Ομαδικη παραγγελια απο το http://www.modushop.biz/ (aka ο Ιταλος...)

μάλλον 2u...
δεν χωράνε τα τροφοδοτικά με τις πατούρες...

Με τα κομμάτια που έχεις δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο 1U, Δημήτρη.

υπάρχει
το τροφοδοτικό είναι κάπου 3 εκ και κάτι και οι πατούρες άλλο 1...

Ε, βάλε ποδαράκια του μισού εκατοστού βρε..
Στο λέω γιατί φίλος είχε τα ίδια κομμάτια με εσένα (+ κάποια ακόμα) και τα είχε σε 1U κουτί. Mάλλον είχε βάλει άλλα stand-offs.

εγω παντως εχω 2u και θα παρω αλλο ενα 2u 450χ400 μαυρο.

θελω και δυο προσοψεις εξτρα 10μμ ολα μαυρα και ενα διατρητο καπακι.

http://www.modu.it/pesante.html

υπερηχα παρε τουλαχιστο 300 βαθος το 230 ειναι λιγο.

λοιπόν μάλλον.. αυτό που λέει ο μπακ 2u 435-400 με 10mm αλουμινένια μούρη και διάτρητο πάτο
καλύτερα να περισσεύει παρά να μην φτάνει , σκοπεύω να βάλω και ένα γλόμπο μέσα οπότε ..

λοιπόν μάλλον.. αυτό που λέει ο μπακ 2u 435-400 με 10mm αλουμινένια μούρη και διάτρητο πάτο
καλύτερα να περισσεύει παρά να μην φτάνει , σκοπεύω να βάλω και ένα γλόμπο μέσα οπότε ..

που θα τον βαλης τον γλομπο θα κοψης traces;

Είμαι της άποψης ότι, την κάνεις που την κάνεις τη "μανούρα" για να φτιάξεις κάτι το ιδιαίτερο και (παρ ελπίδα) καλό, αξίζει να το "ντύσεις" και ανάλογα. :smile:

Να είμαστε εν τάξει και ψυχολογικά.. μιας και οι περισσότεροι άθελά μας ακούμε σε κάποιο ποσοστό και με τα μάτια.. ;)

μπα...
πάντα ήμουν της άποψης να βγάζω από ένα χαρτόκουτο 5 καλώδια ενωμένα και να σαρώνω τον καλοντυμένο ανταγωνισμό...
Θυμάμαι στο Γυμνάσιο, είχα φτιάξει ένα αυτοκινητάκι από ένα ηλεκτρομηχανάκι από ένα αεροπλάνο που δεν πετούσε, απλά σερνόταν, ρόδες από ένα παροπλισμένο τανκ ενός φίλου, σασί από ένα πλαστικό φορτηγό που το έκοψα με ένα ψαλίδι. κάτι σαν φόρμουλα 1 ήταν. Του είχα βάλει και τηλεκοντρόλ, ενσύρματο και σε ένα χαρτονένιο κουτί είχα δυό μπαταρίες και ένα διακόπτη τριών θέσεων - είχε και όπισθεν.
Λόγω ροπής και ελαστικών ήταν διάβολος.
Δυό φίλοι με αγοραστά ενσύρματα τηλεκατευθυνόμενα (περιουσία το 1973) είχαν λυσσάξει...

Προβληματίζομαι πως θα τρυπίσω αυτό το πάνελ αμα θέλω να βάλω κανένα λεντάκι.

Και άντε λεντάκι πάει και έρχεται...
Αν θες να τρυπήσεις τίποτα παραπάνω....?

Άντε, άντε, γκρινιάρη.
Δεν έχεις δει τα project που έχουμε ανεβάσει στο δίπλα forum? Σαν βούτυρο το τρυπάνε το αλουμίνιο...

Last edited: