στείλε μόνο το φιλμ γιατί μου έχουνε δώσει F3 και FAη ΟΜ4 σου κάνει ?
θα σου δωσω και κανα δυο καρούλια φιλμ ...![]()
Source: OM System OM-5: what's new and does it compete?Summary
In conclusion, while the OM System OM-5 might not be the most exciting new camera we've seen in 2022, it retains many special attributes. The fact that this didn't grow a DSLR-shaped grip is actually kind of a blessing in a time that cameras are getting bigger and meatier. It's nice to have this kind of retro-styled option that's on the smaller side, has a long list of features, and that retains and furthers OM System's dedication to weathersealing.
Updates from its predecessor without adding weight or size include:
It's clear that these minor updates won't make Olympus OM-D E-M5 Mark III owners run out to their local camera store to buy this as an upgrade. But as a camera for new shooters looking for something small that can do it all, the OM System OM-5 has a lot to offer.
- Faster processor
- Starry Sky AF, LiveND and Handheld High-Res Shot
- IP53-rated weathersealing
- Improved image stabilization
- Reinforced bottom plate/tripod socket
- Native UVC/UAC webcam support
- Vertical orientation video shooting
- Uncapped video recording
Πουρκουά εν ανγκλέζ?Βαλτε την μεταφραση στα Αγγλικά και κλείστε τον σχολιασμό στο YouTube
ρε θηριο με τον 12-100/4 ? χα χα το τερμάτισες .... αυτο και αν ειναι τεστΣτην δικιά μου Em5III την κουβαλάω με τον 12-100 από την βίδα στήριξης με Peak Design, αυτό που μόλις περιέγραψε ο Κώστας, δεν έχω κανένα θέμα, επειδή είναι φετινό μοντέλο η δικιά μου, μπορεί όντως να είχε διορθωθεί κρυφά το θέμα από την Olympus, οπότε προφανώς δεν φαίνεται κάποια διαφορά σε σχέση με την OM5.
γιου κουφ μη!Στην δικιά μου Em5III την κουβαλάω με τον 12-100 από την βίδα στήριξης με Peak Design, αυτό που μόλις περιέγραψε ο Κώστας, δεν έχω κανένα θέμα, επειδή είναι φετινό μοντέλο η δικιά μου, μπορεί όντως να είχε διορθωθεί κρυφά το θέμα από την Olympus, οπότε προφανώς δεν φαίνεται κάποια διαφορά σε σχέση με την OM5.
τελικά έτσι όπως πάει το όλο αγοραίο πράμα σε όλες τις φίρμες,Kαλά οταν την πάρεις τα ξαναλέμε
πιθανον και πιο συντομα απο εμένα![]()
πήρε κανείς την OM-5 να μας πει περισσότερες εντυπώσεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.