Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Στην μετατροπή συναλλάγματος φρόντιζε να σου βγάζει λίρες και όχι ευρώ για να μην πληρώνεις το καπέλο.
Θα αλλάξεις την μετατροπή από αυτήν του Paypal στην μετατροπή από την κάρτα.
Έτσι θα σου εμφανίζει λίρες και όχι ευρώ.

Στο τέλος απλά θα τσεκάρεις πόσα χρήματα έδωσες, θα κάνεις την αναγωγή και θα βγάλεις την ισοτιμία.
Έχω υπολογίσει ότι γλυτώνεις ένα 4% με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά η συναλλαγή περνάει κανονικά και έχεις κανονικά προστασία από το PP.

Στα σωστά του Νίκου να προσθέσω ότι, επειδή τελευταία έχουν ακουστεί διάφορα και συγκεκριμένα ότι το paypal επιβάλλει τη δική του ισοτιμία ανεξάρτητα αν έχεις επιλέξει το "Bill me ...", να ελέγξεις Κυριάκο πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας ότι παραμένει η επιλογή "Bill me ..." στην κάρτα σου.

Ξαναλεω την τελευταια φορα που πηγα να πληρωσω την πλανη ΔΕΝ το προχωρησε.
Θα δουμε σημερα.

Μήπως έβαλες άλλη κάρτα?
Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό που λες και μου κάνει εντύπωση.

Επιβεβαιωθηκε ξανα.
Η καρτα μου ειναι μαστερκαρντ της αλφα δεν ξερω αν φταιει αυτο.
507.53 λιρες περασαν με ισοτιμια 0.8041 λιρες ανα ευρω.

Βγάλε τους τελικούς πίνακες με τι χρωσταέι ο καθένας τώρα. ;)

Αν και η χρεωση ειναι ακομη pending στην καρτα μου, δεν πιστευω να αλλαξει κατι οποτε παρακατω εβγαλα τα ποσα του καθενος μας.
Η χρεωση με τα μεταφορικα εγινε με βαση το βαρος του καθε αντικειμενου καθως απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι που παιζει ρολο και ανεβαινει κλιμακα στα μεταφορικα.
Το βαρος του σετ της Milwaukee βγηκε με google search καθως το σαιτ δεν το αναφερει.

image.jpg

Μια χαρά!
Βάλε λογαριασμό από Εθνική ή Πειραιώς να σου στείλω τα λεφτά.
Θα τα στείλεις μαζί με του Νεκτάριου οπότε θα σου βάλουμε έκαστος και από 1 ευρώ στα μεταφορικά. ;)

Ευχαριστώ για την παραγγελία, στείλε μου p.m. για τα χρήματα, μπορώ να πληρώσω με PayPal, κατάθεση σε τράπεζα ή αν συναντηθούμε για την παραλαβή να σου τα δώσω εκείνη την ώρα, ότι σε βολεύει.

Με πρασινο γεμισμα τα μελη που εχουν πληρωσει την συμμετοχη τους!
Οσοι εχουν αποστολη εκτος Αθηνων ας αρχισουν σιγα σιγα να μου στελνουν διευθυνσεις και τηλεφωνα.

image.jpg

Κυριάκο στείλε μου ένα λογαριασμό να πάω στην τράπεζα να στα βάλω ή για να μην έχω καπέλο από την τράπεζα (δεν έχω κάποιο web banking ενεργό) να σε βρω κάπου να στα δώσω στο χέρι ή με την παράδοση, ότι προτιμάς.

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Με πρασινο γεμισμα τα μελη που εχουν πληρωσει την συμμετοχη τους!
Οσοι εχουν αποστολη εκτος Αθηνων ας αρχισουν σιγα σιγα να μου στελνουν διευθυνσεις και τηλεφωνα.

image.jpg

Όταν με τα καλό παραλάβης εμένα θα μου τα στείλεις με ...... τον γνωστό τρόπο!!!!! ;)

Ναι Κωστα.

Σωτηρη αν εχεις Alpha κοντα να σου στειλω αλλιως δεν θελουμε να πληρωνουμε 3ευρα σε τραπεζες!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Update μετα την καταθεση του Vrass:
image.jpg