Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

τα τρια χρόνια νομίζω είναι προσφορά μόνο της Makita Hellas.

παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω εάν συμφέρει να τα πάρω μέσω της ομαδικής.
Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα:

- την γωνιά της Wolfcraft την μεγάλη (500mm)
- το δισκάκι της dremel 543
- ένα σετ τρυπάνια Forstner (τα πιο κοινά μεγέθη) για DIY χρήση
- σίγουρα ένα σετάκι από τις μύτες της Wiha που είναι σε εξέλιξη

αν μπορεί κάποιος να μου πει αν συμφέρει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Ένα Makita έχει 3 χρόνια εγγύηση με την ηλεκτρονική δήλωση του εργαλείου. Από το amazon τι εγγύηση έχετε για τα εργαλεία που παίρνετε?

Τα Bosch Professional (μπλε) εργαλεία έχουν τρία χρόνια και 2 χρόνια οι μπαταρίες και οι φορτιστές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω εάν συμφέρει να τα πάρω μέσω της ομαδικής.
Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα:

- την γωνιά της Wolfcraft την μεγάλη (500mm)
- το δισκάκι της dremel 543
- ένα σετ τρυπάνια Forstner (τα πιο κοινά μεγέθη) για DIY χρήση
- σίγουρα ένα σετάκι από τις μύτες της Wiha που είναι σε εξέλιξη

αν μπορεί κάποιος να μου πει αν συμφέρει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άμα μας δώσεις τύπο/μοντέλο/περισσότερες πληροφορίες από αυτά που θέλεις και αντίστοιχες τιμές που έχουν εδώ τότε μπορούμε να ψάξουμε και να συγκρίνουμε εάν συμφέρει ή όχι.

1) Wolfcraft =?
2) dremel 543 = δεν βλέπω να το στέλνει κάποιος Ελλάδα από Amazon.de, εκτός από έναν που το δίνει 48 ευρώ + μεταφορικά
3) Forstner =?

1) Wolfcraft =?
2) dremel 543 = δεν βλέπω να το στέλνει κάποιος Ελλάδα από Amazon.de, εκτός από έναν που το δίνει 48 ευρώ + μεταφορικά
3) Forstner =?

1) Wolfcraft 5206000 (τιμή Ελλάδας 14,70 άνευ μεταφορικών)
3) set τρυπάνια Forstner (δεν βρήκα κάποιο σετ στην αναζήτηση)

ελπίζω να βοήθησα...!

Ioannis με πεισες... Βαλε κ για μενα το 3) Wiha BitBuddy 49 + PH13 - 1xPH1, 1xPH2, 1xPH3, 1xPΖ1, 1xPΖ2, 1xPΖ3, 1xΤ15, 1xΤ20, 1xΤ25

Εμενα δεν μου κανει το bit buddy. Τα αρχικα σετ μου ηταν ποιο βατα με PH και σε τιμη.
Επειδη ομως δεν εχω καταλαβει καλα, αυτη η παραγγελια ειναι μονο για τα bits ή μπορουν να μπουν και διαφορα? και λιγο μια υπενθυμιση για το ποτε ληγει

WIHA MaxxTor 49er

1) Wiha MaxxTor 49 Philips 123

1xPH1, 1xPH2, 1x PH3

1. manolaskakis
  2. ?
  3. ?
  4. ?
  5. ?

2) Wiha MaxxTor 49 Pozidriv 123

1xPZ1, 1xPZ2, 1xPZ3

1. manolaskakis
  2. ?
  3. ?
  4. ?
  5. ?

3) Wiha BitBuddy 49 + PH13

1xPH1, 1xPH2, 1xPH3, 1xPΖ1, 1xPΖ2, 1xPΖ3, 1xΤ15, 1xΤ20, 1xΤ25

1. IOANNISTSA
  2. asot
  3. Bakalakos
  4. Bakalakos
  5. Bakalakos

1. n_olympios
  2. IOANNISTSA
  3. sifis_samos
  4. ?
  5. ?

Τρίτη επιλογή συμφέρει καλύτερα από το να πάρεις τις δυο πρώτες αφού με 2,7 ευρώ επιπλέον παίρνεις + τρία TORX και αντί ενός πλαστικού κουτιού για τα Bits παίρνεις το BitBuddy case που είναι καλύτερο.

Οι

• Nektarios2015
  • AFam
  • manolaskakis

ας επιλέξουν ξανά ποιο/ποια από τα τρία θέλουν και ας ποστάρουν ανάλογα ...

Wiha BitBuddy 49

WIHA bitbuddy mix.png

WIHA bitbuddy klip.jpg

Last edited:
Τα Bosch Professional (μπλε) εργαλεία έχουν τρία χρόνια και 2 χρόνια οι μπαταρίες και οι φορτιστές.

Σ'ευχαριστώ αλλά δεν θέλω Bosch, μόνο Makita ή DeWalt.
Γενικά δεν έχω καμία σχέση με ιντερνετικές αγορές, πόσο μάλλον από εξωτερικό. Αν ένα εργαλείο έχει πρόβλημα, το επισκευάζει στην εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία ή έχεις θέμα?
Φυσικά παίζει ρόλο η διαφορά τιμής, αν είναι 20-30% το παίρνεις το ρίσκο, με λιγότερο δεν ξέρω.
Για παράδειγμα εγώ θέλω φορτιστή, 3-4 μπαταρίες 18V μικρές σε χωρητικότητα(1,3 AH), βαλίτσα-ες και ένα συνδυασμό του τύπου
Makita BDF456 + DTD146
Makita DHP459 + DTD129
DeWalt DCD795 + DCF886
DeWalt DCD785 + DCF885

Ίσως η αγορά γίνει συνολικά, ίσως σε δύο φάσεις. Το θέμα είναι όπως είπα η ασχετοσύνη μου από ιντερνετικές αγορές και η εγγύηση.
Μπήκα τώρα και ψάχνω, άντε να δούμε...

Σ'ευχαριστώ αλλά δεν θέλω Bosch, μόνο Makita ή DeWalt.
Γενικά δεν έχω καμία σχέση με ιντερνετικές αγορές, πόσο μάλλον από εξωτερικό. Αν ένα εργαλείο έχει πρόβλημα, το επισκευάζει στην εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία ή έχεις θέμα?
Φυσικά παίζει ρόλο η διαφορά τιμής, αν είναι 20-30% το παίρνεις το ρίσκο, με λιγότερο δεν ξέρω.
Για παράδειγμα εγώ θέλω φορτιστή, 3-4 μπαταρίες 18V μικρές σε χωρητικότητα(1,3 AH), βαλίτσα-ες και ένα συνδυασμό του τύπου
Makita BDF456 + DTD146
Makita DHP459 + DTD129
DeWalt DCD795 + DCF886
DeWalt DCD785 + DCF885

Ίσως η αγορά γίνει συνολικά, ίσως σε δύο φάσεις. Το θέμα είναι όπως είπα η ασχετοσύνη μου από ιντερνετικές αγορές και η εγγύηση.
Μπήκα τώρα και ψάχνω, άντε να δούμε...

Η Τριετής/Διετής Εγγύηση (ανάλογα το είδος) της Bosch ισχύει σε όλες της Χώρες της Ε.Ε. δεν την δίνει η αντιπροσωπεία της Bosch στην Ελλάδα αλλά μπορούμε την Δευτέρα με ένα τηλεφώνημα στην Bosch να το επιβεβαιώσουμε .... για άλλες Μάρκες δεν γνωρίζω ...

Έχεις δίκιο, θα καλέσω κι εγώ από Δευτέρα τις αντιπροσωπείες να δω τι θα μου πουν. Για πότε έχετε προγραμματίσει την αγορά?

Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε όλη την Ευρώπη. Πριν λίγους μήνες πήγα στο Bosch Service επαναφορτιζόμενο κρουστικό με απόδειξη αγοράς από την Αγγλία και δήλωση της ηλεκτρονικής επέκτασης εγγύησης και μου το επισκεύασαν κανονικά.

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε όλη την Ευρώπη. Πριν λίγους μήνες πήγα στο Bosch Service επαναφορτιζόμενο κρουστικό με απόδειξη αγοράς από την Αγγλία και δήλωση της ηλεκτρονικής επέκτασης εγγύησης και μου το επισκεύασαν κανονικά.

Σωστά, εξάλλου η Bosch δε ζητά στην ηλεκτρονική επέκταση της εγγύησης να δηλώσεις το κατάστημα αγοράς, σε αντίθεση με τη Makita...

Εμενα δεν μου κανει το bit buddy. Τα αρχικα σετ μου ηταν ποιο βατα με PH και σε τιμη.
Επειδη ομως δεν εχω καταλαβει καλα, αυτη η παραγγελια ειναι μονο για τα bits ή μπορουν να μπουν και διαφορα? και λιγο μια υπενθυμιση για το ποτε ληγει

Μπορείς να παραμείνεις στην αρχική σου επιλογή ή να επιλέξεις δύο σετ Νο "1 Wiha MaxxTor 49 Philips 123" με διαφορά κόστους σε σχέση με πριν περίπου 2 ευρώ επιπλέον και + 1PH3.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να συμπληρωθούν 5 ενδιαφερόμενα Μέλη για να προχωρήσει η παραγγελία.

Τι θέλεις από τα δύο ?

=> Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη

Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

...
...
...
Η συγκεκριμένη Ομαδική έχει ανοικτή ημερομηνία λήξης. Όταν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός Μελών έτσι ώστε τα κοινά μεταφορικά να είναι π.χ. 1-2 ευρώ για έναν Πωλητή ή/και Αποστολέα ή για ένα Προϊόν τότε μπορεί να προχωρήσει η Παραγγελία εφόσον συμφωνούν τα ενδιαφερόμενα Μέλη.

...
...
...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

WIHA MaxxTor 49er

1) Wiha MaxxTor 49 Philips 123

1xPH1, 1xPH2, 1x PH3

1. manolaskakis
  2. ?
  3. ?
  4. ?
  5. ?

2) Wiha MaxxTor 49 Pozidriv 123

1xPZ1, 1xPZ2, 1xPZ3

1. manolaskakis
  2. ?
  3. ?
  4. ?
  5. ?

3) Wiha BitBuddy 49 + PH13

1xPH1, 1xPH2, 1xPH3, 1xPΖ1, 1xPΖ2, 1xPΖ3, 1xΤ15, 1xΤ20, 1xΤ25

1. IOANNISTSA
  2. asot
  3. Bakalakos
  4. Bakalakos
  5. Bakalakos

1. n_olympios
  2. IOANNISTSA
  3. sifis_samos
  4. Nektarios2015
  5. ?

1. ?
  2. ?
  3. ?
  4. ?
  5. ?

Τρίτη επιλογή συμφέρει καλύτερα από το να πάρεις τις δυο πρώτες αφού με 2,7 ευρώ επιπλέον παίρνεις + τρία TORX και αντί ενός πλαστικού κουτιού για τα Bits παίρνεις το BitBuddy case που είναι καλύτερο.

Οι

• journeyman
  • AFam
  • manolaskakis

ας επιλέξουν ποιο/ποια από τα τρία θέλουν και ας ποστάρουν ανάλογα ...

Wiha BitBuddy 49

View attachment 115625

View attachment 115624