Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Θα πρεπει να κανονισουμε καποια συναντηση να τις μοιρασουμε αν ειναι καθως και εγω αδυνατω να παω ταχυδρομειο να τις στειλω, και μαλιστα δε θα εχει νοημα κιολας.
Εγω μπορω να τις παραλαβω ολες μαζι παντως δεν εχω θεμα.

Αν θέλετε παιδιά σας εξυπηρετω εγώ. Κάθε μέρα είμαι στο ταχυδρομείο. Αρκεί να μου έρθουν εμένα.

Παρακαλείται και ο κύριος ΚΤΜ να συμφωνήσει!!! :p

Βολεύει αφού σας τα προωθήσω να σας στείλω την διαφορά στα μεταφορικά σε κάποιον λογαριασμό Εθνικής?

Κυριάκο καλημέρα, και ευχαριστώ που και πάλι προσφέρεσαι να διευκολύνεις την κατάσταση. Αναμένω νέα σου όταν παραλάβεις την θήκη. Diabolic αν τυχόν υπάρχει υπόλοιπο από τα χρήματα που σου καταθέσαμε θα προτιμούσα να τα βάλετε στην θήκη.

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γιατί καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα: "Κάθε Τρίτη Μάστορα" το μοτόρι δεν είναι :eviltongue:, αλλά "Κολλητός με Τον Μάστορα" έγινα κυριολεκτικά και καλός φίλος πλέον... :flipout: :flipout: :flipout: :p

Re: Απάντηση: Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Κυριάκο καλημέρα, και ευχαριστώ που και πάλι προσφέρεσαι να διευκολύνεις την κατάσταση. Αναμένω νέα σου όταν παραλάβεις την θήκη. Diabolic αν τυχόν υπάρχει υπόλοιπο από τα χρήματα που σου καταθέσαμε θα προτιμούσα να τα βάλετε στην θήκη.

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γιατί καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα: "Κάθε Τρίτη Μάστορα" το μοτόρι δεν είναι :eviltongue:, αλλά "Κολλητός με Τον Μάστορα" έγινα κυριολεκτικά και καλός φίλος πλέον... :flipout: :flipout: :flipout: :p

ΟΚ, οπότε ένα δέμα θα στείλω με τις δικές σας (4 κομμάτια).
Θα σου βάλω την διαφορά αλλά δεν ξέρω αν στα μεταφορικά πέσω ακριβώς μέσα.

Κωστα η διαφορα θα ειναι ενα ευρω ανα ατομο και εαν απο οτι υπολογιζω.
Ας πληρωσει ο Νικος τα μεταφορικα τα οποια θα ειναι ενα σεβαστο ποσο καθως θα στειλει 15 κιλα δεμα και επειτα θα τα βρουμε.

Θα υπολογίσω ένα 50άρικο το άτομο για την βαλίτσα. Αυτοί που βάλατε περισσότερα θα σας βάλω την διαφορά μέσα στην βαλίτσα.
Αν περισσέψει τίποτε από τα μεταφορικά θα το πιστώσω σε λογαριασμό Εθνικής!!!
Νομίζω κανένα 2ευρο θα είναι...

Ρε παιδιά εννοείται πως αν είναι 1 ή 2 ευρώ δεν χρειάζεται καν κόπο, να τα βάλετε μέσα τι να το κάνω....

Υ.Γ. Αν' αυτού βάλτε μου μέσα στο πακέτο μια τυρόπιτα ή αν περισσεύουν μια ζαμπονοτυρόπιτα.:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::aetsch:

Θα αρπάξει μέχρι να φτάσει σε εσένα!!! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απ ότι βλέπω στα ΕΛΤΑ, το κόστος αποστολής για δέμα 15 - 20 κιλών είναι από 7.5 - 10 (βάζω το ανώτερο για να είμαστε καλυμμένοι).
Οπότε η τιμή για κάθε κασετίνα είναι στα 49.5 ή 50 (ανάλογα με τα μεταφορικά).
Στην χειρότερη με κερνάτε ένα καφεδάκι δηλαδή.

Οι επιστροφές είναι ως εξής:

Κυρ: 1
ΚΤΜ: 3
Metallicas : 2.6
Συνολικά δηλαδή 6.6 ευρώ.

Θα τα βρείτε εντός του δέματος και θα τα μοιραστείτε!!!

Θα παθεις τπτ εσυ απο τους καφεδες....
Χαχαχαχαχα

Χαλαλι σου αγοραρε!

Ποτε ερχονται?

Όντως πριν από κάποια χρόνια είχα πρόβλημα με τον καφέ γι αυτό και τον έκοψα. 1 την ημέρα έπινα βέβαια αλλά με πείραζε και δεν ήξερα τι είναι...

Χυμο ανάμικτο!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάνε υπομονή θέλει καμιά βδομάδα ακόμα!

Όντως πριν από κάποια χρόνια είχα πρόβλημα με τον καφέ γι αυτό και τον έκοψα. 1 την ημέρα έπινα βέβαια αλλά με πείραζε και δεν ήξερα τι είναι...

Χυμο ανάμικτο!!!!

Υπάρχει περίπτωση να παραλάβουμε μέχρι το Σάββατο που έχω κάτι Ηλεκτρολογικά μερεμέτια ΣΠΙΤΙ της κυρίας που νομίζει ότι θα γίνω γαμπρός της? :-p

Αχιλλέα δεν έχω ακόμα κάποια ειδοποίηση ότι μπήκαν Ελλάδα. Αν υπολογίσουμε ότι θα κάνουν και λίγες μέρες να έρθουν σε εσάς, πολύ δύσκολο το κόβω.
Πάρε ότι θες από τον Κυριάκο, τα έχει σε 10άδες!!!! :p

Η παραγγελία μπήκε Ελλάδα σήμερα. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα την έχω στα χέρια μου, οπότε αποστολή στον Κυρ την επόμενη εργάσιμη.

Επιτέλους οι κασετίνες φτάσανε στα χέρια μου πριν απο λίγα λεπτά (ανάθεμα την DHL).

Δευτέρα στέλνω τις 4 κασετίνες στον Κυριάκο μαζί με τα 7 ευρώ ρέστα! :)