Ομαδικη αγορα Stanley Cubix INT177340

enduras1

Moderator
Staff member
Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Καλησπερες!

Θα με ενδιεφερε ενα Cubix.

41NsT-3VIEL.jpg

Σε καλη τιμη στα 38 περιπου στα 3-4 τμχ απο εδω.
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ψηνεται κανεις?

Ψάχνω εδώ και καιρό για σταυρό laser, αλλά όσο πιο πολύ το ψάχνω, τόσο πιο ψηλά πάω σε specs (άρα και budget), και επειδή με ξέρω, αυτό δε θα καταλήξει πουθενά. Οπότε μια που για κάτι αρκετά πιο αξιόλογο χρειάζονται τα τριπλάσια χρήματα, εγώ είμαι μέσα για το Stanley.

Εννοείται!!!!
Ιδανικα θα θέλαμε αλλον έναν αλλά και έτσι καλά είναι.

Enduras1
N_Olympios
Jkoukosg

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το γράψει.
Αύριο θα προχωρήσουμε.

Εγώ ενδιαφέρομαι αλλά μένω επαρχία.
Πως θα βγάλουμε άκρη;

Αν κάνω μεμονωμένα την παραγγελία τότε :
Item:GBP 28.93
Postage & Packing:GBP 6.90
(Order Total: GBP 35.83)
Payment Total:EUR 44,44

Αχιλλέα αν εννοείς την κοπελιά ως μέρος των παρελκομένων, δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις όχι. Αλλά τη βάση στήριξης σαφώς τη χρειάζομαι. Αλλιώς δίνω άλλα τόσα και παίρνω Quigo Plus που και καλύτερο (θεωρητικά) είναι και έρχεται με βάση και τρίποδο. Ή άλλα 40 και παίρνω PLL 2 set ή PCL 20 που είναι ακόμα καλύτερα. Ή τα σκάω χοντρά για κάποιο Fatmax/GLL/SKZ.

Καταλάβατε τι εννοούσα με το ότι δεν οδηγεί πουθενά έτσι?

Stanley Intelli Tools INT177340

Enduras1
N_Olympios
Jkoukosg
g_dinos
panoss1

Μεσα στην ημερα θα προχωρησω την αγορα αν και απο οτι βλεπω θα ειναι διαθεσιμο απο 29/7 για αποστολη.
In stock on July 29, 2016.

Περναμε στις εναλλακτικες.

Nordstrand PWT-CL01 Self Levelling Cross Line Laser Level με τριποδο και βαλιτσα στα 60 ευρωπαικα.
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Silverline 273233 Rotary Laser Level Kit 30 m Range στα 53 περιπου ευρω.

Οποιαδηποτε αλλη προταση την συζηταμε.

Λοιπον!
Εγινε και παλι διαθεσιμο για παραδοση στην Ελλαδα οποτε μπορουμε να προχωρησουμε!
Επιβεβαιωστε παρακαλω τις συμμετοχες σας!

Enduras1 οκ
N_Olympios
Jkoukosg
g_dinos
panoss1

Δυστυχως μετα απο ελεγχο προεκυψε το εξης.
This seller has a limit of 3 per customer.

Οποτε πρεπει να βρεθει ακομη ενας και να σπασει η παραγγελεια σε δυο κομματια απο διαφορετικα μελη.
Για τωρα θα προχωρησω την παραγγελια για τα 3 πρωτα μελη που εκδηλωσαν ενδιαφερον και το βλεπουμε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Thank you, your order has been placed.
We've sent you an e-mail confirmation.
New Stay up to date with your order. Get the Amazon app.
Order Number: 206-1271995-4776344

3 items will be delivered to PETALIDIS KYRIAKOS from Amazon EU Sàrl. Estimated delivery: 20 Aug. 2016 - 23 Aug. 2016

Ολοκληρωθηκε η παραγγελια για τα 3 πρωτα με κοστος 38,4 εκαστο!

Last edited:
Αν γνωρίζει κάποιος γτ το κάνει αυτό κάθε φορά που κάνω συναλλαγή με την κάρτα μου στο amazon.
ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE ME THN ENERGY MASTERCARD *8014, ΣTIΣ 08/08/2016 09:53, ΣYN/ΓH AΞIAΣ GBP 1.00 ΣTHN EΠIX/ΣH AMAZON EU- ΛOYΞEMBOYPΓO

Κάνει επιβεβαίωση αν ειναι έγκυρη η κάρτα. Θα σου χρεώση την αξία μόλις γίνει η αποστολή.

Πολύ καλή αγορά κάνατε παίδες. Το είχα πάρει πέρυσι αν θυμάμαι καλά και το χαίρομαι πραγματικά. Καλό είναι να πάρετε ένα τρίποδο. Φθηνό δε χρειάζεται να ειναι ακριβό και να κάνετε τις ρυθμίσεις άνετα. προσωπικά χρησιμοποιώ το Benro μου.
Θα σας βολέψει και το μικρό μεγγενάκι/σφυκτηράκι που έχει για τα δύσκολα. Καλοδούλευτα σε όλους!

Τελικά εμείς "μείναμε μπουκάλα" που λένε ........

Όχι Ντινο, απλά πρέπει να βρεθεί ακόμη ένα μέλος και να προχωρήσει και η δεύτερη τριπλετα για να πάρει την ίδια τιμή.
Και διπλή προχωράει αλλά θα είναι 3-4 ευρώ ακριβότερο.

Κυριάκο καλησπέρα, επέστρεψα και ήδη έχω στείλει π.μ. για τα καθέκαστα!