Ομαδική αγορά διάτρητων πλατών στήριξης εργαλείων

Λοιπον, βρηκα επιτελους λιγο χρονο να κρεμασω την βαση στον τοιχο αφου την εχω βαψει εδω και καιρο και να αναρτησω μερικα εργαλεια κανοντας περισσοτερο δοκιμες για το πως θα ειναι η τελικη τους θεση.

DSC_4178.jpg

Εχω ενα ψαροκοκαλο για γερμανικα και θελω ακομη δυο.
Ολα τα αλλα θα τα φτιαξω μονος μου οπως με την ξυλινη βασουλα των κλειδιων Τ.

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά διάτρητων πλατών στήριξης εργαλείων

Λοιπον, βρηκα επιτελους λιγο χρονο να κρεμασω την βαση στον τοιχο αφου την εχω βαψει εδω και καιρο και να αναρτησω μερικα εργαλεια κανοντας περισσοτερο δοκιμες για το πως θα ειναι η τελικη τους θεση.

DSC_4178.jpg

Εχω ενα ψαροκοκαλο για γερμανικα και θελω ακομη δυο.
Ολα τα αλλα θα τα φτιαξω μονος μου οπως με την ξυλινη βασουλα των κλειδιων Τ.

Πολύ γερό φαίνεται! Ψαροκόκκαλο θέλω και γω. Ξέρεις αν έχουν μεγέθη; Έχω ένα για 8 κλειδιά και θέλω άλλο ένα επίσης για 8 κλειδιά (ή και παραπάνω, κλειδιά υπάρχουν!) αλλά το μεγαλύτερο είναι 36-41! Θα το χωρά; Έχεις αποφασίσει από που θα το πάρεις;

Ναι ειναι στιβαρο και δεν λυγιζει με τα γατζακια οτι και αν κρεμασεις.
Δεν εχω ιδεα απο που θα τα παρω.
Ειναι ενα μαγαζι μεταμορφωση αλλα ειναι μακρουτσικα.

Αν θες την εμπειρια μου, τα εργαλεια μπαταριας ΜΗΝ τα κρεμας..

Θες απο βιαστικη τοποθετηση, θες απο απροσεξια καθως βαζεις/βγαζεις αλλο εργαλειο, θες απο αλλη αιτια, μου εχουν πεσει παρομοια εργαλεια.

Παρ'ολα ταυτα, καποια τα εχω ακομα κρεμασμενα :))

Παντως η βαση ειναι μεγαλη και ανετη, καλοριζικη!

Ναι ειναι στιβαρο και δεν λυγιζει με τα γατζακια οτι και αν κρεμασεις.
Δεν εχω ιδεα απο που θα τα παρω.
Ειναι ενα μαγαζι μεταμορφωση αλλα ειναι μακρουτσικα.

Βρε καλο μου παιδι...σου ειπα και με πμ στειλε τι θελεις και θα παω Σαββατο να τα παρω...ειναι πολυ κοντα μου...

Βρε καλο μου παιδι...σου ειπα και με πμ στειλε τι θελεις και θα παω Σαββατο να τα παρω...ειναι πολυ κοντα μου...

Έχεις ξαναπάει στο συγκεκριμένο μαγαζί; Δηλαδή εξυπηρετούν τους ερασιτέχνες ή ασχολούνται μόνο με επαγγελματίες; Θέλω να πω αν πάω και πάρω ένα ψαροκόκκαλο που κάνει 3 θα με κοιτούν με στραβό μάτι; :secruity:

Όχι δεν εχω ξαναπάει...δεν ήξερα καν οτι ειναι κοντά μου...
Θυμάμαι ενα στην Πέτρου ραλλη κοντά δίπλα στα media markt αλλα νομίζω οτι εχει κλείσει...
Όπως και να εχει δεν καταλαβαίνω γιατι να μην σε εξυπηρετήσουν...

μια αντίστοιχη διάτρηση βάση για εργαλεία , με τα κοκοψινια της, ποσο τη βρίσκεις στην Ελλάδα ?

http://www.organizerstores.gr/ostores/productManager/catClickHandler.action?categoryId=468

Αν κάνεις ένα υπολογισμό θα δεις ότι από Ελλάδα είναι λίγο πιο ακριβό. Η ποιότητα όμως ίσως είναι καλύτερη.