Διαλύοντας προσεκτικά το σώμα …υπάρχει πάντα και ο γρήγορος τροπος 

στην τιμη αυτη σκεφτομαι να την κανω δωρο στη γυναικα μου για την γιορτή τηςΤην βρήκαν πολύ του γούστου τους, με 5 αστέρια. Μην τους πείτε ότι Ελλάδα την δίνουν στα 799€...
Στα 800 ευρώ αν μπορείς να καταπιείς κάποια μειονεκτήματα που έχει το σώμα είναι σχετικά καλούτσικη τιμή άλλα μέχρι εκει, τόσο έπρεπε να να έχει αρχική τιμή και με τις προσφορές να την έβρισκες στα 500-600 ευρώ....για μένα η OM5 ήταν update φιάσκο σε σχέση με την em5III, χωρίς λόγο ύπαρξης, άλλα φυσικά είναι και τι ζητάει ο καθένας μας. Περι ορέξεως...τελικά πιστεύω ότι και τα 800€ για m43 πάρα πολλά είναι
Επίσης οι αγορές δεν σταματάνε στον φακό.Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας... στα 800 ευρώ αυτο το καιρό είχες επιλογές για Nikon Z5, Canon RP για μεγαλύτερο αισθητήρα. Αλλά χωρίς ibis ή με μέτριο/κακο ibis, χωρίς livend, starry sky af, pro capture, υψηλή ανάλυση χεράτο 50mp και 80mp με τρίποδο, πολλά fps (5fps) και αρκετά ακόμα.
Το δίλημμα ειναι σε αυτά τα λεφτά entry level ff ή πιο advanced crop? Εγώ προτίμησα advanced crop και προφανώς ο καθένας κοιτάει τι ανάγκες έχει στο συγκεκριμένο budget.
Μόλις επανέρθουν οι τιμές και είναι αυτές οι μηχανές στο 1000αρικο εκεί που γινεται μάχη με αρκετές επιλογές, πιστεύω ότι η ΟΜ5 είναι πολυ καλή επιλογή και εγώ την έχω χαρεί. Αρκετές φορές την προτιμώ σε σχέση με την ΟΜ1 λόγω μεγέθους. Έχω κάνει ρεπορτάζ, sports, wildlife, πεζοπορίες, παραστάσεις παιδιών σε σκοτάδι, φεστιβάλ αναρρίχησης, street και δεν νομίζω ότι υστερεί κάπου. Φυσικά και δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα (την έλλειψη type c δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα). Αλλά όπως λέει και karamela... Περι ορέξεως...
Δίκιο έχεις μεν, άλλα είναι η όψη της μια πλευρά του νομίσματος. Ναι έχει κάποια θετικά η OM5 σαφώς, άλλα αν θέλουμε να τα λέμε όλα πρέπει να βλέπουμε και τα αρνητικά ότι παίρνεις ουσιαστικά ένα σώμα πλαστικό, με αστείο grip, με μικρό χαμηλής ανάλυσης σκόπευτρο, μέτρια οθόνη, απαρχαιωμένο και μπλεγμένο μενού, μικρό αισθητήρα με μέτριο dynamic range και Iso, μικρή μπαταρία, δεν έχει joystick, δεν έχει 2 κάρτες μνήμης μέχρι και η εστίαση της σε CAF/Tracking και EYE AF είναι παντελώς μέτρια για τα σημερινά δεδομένα. Εδω τι λέμε δεν έβαλαν κάν Usb C πάνω όπως ανέφερες και εσύ, και έχουν ακόμα το Micro usb που έχει καταργηθεί από παντού.Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας... στα 800 ευρώ αυτο το καιρό είχες επιλογές για Nikon Z5, Canon RP για μεγαλύτερο αισθητήρα. Αλλά χωρίς ibis ή με μέτριο/κακο ibis, χωρίς livend, starry sky af, pro capture, υψηλή ανάλυση χεράτο 50mp και 80mp με τρίποδο, πολλά fps (5fps) και αρκετά ακόμα.
Το δίλημμα ειναι σε αυτά τα λεφτά entry level ff ή πιο advanced crop? Εγώ προτίμησα advanced crop και προφανώς ο καθένας κοιτάει τι ανάγκες έχει στο συγκεκριμένο budget.
Μόλις επανέρθουν οι τιμές και είναι αυτές οι μηχανές στο 1000αρικο εκεί που γινεται μάχη με αρκετές επιλογές, πιστεύω ότι η ΟΜ5 είναι πολυ καλή επιλογή και εγώ την έχω χαρεί. Αρκετές φορές την προτιμώ σε σχέση με την ΟΜ1 λόγω μεγέθους. Έχω κάνει ρεπορτάζ, sports, wildlife, πεζοπορίες, παραστάσεις παιδιών σε σκοτάδι, φεστιβάλ αναρρίχησης, street και δεν νομίζω ότι υστερεί κάπου. Φυσικά και δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα (την έλλειψη type c δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα). Αλλά όπως λέει και karamela... Περι ορέξεως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.