Ομαδική αγορά διάτρητων πλατών στήριξης εργαλείων

Re: Ομαδικη αγορα διατρητων πλατων στηριξης εργαλειων.

Σας έβγαλα μερικές φωτό για να δείτε πως τις στήριξα εγώ.
Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κιχ (χρησιμοποίησα στριφώνια μήκους 14 cm έτσι για ασφάλεια)...

Όπως βλέπετε, παρόλο που τον έχω υπερφορτώσει τον 1 πίνακα με χίλιαδυο πράγματα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αντέχει άλλα τόσα...

Σας εγγυώμαι ότι δεν θα μετανιώσετε καθόλου την αγορά σας και μην σας πω ότι θα πάρετε και δεύτερο σετ μετέπειτα γιατί θα σας αρέσει. Στην τιμή που πωλείται το σετάκι εδώ δεν παίρνεις ούτε την μία βάση για κατσαβίδια και τρυπάνια...

Απάντηση: Ομαδικη αγορα διατρητων πλατων στηριξης εργαλειων.

Όντως φαίνεται μια χαρά. Κάτι άλλο να ρωτήσω... Τα κοκοκοψινια φτάνουν για να γεμίσει το 160x58 ή μήπως θα χρειαστούμε extra γαντζάκια;

Εννοείται ότι θα πάρετε extra. Στην γερμανία τα χαρίζουν τα γαντζάκια σε σχέση με εδώ και όσα περισσότερα πάρεις τόσο το καλύτερο.
Απλά μην πάρετε πολύ μικρά για να έχετε περιθώρια να κρεμάσετε πιο μεγάλα αντικείμενα και περισσότερα του ενός σε ένα γαντζάκι...
Καλύτερα να περισσεύει παρά να μην φτάνει...

Ωραίο ινφο σε ευχαριστούμε!

Την 120χ60 έχεις ή την 160χ58; Για να καταλάβω λίγο απο χωρητικότητα αν κάνει.

Θοδωρη η καθε μια ειναι 40*60 οποτε εφοσον εχει 3 τμχ ειναι η 120.
Το καλο με αυτες ειναι πως μπαινουν ανεξαρτητα οποτε μπορεις να διαμορφωσεις οπως θελεις τον χωρο σου.

Αν κοπει μια ετσι ωστε να κοντυνει, λετε να εχει προβλημα στηριξης?

Φανταζομαι αν κοπει το κατω μερος δεν νομιζω να επιρρεασει.
Αυτες ειναι στρατζαριστες ωστε να δημιουργουν το πλαισιο στηριξης μονες τους.
αν χρειαστει κατι λυνετσι ευκολα με ενα πηχακι στο κομμενο σημειο.

Θοδωρη η καθε μια ειναι 40*60 οποτε εφοσον εχει 3 τμχ ειναι η 120.
Το καλο με αυτες ειναι πως μπαινουν ανεξαρτητα οποτε μπορεις να διαμορφωσεις οπως θελεις τον χωρο σου.

Σε ευχαριστώ Κυριάκο. :)

Ωραίο ινφο σε ευχαριστούμε!

Την 120χ60 έχεις ή την 160χ58; Για να καταλάβω λίγο απο χωρητικότητα αν κάνει.

Εχώ 5 συνολικά πλάτες...

Λοιπόν είδα σε φύλλο αλουμινίου τα 0.5 χιλιοστά και ηταν εντάξει . Τελικά δε ειναι τόσο λίγο όσο αρχικά μου φάνηκε και ακουγεται το μισο χιλιοστό.
Μιλάμε και για σίδερο.

Αν ηταν δε και 0.8 θα ηταν άκαμπτο εντελώς. Το γράφω για να καταλάβετε την διαφορά.

Στα 0.5 λογικά δεν θα είναι άκαμπτο χωρίς να σημαίνει οτι δεν θα κρατάει βάρος.

Με τόσα που έχει βάλει ο diabolic πάνω εγώ έχω πειστεί 100% και σε αυτη την τιμή εαν μαζευτούμε και ρίξουμε τα μεταφορικά θα ειναι λουκούμι.

Επίσης και 2 χιλιοστά πάχος να είχε και να ηταν σαν τάνκς η βάση πάλι θα έβαζα εξτρά στήριξη για σιγουριά .Αυτο το θεωρώ δεδομένο.

Απο μένα λοιπόν

το ΝΟ1 με τα 4 φύλλα και τα 22 κοκοψόνια νομίζω οτι ειναι VFM :)

Δηλώνω ενδιαφέρον για το Νο1 λοιπόν στα 39.99 ευρώ.

Last edited:

50 πιαστράκια διπλά (ας τα πούμε) 12ή 16 cm -> http://www.amazon.de/gp/product/B001M43INY/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3G8XO9TQEWFY
50 πιαστράκια μονά 8cm -> http://www.amazon.de/gp/product/B001M3Y19K/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3G8XO9TQEWFY

πωλητής Lier24.

6,50 ευρώ έκαστο.

Το βάζω σαν ιδέα μιας και μου φάνηκαν πολύ καλά σε τιμή.

42,50 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) εαν γίνει combo

1) οι 4 πλάτες μόνες τους στα 22 ευρώ
2) τα πιαστράκια στα 14 ευρώ
3) Ενα απο τα σετάκια πιάστρες 6,50 ευρώ

Μεχρι σημερα μετα απο ενα συγκεντρωτικο ειμαστε ως εξης.

Κυριακος enduras1 No 1 στα 39,99 ευρω.
Μπαμπης Babis K No 1 στα 39.99 ευρώ.
Θοδωρης profchaos No 1 στα 39.99 ευρώ.
Miskin No 1 στα 39.99 ευρώ + 1 set κοκοψινια 13,99 ευρω

Δλδ στα 176 ευρω με τα μεταφορικα να ειναι 45 ευρω.

Νεκταριε εσυ πως το βλεπεις?

Να διευκρινησω πως λογο ογκου του πακετου δε ξερω ποσο θα κοστιζει η αποστολη τους με ΚΤΕΛ.
Μπορουν ειτε να παραληφθουν απο Πειραια ειτε απο Αθηνα-Νεο Κοσμο.

Σιφη και Νεκταριε αν σας ενδιαφερει ερχονται σε εσας δωρεαν οπως σας εχω πει.
Αν και καποιος αλλος φιλος ειναι σε νησι και ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου να δουμε αν μπορω να του τα στειλω δωρεαν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης σε ερωτηση που εκανα τα γαντζακια πωλουνται ως εξτρα με 25 λεπτα το ενα εδω στο καταστημα εμποριας σιδηρου που ειχα ρωτησει.

Απάντηση: Ομαδικη αγορα διατρητων πλατων στηριξης εργαλειων.

Παιδιά για μένα άκυρο, αποσύρω το ενδιαφέρον.

Εγω το σκεφτομαι ακομη μιας και δεν εχω κατασταλαξει πως και τι θα κανω με τη πλατη του παγκου μου. Οι τιμες ειναι λουκουμι, απλα σιγουρα θα χρειαστουν κοκοψινια γαντζων μονοι και διπλοι. Αυτα πουα αναφερεις ειναι το σετ πουβπεριλαμβανεται, εις διπλουν?

Κυριοι, εγω θα αποσυρθω απο την ομαδικη για αγοα πλατης.
Αν προχωρησει θα χρειαστω ενα σετ κοκοψινια.

Ο λογος ειναι πως πηγα και ειδα το 0,5 και δυστυχως εχει μικρη ανοχη σε σχεση με το 1 χιλιοστο σε λυγισμα.
Θα παω σε αγορα ολοκληρης επιφανειας 120*70 που χρειαζομαι και τα γατζακια ξεχωριστα.

Κυριάκο απο 0.8 χιλιοστά και άνω πρέπει να ειναι εντελώς άκαμπτη και να κρατάει βάρος. Πάντως και τα 0.5 χιλιοστά μου φαίνονται καλά για να κρεμάς έως δράπανο πάνω άνετα ..
Εδώ στις πλαστικές του lidl με τα ψεύτικά γατζάκια το κρατάει μια χαρά. Ασχετα αν δεν το βάζω.

Δυστηχώς οι πλαστικές μου φαίνονται μέτριες και κρίμα που τρύπησα και τον τοίχο δηλαδή.. Αν εχεις κάτι καλύτερο κατα νου ρίξε καμια ιδέα .

Εγώ παιδιά πάντως σας το είπα...
Έχω κρεμάσει το πνευματικό του Lidl χωρίς κανένα πρόβλημα και τις έχω κοντά 1.5 χρόνο.
Δεν υπάρχει λόγος για κάτι πιο δυνατό, αφού οι περισσότεροι το πολύ να κρεμάσουν καμία βαριά του κιλού και αν....

Παιδες χθες αγορασα μια επιφανεια διατριτης λαμαρινας παχους 1 χιλιοστου στρατζαριστη στις ακρες ωστε να δημιουργει πλαισιο με ιδιο υλικο.
Η διασταση ειναι 65*115 και την περασα ασταρι και μπογια ασημενια απο σπρευ ζαντας και ενα χερι βερνικι για εξτρα προστασια.

Σημερα θα παω να αγορασω στριφωνια με σπειρωμα στο εξω μερος για να βιδωθει στον τοιχο.
Επισης αγορασα 30 γαντζακια κοντα και θελω να δω που θα βρω ελλαδα το ψαροκοκαλο για τα γερμανικα κλειδια.

Θα ανεβασω φωτο οταν την κρεμασω στον τοιχο.