Ομαδικη αγορα απο toolshouse.gr. Εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Παναγιώτη σήμερα παρέλαβα την νέα σου γωνία Wolfcraft σε αντικατάσταση της δικιάς σου.
Στείλε με γενική ταχυδρομική και χρέωση του Ροδακη Κοκολια την φθαρμενη πίσω!
Τέλος καλό ολα καλα!
μπραβο...!!!

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο toolshouse.gr. Εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Παναγιώτη σήμερα παρέλαβα την νέα σου γωνία Wolfcraft σε αντικατάσταση της δικιάς σου.
Στείλε με γενική ταχυδρομική και χρέωση του Ροδακη Κοκολια την φθαρμενη πίσω!
Τέλος καλό ολα καλα!

Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο και το toolshouse για το σέρβις. Θα κανονίσω αύριο με την Γενική για την αποστολή. Να 'σαι καλά.

Mπράβο στό toolshouse και ειδικά στό Κυριάκο πού μερίμνησε γιά τήν αλλαγή.
Κυριάκο είσαι ακόμα Χίο η γύρισες Αθήνα ? γιά να σού έλεγα αν είσαι ακόμα στό νησί νά μού έφερνες κάτι από το toolshouse

Και εσυ Παναγιωτη!
Επισης σου πηρα και τις 2 μικρες γωνιες της Kreator που ηθελες.

Ευχαριστώ, ήθελα 1 γωνία 2 σφιγκτήρες.

Kυριάκο άν δέν έχεις διαδρομή δέν πειράζει μην πας γά μενα,δέν θέλω νά σέ κουράσω
Απλά είδα αυτό καί θά ήθελα 2 τεμάχια 11,4 ευρώ σύνολο.

Να σαι καλα Δημητρη.
Ειναι πιθανον να περασω μια βολτα ακομη αυριο οποτε πες μου.

Αφου θα περάσεις που θα περάσεις...ΑΝ περάσεις...φέρε και σε εμένα...μια γωνία creator...

Να σαι καλα Δημητρη.
Ειναι πιθανον να περασω μια βολτα ακομη αυριο οποτε πες μου.

Aν περασεις, που θα περασεις...πες την καλημερα μου και τους χαιρετισμους μου στον Ζαννη τον Κοκκολια -τον εταιρο συνεταιρο- και πες του Χρονια Πολλα για την γιορτη του :))

Αφου θα περάσεις που θα περάσεις...ΑΝ περάσεις...φέρε και σε εμένα...μια γωνία creator...

Μην πάρεις άλλη, δώσε την μία στον Ευγένιο. Εγώ μια θέλω και αφού σε αγγαρεύουμε που σε αγγαρεύουμε και δεν έχει τους σφιγκτήρες που ζήτησα πάρε μου
2 χ τέτοιους
2 χ από αυτά
και ένα από αυτό

Hold your horses gents.
Ηρεμηστε κυριοι, θα κανουμε πιθανοτατα νεα ομαδικη.

Κυριάκο επειδή την ήθελα την ξύστρα ταινίας στά σόκορα μελαμίνης σύντομα,άν δέν μπορέσεις νά κατέβεις στό toolshouse,θά τήν πάρω εγώ από κατάστημα τής Αθήνας

Κυριάκο τό κανόνισα μέ τήν ξύστρα stanley από κατάστημα Αθήνας,μήν τήν πάρεις
Ευχαριστώ