Ομαδική Αγορά από Amazon από http://www.werkzeugalarm.de/

Δυστηχώς δεν πήρα χαμπάρι εγκαίρως!.....αν αργά ή γρήγορα κάνει κάποιος ξανά παραγγελία από amazon και δη,από εργαλειοσυναγερμό, να με ενημερώσει please. Γιατί θέλω να προσθέσω άλλο ένα μέλος στην 10,8βολτη bosch οικογένεια μου!

Δυστηχώς δεν πήρα χαμπάρι εγκαίρως!.....αν αργά ή γρήγορα κάνει κάποιος ξανά παραγγελία από amazon και δη,από εργαλειοσυναγερμό, να με ενημερώσει please. Γιατί θέλω να προσθέσω άλλο ένα μέλος στην 10,8βολτη bosch οικογένεια μου!

Στην επόμενη Μιχάλη δεν πειράζει! :)

Guys τα πράγματα μπήκαν Ελλάδα σήμερα.
Υπολογίζω μέχρι την Πέμπτη να τα έχω στα χέρια μου (τα ζώα μου αργά στην τοπική DHL δυστυχώς), οπότε θα προσπαθήσω να στείλω από Παρασκευή ή Δευτέρα.

Παιδιά δύο ερωτήσεις. Αυτό το μαγαζί ότι παραγειλης 15 ευρώ μεταφορικά έχει (ενοω για φυσιολογικου μεγέθους πράγματα) και δεύτερο, αν του δώσω επαγγελματικό ΦΠΑ μου αφερει το ΦΠΑ η δεν ασχολείται;

Παιδιά δύο ερωτήσεις. Αυτό το μαγαζί ότι παραγειλης 15 ευρώ μεταφορικά έχει (ενοω για φυσιολογικου μεγέθους πράγματα) και δεύτερο, αν του δώσω επαγγελματικό ΦΠΑ μου αφερει το ΦΠΑ η δεν ασχολείται;

O Νικος εκ προβι ορμωμενος θα σου πει.
Βαλε ενα αβαταρ.....

250px-AstonishingTales25.jpg

Ναι μέχρι 30 κιλά.
Στείλτου μύνημα όπου θα αναφέρεις τα στοιχεία σου, το όνομα της επιχείρησης και το ΑΦΜ σου.
Έπειτα θα σου στείλει τιμή χωρίς ΦΠΑ και με μία έκπτωση.
Είναι πολύ συζητήσιμος και απαντάει άμεσα μην ανησυχείς.
Πρόσεξε μόνο το ΑΦΜ σου να είναι Ευρωπαϊκό.

Κανονικά πρέπει να έχεις κάνει έναρξη ενδοκοινοτικων συναλλαγών....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το ίδιο λέτε για να είναι έγκυρο το ΑΦΜ πρέπει να έχεις κάνει εναρξη ενδοκοινοτικών.

Κύριοι τα κοκοψίνια και τα κοκοψόψαρα παρελήφθησαν το μεσημεράκι.
Μοιράστηκαν, συσκευαάστηκαν και εκτός απροόπτου θα σταλούν αύριο με ΕΛΤΑ.

Να πω εδώ ότι τα εργαλεία έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα της Bosch για την 3ετή εγγύηση.

Μετά την αποστολή θα σας στείλω και κωδικό αναζήτησης.

Απολαύστε:

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon από http://www.werkzeugalarm.de/

Άντε με το καλό να έρθουν , με εσάς που έμπλεξα μέχρι να έρθουν έχω πάρει και τη υπόλοιπη σειρά των 10,8v και δεν έχω μπαταρίες να τα χαρώ....
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο και τον Γιάννη για την άψογη οργάνωση.

Και οι κωδικοί αναζήτησης:

1) IOANNISTSA - THIMIOS : CP337943275GR - Μεταφορικά: 2.7
2) enduras1 - panava: CP337943244GR - Μεταφορικά: 1.5
3) Eleeinos: CP337943258GR - Μεταφορικά: 1.5
4)ΝίκοςΠετειναράκης: CP337943261GR - Μεταφορικά: 1.5

Αναζήτηση εδώ.

Να πω εδώ ότι όσοι έδωσαν κάτι παραπάνω στα μεταφορικά τα μοίρασα στους υπόλοιπους εξ ίσου, οπότε περισσέψαν κάτι ψιλά τα οποία με κερνάτε καφέ!!!! :p