Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Αφού ο Γερμανός μας είχε δώσει 100 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά για το ένα.
Μπορεί για τα 2 να πήγαινε στα 97 ευρώ.
Πάλι συμφέρει από τον Γερμανό έστω και για 1 κομμάτι.

Niko του Μιχάλη το link αναφέρει ότι είναι το Full-Μ δηλαδή με μια μπαταρία και φορτιστή του γερμανού είναι το απλό/χωρίς.

Δεν εχει φορτιστη και μπαταρια, ειναι (σχεδον) αδυνατον σε αυτη την τιμη. Παρολο που λεει full set.
Eγω αναρτησα το λινκ με το σκεπτικο οτι πουλαει μονο το τζακετ με το ανταπτορακι.

Νικο, αν η διαφορα τιμης ειναι μονο ελαχιστα ευρω, θα προτιμησω αμαζον μονο και μονο επειδη αν υπαρχει καποιο θεμα μπορεις να το επιστρεψεις -no questions asked- και σου πληρωνουν και τα μεταφορικα.

Δεν εχει φορτιστη και μπαταρια, ειναι (σχεδον) αδυνατον σε αυτη την τιμη. Παρολο που λεει full set.
Eγω αναρτησα το λινκ με το σκεπτικο οτι πουλαει μονο το τζακετ με το ανταπτορακι.

Νικο, αν η διαφορα τιμης ειναι μονο ελαχιστα ευρω, θα προτιμησω αμαζον μονο και μονο επειδη αν υπαρχει καποιο θεμα μπορεις να το επιστρεψεις -no questions asked- και σου πληρωνουν και τα μεταφορικα.

ΕDIT
Kαι ομως γραφει οτι μια μπαταρια συμπεριλαμβανεται. Δεν λεει για φορτιστη.
Επισης το συνολικο βαρος του πακετου ειναι μισο κιλο παραπανω απο τα σκετα jackets, 2.5 κιλα, σε σχεση με τα απλα jacket (1.9kg).

Eγω το παρηγγειλα εν τω μεταξυ..

Τωρα αν δεν ειναι full set oπως λεει, θα ζητησω την εκπτωση για μπαταρια και φορτιστη, αν δεν συμπεριλαμβανονται.

Κατσε να δουμε αν εχει φορτιστη και μπαταρια...

Με το σκεπτικο οτι εχει μπαταρια και φορτιστη, οπως λεει, το παρηγγειλα να μου ερθει εδω, που δεν εχω ουτε φορτιστη ουτε μπαταρια.

Και τωρα που το σκεφτομαι εδω θα μου ειναι πιο χρησιμο καθως το χειμωνα οι θερμοκρασιες ειναι αγριες.