Από 180 ευρώ και πάνω ...
=> http://www.amazon.de/gp/product/B00...=ox_sc_sfl_title_1&smid=A09900351O73GRCLCYABQ
Γιάννη, τα 10.8 volt δεν φτάνουν αυτήν την ροπή?
Πόσο βγαίνει ένα 10.8 volt με τα ίδια συνοδευτικά?
Από 180 ευρώ και πάνω ...
=> http://www.amazon.de/gp/product/B00...=ox_sc_sfl_title_1&smid=A09900351O73GRCLCYABQ
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Ένα Makita έχει 3 χρόνια εγγύηση με την ηλεκτρονική δήλωση του εργαλείου. Από το amazon τι εγγύηση έχετε για τα εργαλεία που παίρνετε?
παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω εάν συμφέρει να τα πάρω μέσω της ομαδικής.
Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα:
- την γωνιά της Wolfcraft την μεγάλη (500mm)
- το δισκάκι της dremel 543
- ένα σετ τρυπάνια Forstner (τα πιο κοινά μεγέθη) για DIY χρήση
- σίγουρα ένα σετάκι από τις μύτες της Wiha που είναι σε εξέλιξη
αν μπορεί κάποιος να μου πει αν συμφέρει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1) Wolfcraft =?
2) dremel 543 = δεν βλέπω να το στέλνει κάποιος Ελλάδα από Amazon.de, εκτός από έναν που το δίνει 48 ευρώ + μεταφορικά
3) Forstner =?
Γιάννη, τα 10.8 volt δεν φτάνουν αυτήν την ροπή?
Πόσο βγαίνει ένα 10.8 volt με τα ίδια συνοδευτικά?
Τα Bosch Professional (μπλε) εργαλεία έχουν τρία χρόνια και 2 χρόνια οι μπαταρίες και οι φορτιστές.
Σ'ευχαριστώ αλλά δεν θέλω Bosch, μόνο Makita ή DeWalt.
Γενικά δεν έχω καμία σχέση με ιντερνετικές αγορές, πόσο μάλλον από εξωτερικό. Αν ένα εργαλείο έχει πρόβλημα, το επισκευάζει στην εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία ή έχεις θέμα?
Φυσικά παίζει ρόλο η διαφορά τιμής, αν είναι 20-30% το παίρνεις το ρίσκο, με λιγότερο δεν ξέρω.
Για παράδειγμα εγώ θέλω φορτιστή, 3-4 μπαταρίες 18V μικρές σε χωρητικότητα(1,3 AH), βαλίτσα-ες και ένα συνδυασμό του τύπου
Makita BDF456 + DTD146
Makita DHP459 + DTD129
DeWalt DCD795 + DCF886
DeWalt DCD785 + DCF885
Ίσως η αγορά γίνει συνολικά, ίσως σε δύο φάσεις. Το θέμα είναι όπως είπα η ασχετοσύνη μου από ιντερνετικές αγορές και η εγγύηση.
Μπήκα τώρα και ψάχνω, άντε να δούμε...
Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε όλη την Ευρώπη. Πριν λίγους μήνες πήγα στο Bosch Service επαναφορτιζόμενο κρουστικό με απόδειξη αγοράς από την Αγγλία και δήλωση της ηλεκτρονικής επέκτασης εγγύησης και μου το επισκεύασαν κανονικά.
Εμενα δεν μου κανει το bit buddy. Τα αρχικα σετ μου ηταν ποιο βατα με PH και σε τιμη.
Επειδη ομως δεν εχω καταλαβει καλα, αυτη η παραγγελια ειναι μονο για τα bits ή μπορουν να μπουν και διαφορα? και λιγο μια υπενθυμιση για το ποτε ληγει
Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.
...
...
...
Η συγκεκριμένη Ομαδική έχει ανοικτή ημερομηνία λήξης. Όταν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός Μελών έτσι ώστε τα κοινά μεταφορικά να είναι π.χ. 1-2 ευρώ για έναν Πωλητή ή/και Αποστολέα ή για ένα Προϊόν τότε μπορεί να προχωρήσει η Παραγγελία εφόσον συμφωνούν τα ενδιαφερόμενα Μέλη.
...
...
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.