Ομαδική Αγορά Bosch MultiConstruction CYL-9 & HEX-9

Αγάπη αυτό που λες είναι προφανές, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το αν απάντησε ο πωλητής για την ακύρωση της παραγγελίας και όχι με τα χρήματα.

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά Bosch MultiConstruction CYL-9 & HEX-9

Αγάπη αυτό που λες είναι προφανές, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το αν απάντησε ο πωλητής για την ακύρωση της παραγγελίας και όχι με τα χρήματα.

...

Dear customer,

we are sorry but unfortunately we cannot ship to Geece.
Mit freundlichen Grüßen
svh24.de Kunden-Service-Center

δεν έχω καταλάβει γιατί ένας πωλητής αφαιρεί χώρες, δηλαδή πελάτες, από την λίστα του....

Εναλλακτικη εχουμε?
Μηπως να προσεγγισουμε τον Δασκαλακη να μας κανει καλυτερες τιμες?
http://www.daskalakistools.gr/analo...ulti-construction-robust-line-7-temahion.html

Είναι μια πολύ καλή πρόταση!!!

και επειδή με τον τζίρο έρχεται και το κέρδος, πιστεύω να είναι θετικός σε μια καλή έκπτωση.

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά Bosch MultiConstruction CYL-9 & HEX-9

Αν δεν κανω λαθος το εχει και εδω.
https://www.amazon.de/Bosch-2607010...id=1471435724&sr=8-1&keywords=bosch+cyl+9+set
Με κανενα 2ευρω πιο ακριβα μεταφορικα.

Η τελική τιμή του κάθε set υπολογίζεται ως εξής :

• Τιμή amazon.de 20,95 ευρώ με Φ.Π.Α. 19%
  • + 4% διαφορά Φ.Π.Α. = 20,95*1,042=21,83 ευρώ
  • + 1,25 ευρώ μεταφορικά σύνολο 21,83 +1,25 =23,08 ευρώ
  • Ανά παραγγελία το Amazon.de χρεώνει 7,5 ευρώ

Παράδειγμα :
Εάν παραγγείλουμε 7 τεμάχια το τελικό κόστος του κάθε set είναι 23,08 + 7,5/7= 24,15 ευρώ.

Επίσης εάν παραγγείλουμε και οτιδήποτε άλλο θέλουμε από Amazon.de με Πωλητή ή/και Aποστολέα το Amazon.de τότε τα κόστος των 7,5 ευρώ επιμερίζεται σε περισσότερους και η επιβάρυνση σε κάθε προϊόν μειώνεται ανάλογα το πλήθος, 7,5/7…7,5/8… 7,5/9 κ.λπ.

Re: Ομαδική Αγορά Bosch MultiConstruction CYL-9 & HEX-9

Καλησπέρα, αν βρεθεί εναλλακτική πρόταση δηλώνω τη συμμετοχή μου. Φυσικά με την ανάλογη επιβάρυνση.

Ομαδική Αγορά Bosch MultiConstruction CYL-9 & HEX-9

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

[/COLOR]
Εναλλακτικη εχουμε?
Μηπως να προσεγγισουμε τον Δασκαλακη να μας κανει καλυτερες τιμες?
http://www.daskalakistools.gr/analo...ulti-construction-robust-line-7-temahion.html
Κυρ τον ειχα ρωτήσει αυτοπροσώπως και δεν το ειχε το σετ με τα 7 τμχ. ούτε στην Παιανία, ούτε και στο άλλο (απο τα 3) κατάστημα που πήρε μπροστά μου τηλ.
Όμως ας του στείλουμε μια ερώτηση γραπτώς με το πλήθος που θελουμε, να μας δώσει προσφορα.
Επίσης θα πρότεινα και τον ΤΣΟΜΙΔΗ, λίγο πιο κατω που δουλεύει την BOSCH.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

[/COLOR]
Κυρ τον ειχα ρωτήσει αυτοπροσώπως και δεν το ειχε το σετ με τα 7 τμχ. ούτε στην Παιανία, ούτε και στο άλλο (απο τα 3) κατάστημα που πήρε μπροστά μου τηλ.
Όμως ας του στείλουμε μια ερώτηση γραπτώς με το πλήθος που θελουμε, να μας δώσει προσφορα.
Επίσης θα πρότεινα και τον ΤΣΟΜΙΔΗ, λίγο πιο κατω που δουλεύει την BOSCH.

Χρησταρα αν βρεις χρόνο κάνε μια κρουστά με βάση τις ποσότητες που θέλουμε.

Οκ, θα το δω αυριο, αν και νομίζω οτι αυτή τη βδομάδα ειναι και οι 2 κλειστοί.

Bosch 2607010543 CYL-9 set (4,5,6,6,8,10,12)

1. enduras1
  2. cocosalos
  3. sunday149
  4. tzoutzis
  5. Anarcrusan

Μέχρι στιγμής το κόστος είναι :

23,08 + 7,5/5= 24,58 ευρώ ανά set.

Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει ας το αναφέρει να δούμε τι θα κάνουμε.

Μόλις το Amazon.de αποδεσμεύσει τα χρήματα της Κάρτας θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε νέα παραγγελία.

Στους μη συμμετέχοντες στην νέα παραγγελία θα επιστραφούν τα χρήματα μόλις ενημερώσουν με PM, Ονοματεπώνυμο, Τράπεζα και ΙΒΑΝ λογαριασμού το συντομότερο δυνατόν.

Αφου θα παραγγειλετε απο amazon.de, να δω μηπως θελω και γω κατι, ασχετο απο,αυτα? μεχρι το βραδυ θα εχετε νεα μου

Επιστροφή χρημάτων.

Απαραίτητα στοιχεία με PM:

• Ονοματεπώνυμο
  • Τράπεζα
  • ΙΒΑΝ

Κατατεθειμένα χρηματικά ποσά

1. ipso : 16,07 ευρώ
  2. enduras1 : 21,51 ευρώ
  3. jagtm : 14,57 ευρώ
  4. Χιωτης : 14,60 ευρώ
  5. g_dinos : 85,10 ευρώ
  6. cocosalos : 21,51 ευρώ
  7. Anarcrusan: 19,49 ευρώ
  8. AGROTISS : 13,00 ευρώ
  9. tzoutzis : 21,60 ευρώ
  10. sunday149 : 23,01 ευρώ

Re: Απάντηση: Ομαδική Αγορά Bosch MultiConstruction CYL-9 & HEX-9

δεν έχω καταλάβει γιατί ένας πωλητής αφαιρεί χώρες, δηλαδή πελάτες, από την λίστα του....

Ενας λογος μπορει να ειναι οτι τον "εχουν δαγκωσει" ή του εχουν δημιουργησει προβλημα πελατες απο Ελλαδα.
Αλλος λογος μπορει να ειναι, οτι αν ειναι "επισημος" Bosch, να του απαγορευει η εταιρια να πουλησει Ελλαδα, καθως κατι παρομοιο ειχε γινει με την Mercedes, που ειχε απαγορευσει στους γερμανους exporter να πουλανε γνησια στην Ελλαδα, με την απειλη αποκλεισμου τους απο την προμηθεια γνησιων ανταλλακτικων. Συνηθως αυτο γινεται μετα απο παραπονα των εκαστοτε τοπικων αντιπροσωπων.