Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Update: Η παραγγελία έφυγε κιόλας!
Κωδικός αναζήτησης προσεχώς!

Για αυτό ακριβώς το λόγο αυτοί (...Γερμανοί) προοδεύουν εν αντιθέση με εμάς... Μπαπ μπαμ οι δουλείες. Εδώ μια παραγγελία από ηλεκτρονικό φαρμακείο της Αθήνας για να έρθει στην Σύρο έκανε 2 ημέρες και..... (αν δεν πήγαινα εγώ να την αναζητήσω και να την παραλάβω, θα έκανε 3).

Ατυχές το παράδειγμά σου, έχουν τύχει περιπτώσεις όπου εντός Αττικής τα δέματα χάνονται ή καθυστερούν πάνω από μήνα οπότε τι να λέμε...

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Για αυτό ακριβώς το λόγο αυτοί (...Γερμανοί) προοδεύουν εν αντιθέση με εμάς... Μπαπ μπαμ οι δουλείες. Εδώ μια παραγγελία από ηλεκτρονικό φαρμακείο της Αθήνας για να έρθει στην Σύρο έκανε 2 ημέρες και..... (αν δεν πήγαινα εγώ να την αναζητήσω και να την παραλάβω, θα έκανε 3).

Δεν το λες καθυστερηση αυτο.
Ειδικα για νησι.

Κωδικοί αναζήτησης:

Screenshot_1.jpg

Δέμα 1

Screenshot_2.jpg

Δέμα 2

Δυστυχώς είναι με DHL οπότε τις 10 μέρες τις έχουμε βούτυρο στο ψωμί μας.
Είναι 2 δέματα λόγω βάρους αλλά χωρίς έξτρα χρέωση, πάλι μπράβο στο κατάστημα.
Αν το έπαιρνα από το πρώτο σίγουρα θα πληρώναμε έξτρα.

Ρε παιδιά ώπα, νομίζω ότι δεν καταλάβετε κάτι καλά και φταίω εγώ που δεν έγινα σαφής: Μιλάμε τώρα για αποστολή με κούριερ, από πλευράς του καταστήματος σε παραγγελία που έγινε την Τετάρτη 18/05, και τα πήρα στα χέρια μου μετά από αναζήτηση αυτοπροσώπος επειδή η κούριερ δεν είχε εκείνη την ώρα ..... υπάλληλο διαθέσιμο. Δεν το λες και σύντομο!!! Από vida.gr π.χ. που έκανα 4-5 παραγγελίες τον προηγούμενο μήνα λόγο του ότι είχε -30% στα Knipex, αποστολή από την Θεσσαλονίκη ακόμα και αν είχα κάνει την παραγγελία το απόγευμα την επόμενη μέρα το δεμα ήταν στα χέρια μου.

Ντίαρ ομαδική μπάιερς.

Δείτε αν βολεύει να σας στείλε όλες μαζί τις κασετίνες και να εξυπηρετηθείτε μεταξύ σας.
Θα γλυτώσουμε έτσι πολύ ταλαιπωρία και μεταφορικά.
Μιλάω φυσικά για εσάς που είστε από Αθήνα μεριά γιατί έχω να στείλω 4.

καλή ιδέα , δεν ξέρω αν ο Κυριάκος μπορεί να το αναλάβει , γιατί προσωπικά λόγω φόρτου δεν μπορώ .

Θα πρεπει να κανονισουμε καποια συναντηση να τις μοιρασουμε αν ειναι καθως και εγω αδυνατω να παω ταχυδρομειο να τις στειλω, και μαλιστα δε θα εχει νοημα κιολας.
Εγω μπορω να τις παραλαβω ολες μαζι παντως δεν εχω θεμα.

Εννοείται ότι δεν έχει νόημα να τις στείλεις με ταχυδρομείο εσύ.
Για μένα θα είναι πολύ πιο εύκολο να τις λάβεις εσύ και να τις μοιράσεις σε συνάντηση όπως λες.
Οι υπόλοιποι πλην εμένα και του Νεκτάριου τι λέτε?
Βολεύεστε?

Θα γλυτώσετε και κάποια μεταφορικά.

Νίκο ,
την δική μου στείλτην στον Κυριάκο , και θα συννενοηθώ μαζί του για την παραλαβή. Εξάλλου νομίζω ότι μένει Νέο Κόσμο , που έχει και μετρό και βολεύει.

Νίκο ,
την δική μου στείλτην στον Κυριάκο , και θα συννενοηθώ μαζί του για την παραλαβή. Εξάλλου νομίζω ότι μένει Νέο Κόσμο , που έχει και μετρό και βολεύει.

OK. Έτσι θα γλυτώσετε και λίγα μεταφορικά, όχι τίποτε άλλο δηλαδή.

Κι ο κλήρος πέφτει στον Κυριάκο, κι ο κλήρος πάλι στον Κυριάκο, που είναι μο-μο-μοντεράτορας, που είναι μο-μο-μοντεράτορας κι οεοεεεε καλό παιδί.

Κι ο κλήρος πέφτει στον Κυριάκο, κι ο κλήρος πάλι στον Κυριάκο, που είναι μο-μο-μοντεράτορας, που είναι μο-μο-μοντεράτορας κι οεοεεεε καλό παιδί.

Εμ τι!!! Τώρα που είναι ελεύθερος ακόμα γιατί μετά δεν θα έχει χρόνο να ξυθεί!

Εσένα σε βολεύει να τα στείλω όλα στον Κυρ?

Ναι Νικ, έχουμε κι άλλες εκκρεμότητες με τον Κυριάκο έτσι κι αλλιώς.