Ομαδικη αγορα απο toolshouse.gr. Εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Ενημερωση,

Αγαπητέ Κε ΠΕΤΑΛΙΔΗ

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον σας στο www.toolshouse.gr

Από τα προϊόντα που μας ζητήσατε δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμοι οι παρακάτω κωδικοί:

10400524 , 10401112 , 10301200 ( 4 Τεμ ) ,12900397 , 10400002 , 10301272 ( 2 Τεμ )τα οποία έχουν παραγγελθεί και αναμένονται.

Ο κωδικός 01300083 έχει καταργηθεί χωρίς αντικατάσταση από την προμηθεύτρια εταιρία.

Θέλετε να προχωρήσουμε στην αποστολή αυτών που υπάρχουν η να αναμένουμε και τα υπόλοιπα.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση σχετικά με τα εμπορεύματα μας.

χεχε, το φανταζομουν. Δεν υπαρχει πουθενα αυτο το τριβειακι.. αλλα ελεγα μηπως ειχε ξεμεινει στον πατριωτη μου.

Ο κωδικός 01300083 έχει καταργηθεί χωρίς αντικατάσταση από την προμηθεύτρια εταιρία.

Κυριακο καλημερα και καλη εβδομαδα,
ΑΝ βλεπω καλα απο τα δικα μου λειπουν μονο...
Stanley 0-15-106 Πριονάκι Ξυλοκοπτικής FatMax
Kreator KRT704030 Γωνία Μαραγκού Μεταλλική 300mm
οποτε ΔΕΝ ειναι σημαντικα αυτη την στιγμη...
Αυτα που με καινε ειναι τα αλλα δλδ καβιλιερα -τρυπανια- καβιλιες και κρυφες ενωσεις...
οποτε απο εμενα εχεις το πρασινο φως να προχωρησεις την υπολοιπη χωρις τα παραπανω 2.

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο toolshouse.gr. Εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Ναι εσυ την πατησες...

Οι υπολοιποι τι θελετε να κανουμε?

Έλα μάστορα...
Εμένα μου λείπει ο κωδικός 12900397. Αντί γί αυτόν βάλε μου ένα δεύτερο σετ του κωδικού 12900393.

Κυριακο μάθαμε αν περνούμε τελικά καμία έκπτωση λόγω του όγκου της παραγγελίας...???

Ακύρωσε τα Κυριακο τα δικα μου να προχωράει η παραγγελία , δεν τα "καιγομουν" έτσι και αλλιώς.

Ας στείλουν ότι έχουν και και αν είναι να αργήσουν τα άλλα ας γίνει και ομαδική από αλλού, τι λέτε;

Μπραβο Κυριακο, ειναι ζορι αυτα τα ομαδικα με τα βαλε βγαλε. Πρεπει να σας δωσουμε μια τιμητικη, σε σενα και στον Ιωαννη!

Κυριοι τα εργαλεια που δεν υπηρχαν διαθεσιμα εχουν παραγγελθει και αναμενονται απο οσο πληροφορηθηκα.
Δεν αδειασα καθολου σημερα να παρω τηλεφωνω το μαγαζι.
Αυριο θα το πραξω να δω τι χρονο παραλαβης εχουν και αν δεν ειναι πολυς χρονος θα τα περιμενουμε .
Θα σας κρατω ενημερους!

Λοιπόν,
Μόλις έλαβα μέιλ πως τα αντικείμενα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα θα παραληφθουν σε δέκα ημέρες.
Οπότε έστειλα εντολή να υλοποιηθεί η παραγγελία με τα ήδη που υπάρχουν από αυτά που τους είχα στείλει.
Επίσης ρωτάω για την έκπτωση που ίσως μα γίνει, έστω το 5% που αναφέρει στο newsletter.