Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Προτεινω επειδη θα βρεθουμε να μοιρασουμε τις κασσετινες εμεις οι Αθηναιοι, τα 7 ευρω να μας τα βαλει ο Νικος μεσα στο πακετο σε μορφη σουτζουκ λουκουμ να κεραστουμε!
Τι λετε?
recipe_main_akis-petretzikis-moustos-soutzouk-loukoum.jpg

Δεν έχουμε στην περιοχή Σουτζούκ Λουκούμ δυστυχώς.

Μιας και τα μεταφορικά θα βγουν ίδια με ΚΤΕΛ και επειδή θα τα έχεις εντός λίγων ωρών έτσι, να τα στείλω Κυρ?
Σε βολεύει να πας στου Κηφισού?

ΟΚ. Θα τα προωθήσω σήμερα και θα έρθουν αύριο το πρωί σε εσένα.
Απλά επειδή δεν θυμάμαι αν τα μεταφορικά είναι 10 ή 12 ευρώ θα σας βάλω μέσα ένα τάλιρο και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!!!

ΟΚ. Θα τα προωθήσω σήμερα και θα έρθουν αύριο το πρωί σε εσένα.
Απλά επειδή δεν θυμάμαι αν τα μεταφορικά είναι 10 ή 12 ευρώ θα σας βάλω μέσα ένα τάλιρο και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!!!

ΚΥΡΙΑΚΟ Μήπως τα στείλει στο όνομα μου που είναι δίπλα στο ξτελ να μην τρέχεις?

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Στείλε τις σε εμενα. Στον Κωστα "Κάθε Τρίτη Μάστορα" θα την στείλω εγώ με το πλοίο.

Κυριάκο όποτε παραλάβεις και σε βολεύει, κανονίζεις σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο και για εμένα. :2thumb22sup:. You know the drill... :a0210:

Σε ποιον βολεύει και έχει Εθνικη να του στείλω τα ρέστα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΒΤW τα πράγματα σας ταξιδεύουν για Αθήνα!
Μεταφορικά με ΚΤΕΛ: 10 .

συγχαρητηρια για την αγορα παιδια..την λυμπιστηκα και εγω, αλλα ας οψεται η καταραμενη η ανεργια

Παιδιά τώρα που παραλάβετε η πενσα και ο κοφτης κόβουν και συρματοσχοινο ή όχι;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά κασετίνας Wiha

Παιδιά τώρα που παραλάβετε η πενσα και ο κοφτης κόβουν και συρματοσχοινο ή όχι;

Κλασική Πένσα και Κόφτης είναι.

Για συρματόσχοινα εφόσον σε ενδιαφέρει η ποιότητα κοπής καλύτερα να πάρεις ειδικό κόφτη για συρματόσκοινα.

π.χ.

http://www.knipex.com/index.php?id=1216&L=8&page=art_detail&parentID=1371&groupID=1438&artID=30442

95 62 190.jpg

Δεν τα θέλω για συρματοσχοινα απλά τα πιο οικονομικά μοντέλα (στην knipex τουλάχιστον) δεν κόβουν καθόλου συρματοσχοινο (piano wire). Για αυτό ρώτησα για συρματοσχοινο.

Αν κόβουν πάντως δηλώνω μετανοιομενος που δεν συμμετείχα.

Αν θυμάμαι καλά εσύ πήρες ένα σετ γράψε μου αν μπορείς το Part number από πενσα και κοφτακι και θα τα βρω στην σελίδα τους