Ομαδικη αγορα απο toolshouse.gr. Εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Καλημερα στην παρεα!
Οπως θα δειτε παρακατω ολοκληρωθηκε η παραγγελεια των εργαλειων απο το Χιωτικο καταστημα.
toolshouse.jpg

Θα μου τα στειλουν χωρις εξοδα στο συνεργαζομενο πρακτορειο τους στον Ρεντη απο οπου θα τα παραλαβω με αντικαταβολη τελικα και μια χρεωση 2,5 ευρω για τον λογο αυτο.

Επειτα ειναι ευκαιρια να κανονησουμε την 3η μαστοροσυναξη να τα μοιρασουμε στους συμμετεχοντες!

Η λιστα ειναι η παρακατω!

tools.jpg

Κυριακο στειλε μου σε παρακαλω ΙΒΑΝ για αμεση καταθεση...
Καθως και τελικη τιμη για να ξερω το ακριβες ποσο...

Ευχαριστω και παλι...

Προσοχη στους ιβαν. Καποιος ειχε θεμα στην αρχη του ετους με αγνωστες χρεωσεις μετα απο υποκλοπη των αριθμων.

Τελεια!
Ευχαριστω κυριακο!
Περιμενω και εγω ΙΒΑΝ σε πμ η σε ΣΜΣ στο τηλεφωνο μου.
οτι προτιμας. εαν δεν εχεις το τηλ. μου να σου το στειλω.

Καλημερα στην παρεα!
Οπως θα δειτε παρακατω ολοκληρωθηκε η παραγγελεια των εργαλειων απο το Χιωτικο καταστημα.
toolshouse.jpg

Θα μου τα στειλουν χωρις εξοδα στο συνεργαζομενο πρακτορειο τους στον Ρεντη απο οπου θα τα παραλαβω με αντικαταβολη τελικα και μια χρεωση 2,5 ευρω για τον λογο αυτο.

Επειτα ειναι ευκαιρια να κανονησουμε την 3η μαστοροσυναξη να τα μοιρασουμε στους συμμετεχοντες!

Η λιστα ειναι η παρακατω!

tools.jpg

Κυριακο τώρα ειδα οτι είχες αναιβασει φωτογραφία με την λίστα και την έκπτωση που μας εκανε το καταστημα...
Αρκεί να μου στείλεις ΙΒΑΝ μόνο μιας και η τιμη ειναι ξεκάθαρη...
Την φωτο την έκοβε ο σέρβερ (?) της δουλειάς...

Ευχαριστώ και πάλι...

Μην αγχωνεστε συναδελφοι, Τριτη θα γινει λογικα η παραλαβη τους απο το πρακτορριο τους στου Ρεντη.
Μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα οποτε να μην μπλεκουμε με τραπεζες και φαρισαιους.

Μια χαρά...αλλα ο Ασπρόπυργος δεν ειναι και δίπλα...αλλα εχει lidl στο οποίο συχνά πυκνά μένουν εργαλεία...Χαχαχα
Κυριάκος φορ πρεζιντεντ...

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο toolshouse.gr. Εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Κύριοι the eagle has landed!!!
Αλλά σε άλλο μέρος από ότι περίμενα!!!!
Πέρσι είχα πάει Ρέντη δίπλα μου και τώρα πήγε Ασπρόπυργο!!!!!!
Ουφ......

Αμα σε πέρνει έλα από εδώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια χαρά...αλλα ο Ασπρόπυργος δεν ειναι και δίπλα...αλλα εχει lidl στο οποίο συχνά πυκνά μένουν εργαλεία...Χαχαχα
Κυριάκος φορ πρεζιντεντ...

Αν δε…

Κυριοι χαλαλι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γινεται της Π@Τ@Ν@Σ στο Σχιστο και μεχρι τον Ασπροπυργο και εφαγα 2 ωρες να παω το πρωι!
Νομιζα πως αλλαξε ο Ροδακης μεταφορικη και πηγε στον Ασπροπυργο αλλα μολις πηγα εκει να πληρωσω μου λεει η υπαλληλος επειδη δεν εβρισκε την αντικαταβολη "Μηπως ζητησατε να παει στο υποκαταστημα μας στου Ρεντη?"
Και επαθα πλακα καθως θα μπορουσα να παω εκει που ειχα παραλαβει και τις αλλες φορες!!!!!!!!!!!!!
Ουφφφφφφφφ.............
Τελος καλο ολα καλα!

εννοειται! οταν δεν εχει πολεμο να λειπουμε μακρια πρεπει να βρουμε αλλη δικαιολογια να ειμαστε μακρια απο το ετερων ημισυ...
10 χρονια στην τροια ηρεμια ψυχικη....

Παναγιώτη σήμερα παρέλαβα την νέα σου γωνία Wolfcraft σε αντικατάσταση της δικιάς σου.
Στείλε με γενική ταχυδρομική και χρέωση του Ροδακη Κοκολια την φθαρμενη πίσω!
Τέλος καλό ολα καλα!