Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Ποιοι είσαστε για αυτό ?? http://www.amazon.de/Wolfcraft-6197000-1-Stichsägetisch/dp/B0011KXNC0

Γιάννη υπολογίζεις για αρχή ένα για μένα !!!!

δυστυχώς δεν υπάρχει και το Fret Saw Guide για να παίρναμε αυτό...

Πρεπει να εχει καταργηθει, το εψαχνα παλαιοτερα. Σκετη η βαση δε λεει κατι. Ο οδηγος λαμας απο πανω ειναι ολα τα λεφτα.
Ειναι πολυ δυσκολο να κοψεις κατι σωστα με παχος πανω απο μισο εκατοστο μονο με την βαση.

Μιχάλη θα φτιάξω τον οδηγό σε συνεργασία με σούπερ ντούπερ (στα χαρτιά) μάστορα και θαμώνα της κατηγορίας....

Δηλαδή εγώ θα χρησιμοποιήσω τα εργαλεία του και αυτός θα παρακολουθεί !!! :flipout:

Βέβαια υπάρχει και καλύτερη βάση πλαστική μεν πολυλειτουργική δε !!!!

http://www.neutechnik-toolshop.com/products/jigsaw-table-accessories/

Αλλά και ακριβή....

χαχα, προσεξε γιατι θα θυμωσει ο θαμωνας της κατηγοριας και θα σε αφησει χωρις εργαλεια:))

Η βαση που λες παραπανω ειναι οντως ακριβη αλλα ειναι η μοναδικη πληρης που υπαρχει. Ειναι και πολυ καλη και λειτουργικοτατη.

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Αγορές από το ebay και πληρωμή μέσω Paypal μπορεί να γίνουν ή ισχύουν περιορισμοί ακόμα λόγο των capital controls;

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Αγορές από το ebay και πληρωμή μέσω Paypal μπορεί να γίνουν ή ισχύουν περιορισμοί ακόμα λόγο των capital controls;

Απαντώ στον εαυτό μου........:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: ΌΧΙ γιατί μόλις προσπάθησα να κάνω αγορά και έφαγα πόρτα!!!!:slapface:

Re: Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέ

Απαντώ στον εαυτό μου........:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: ΌΧΙ γιατί μόλις προσπάθησα να κάνω αγορά και έφαγα πόρτα!!!!:slapface:

Tζιφος και απο μενα,τα βλεπω τα capital control να κρατανε στην καλυτερη μεχρι τα Χριστουγεννα και βλεπουμε.

Μόλις έκανα αγορά μέσω PayPal (2 knipex 1 wera). Αν έχεις χρήματα στο λογαριασμό σου δεν τίθεται θέμα (και ποτέ δεν τέθηκε) αν όμως τραβάς από κάρτα ή τράπεζα, τότε υπάρχει θέμα...

Δηλωνω ενδιαφερον για ενα Bosch GSB 10.8 solo και για ενα Bosch GAS 10.8 solo!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ ισως για μια 4αρα μπαταρια!!

Δηλωνω ενδιαφερον για ενα Bosch GSB 10.8 solo και για ενα Bosch GAS 10.8 solo!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ ισως για μια 4αρα μπαταρια!!

=> Werkzeusgalarm.jpg

Bosch Professional GSB 10.8-2 LI 10.8V Body Only Cordless Li-Ion 2-Speed Combi Drill in Carton => 63.99 ευρώ
Bosch 10.8 V Professional 4.0 Ah Lithium Ion Cordless Battery => 33.99 ευρώ
Bosch Professional GAS 10,8 V-LI Solo => 63,04 ευρώ

Μεταφορικά 15,95 ευρώ ανεξαρτήτου ποσότητας.

=> View attachment 121115

Από WerkzeugAlarm αγορασα πριν μερικές μέρες μια Bosch Pro 18v 6,0Ah => 75.90 ευρώ, Bosch Pro 10.8v 4,0Ah => 33,99 ευρώ και διάφορά γυαλόχαρτα bosch long life c470 Best for Wood & Paint σε Δέλτα 93x93 και Δ125mm/Δ150mm σε τιμές πολύ χαμηλές π.χ. 50τεμ Δέλτα 93x93 120 => 6.40 ευρώ, 50τεμ Δ125mm 240 => 10.33 ευρώ ....

Οπότε γίνεται ομαδική από το εν λόγο κατάστημα ...
Από το Amazon ως πωλητή θα δοκιμάσω την εβδομάδα που μας έρχεται.

Και εγώ πριν από 1.5 εβδομάδα έστειλα στον Εργαλειοσυναγερμό πάνω από 280 ευρώ με κάρτα και τα πήρε αμέσως χωρίς μας και μου...