάρει το χαρτί αλλά θα μείνει στη σύγχρονη Ελληνική ραδιοφωνική ιστορία.

Εχω περασει απο Super star fm,life fm,Ροδον fm & κανα δυο ακομη ποιο
μικρους,εκεινη την εποχη δεν υπηρχε η λιστα & επαιζα απο future sound
of london μεχρι Nirvana & Perl iam ηταν πραγματι ωραια εποχη, σημερα δεν
υπαρχει αυτο & δεν θα ξανα υπαρξει οσο για τον Πετριδη τον θεωρω μεγαλη
προσωπικοτητα & οπως ολες οι προσωπικοτητες εχουν εχθρους & φιλους
αλλα νομιζω οτι ειναι & απο τους πρωτους που εχει στηριξει την εναλλακτικημουσικη σκηνη με τον καλυτερο τροπο οπως & εαν
λεγεται electronica, rock,trip hop κλπ.
Σιγουρα σε βαθος χρονου θα εχει κανει & αυτος τους συμβιβασμους του
αλλα παραμενει ακομη & σημερα μια οαση στο ραδιοφωνο...

ε τώρα... μη βάζεις και λέξεις στο στόμα μας...
Όχι και εχθρούς...
Ούτε και φίλοι.

Απλά πλέον δεν μας καλύπτει. (κι ας είμαστε σε ευρεία έννοια σχεδόν συνομίληκοι)

ε τώρα... μη βάζεις και λέξεις στο στόμα μας...
Όχι και εχθρούς...
Ούτε και φίλοι.

Απλά πλέον δεν μας καλύπτει. (κι ας είμαστε σε ευρεία έννοια σχεδόν συνομίληκοι)

Κατι αναμεσα τελος παντων, το οτι δεν με καλυπτει & εμενα πληρως
σημερα ειναι σιγουρο, αλλα οπως λες στην ηλικια μας..& εφοσον
συνεχιζουμε να την ψαχνουμε (την μουσικη η το σινεμα) δυσκολα θα μπορουσε ενας & μονο παραγωγος να μας καλυψει, anyway γιαυτο
υπαρχει το ωραιο avclub που προσφατα ανακαλυψα,για να μπορουμε
να ανταλλασουμε τις αποψεις μας με ανθρωπους που εχουν κοινα γουστα
& να μπορουμε ετσι να καλυψουμε τα υπολοιπα κενα μας.:ernaehrung004:

Να σου πω ...
τον άκουγα πριν από τα ποπ κλαμπ και τέτοια.
Από το 1972....
Τότε ήταν σχεδόν μόνος.

Μετά το 80 ....δύσκολα.

Άντε τώρα να βρεθεί παραγωγός να βάλει OM και σε ποιο ραδιόφωνο;
Πως λοιπόν θα το μάθει ο κόσμος;
.

εμένα αυτό έχει αρχίσει και μ αρέσει. Δεν είναι όλα για όλους.
και αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται ξέρουν Που να ψάξουν.
Στόμα με στόμα, χέρι με χέρι κυκλοφορούν τα δικά μας.
Οι 'αλλοι ας ψάχνουν ...τα τσάρτς.
Σιγά που δεν θα ενημερωθούμε επειδή δεν θα παίζει τις μουσικές μας το ραδιόφωνο...: Καλύτερα να μη τις παίζει!

Last edited:
Εγω γυρω στο 76-77 ξεκινησα να τον ακουω & απο τοτε οποτε
εχω χρονο την ωρα του την ακουω καθως & την καινουργια
εκπομπη του στο τριτο 5 με 6.
Στην πραγματικοτητα μερικες φορες τον αλλαζω απο τις 4 στις5
γιατι δεν ειναι του γουστου μου παντα τωρα πια, αλλα η εκπομπη
του η καινουργια στο τριτο ειναι διαφορετικη δοκιμασε την.
Μαλλον νομιζω θα επρεπε να φτιαξουμε ενα θεμα με τους παραγωγους του
σημερα να δουμε τι ακουει ο κοσμος & εαν υπαρχουν ενδιαφεροντες
τυποι στα fm,anyway σε χαιρετω & τα ξαναλεμε με καλει το καθηκον.

Πάντως για να πω του στραβού το δίκιο , μιά φορά , έχει μείνει τυπωμένη στην μνήμη μου , έπαιξε στο Ροκ Κλαμπ της παρασκευής Konstruktivits . Ηταν η μόνη και η πρωτη φορά που ακούστηκαν στην Ελλάδα . Ποτέ δεν βρήκα δίσκο τους , παρά μόνον , 20 χρόνια μετά , ένα cd τους , στον πάντοτε ενημερωμένο "Λωτό" της Θεσσαλονίκης ( Γειά σου Πάκη )

Last edited:
κοίταξε να δεις
και εγώ εκεί κάπου στο 8τόσο άκουσα μιά παρασκευή γιά πρώτη και μοναδική φορά Startled insects και έπαθα...
αλλά ανάκατα μαζί με κάτι μεταλλα, ταγάρια....

αλλά ανάκατα μαζί με κάτι μεταλλα, ταγάρια....

εμενα μου αρεσει και αυτο στον πετριδη. το οτι τα παιζει ανακατα σε βαζει σε mood ενημερωσης και οχι ψυχαγωγιας. βεβαια, στις εκπομπες του τριτου συμβαινει το αντιθετο. εκει παιζει μεχρι και ολοκληρα αλμπουμ σε μια εκπομπη, οπως πχ, ενα live του Coltrane (νομιζω πως ηταν τη Δευτερα αυτο).

εμένα αυτό έχει αρχίσει και μ αρέσει. Δεν είναι όλα για όλους.
και αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται ξέρουν Που να ψάξουν.
Στόμα με στόμα, χέρι με χέρι κυκλοφορούν τα δικά μας.
Οι 'αλλοι ας ψάχνουν ...τα τσάρτς.
Σιγά που δεν θα ενημερωθούμε επειδή δεν θα παίζει τις μουσικές μας το ραδιόφωνο...: Καλύτερα να μη τις παίζει!

Μπράβο Κώστα, συμφωνώ απολύτως. Όπως γινόταν παλιά στην προ internet εποχή. Τώρα με ένα search απομυθοποιούνται τα πάντα.

Τον Πετρίδη δεν τον άκουσα ποτέ γιατί δεν τον αντέχω. Θεωρώ ξενέρωτο τον τρόπο που εκφράζεται. Βέβαια αναγνωρίζω και σέβομαι την προσφορά του και το έργο του. Ήταν πάντα πολύ politically correct για τα γούστα μου.