Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Η ομαδική αγορά αφορά την παρακάτω κασετίνα εργαλείων Wiha από την ιστοσελίδα passiontec.com.

11400_16054381_CT_WIHA.jpg

Η τιμή της κασετίνας είναι 47.9 ευρώ/τεμάχιο.

Τα μεταφορικά για Ελλάδα και για παραγγελία μέχρι 20 κιλά είναι 12 (για κατάθεση) και 16 ευρώ (για πληρωμή με Paypal).
Για έξτρα ασφάλεια και επειδή η διαφορά είναι ασήμαντη θα προτιμηθεί η πληρωμή με Paypal (πέραν της επιβάρυνσης του 1 ευρώ για κατάθεση, έχουμε και την ημερομηνία valeur, επομένως έξτρα καθυστέρηση 2-3 εργάσιμων).
Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί με paypal λόγω capital controls θα χρησιμοποιηθεί κάρτα Revolut με κάποια καθυστέρηση (2-3 εργάσιμες).

Ενδεικτικά για 5 τεμάχια η τιμή διαμορφώνεται μαζί με τα μεταφορικά στα περίπου 51 ευρώ.
Λόγω περιορισμού στα κιλά θα παραγγελθούν μέχρι 6 κασετίνες.

Εντός Ελλάδος, οι κασετίνες θα αποσταλλούν με ΕΛΤΑ με ενδεικτικό κόστος 1.5 ευρώ (μέχρι 3 κιλά δέμα).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέχρι τώρα ενδιαφερόμενοι:

1) Diabolic
2) Nektarios2015
3) KTM950

Βάλτε κι εμένα και παραγγείλετε είναι πολύ καλή η τιμή νομίζω αν είναι wiha αυθεντικα

Ωραία. Οπότε είμαστε 5 άτομα.

Σας στέλνω πμ εσάς του εξωτερικού για κατάθεση και μόλις τα δω (αρκεί και ένα αποδεικτικό κατάθεσης) προχωράω άμεσα!)

1) Diabolic
2) Nektarios2015
3) KTM950
4) enduras1/n_olympios
5) Metallikas

Σας στελνω στοιχεία κατάθεσης.

...
...

Εντός Ελλάδος, οι κασετίνες θα αποσταλλούν με ΕΛΤΑ με ενδεικτικό κόστος 1.5 ευρώ (μέχρι 3 κιλά δέμα).

Βάρος = 5 κιλά ανά τεμάχιο περίπου.

Ωραίος.

Οπότε η τιμή διαμορφώνεται στα 48.4/κασετίνα + 2.5 ευρώ μεταφορικά με ΕΛΤΑ= 51 ευρώ στρόγγυλα.

Περιμένω τις καταθέσεις σας και η παραγγελία φεύγει άμεσα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος βιασύνης λόγω ποσότητας.

Εγώ δεν έλαβα πμ σνιφ κλαψ λυγμ...

Αχ καημενούλη μου!
Θα αναλάβει ο Κυρ για σένα μην σκας.
Την έχει μάθει την διαδικασία απ έξω πλέον. Με τόσες συναλλαγές που έχουμε κάνει βάζει από πριν καβάτζα λεφτά να υπάρχουν!!! :p

Όσοι δεν έχετε Εθνική μου αρκούν τα αποδεικτικά κατάθεσης.
Κανονίστε μέχρι αύριο να τα λάβω για να φύγει η παραγγελία!

αν έχει ακόμη κάποια ανοικτή θέση , είμαι και εγώ μέσα . Τώρα το είδα το θέμα , και την είχα βάλει από καιρό στο μάτι την συκεκριμένη κασετίνα .

αν έχει ακόμη κάποια ανοικτή θέση , είμαι και εγώ μέσα . Τώρα το είδα το θέμα , και την είχα βάλει από καιρό στο μάτι την συκεκριμένη κασετίνα .

Βάγγο βάλε τα χρήματα στον λογαριασμό που θα σου στείλω και θα σε βάλω και εσένα μέσα.
Τσέκαρε τα pm σου.

Νίκο αλλάζει κάτι στα μεταφορικά αν κάνω τη συμμετοχή μου διπλή?

Κανένα πρόβλημα. Θες να την κάνω διπλή?

Ότι διαφορές στα μεταφορικά θα μπουν εντός του δέματος.

Έχω δει τα χρήματα απ όλους σας εκτός του Βαγγέλη.

Λόγω αγοράς 7 τεμαχίων, η τιμή για κάθε κασετίνα διαμορφώνεται στα 47.5 ευρώ συν 2.5 ευρώ (μέχρι 5 κιλά) με ΕΛΤΑ, οπότε συνολικά 50 ευρώ.

Η παραγγελία για 7 τεμάχια μπήκε.