Ομαδικη παραγγελια TITEBOND

Κυριάκο με το κιλό θα πάει...Αφού μέχρι 2κ είναι 4 ευρώ για την χερσαια χώρα και 1.5 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό...

20211210_140437.jpg
Είσαστε στα 7 και κάτι κιλά οπότε σύνολο είστε 4ευρω τα 2κιλα + 5 κιλα Χ 1,5 ευρώ = 11,5 ευρώ...
Οποτε θα σας βγει ως έχει μεχρι στιγμης σχεδόν 9 ατομα Χ 1.20 ευρώ...αρκετά κάτω από τα 2...
Πολυ καλά...

Last edited:
Κυριάκο, πες του να τα βάλει στο καράβι και τα παραλαμβάνουμε απο τον Πειραιά χωρίς κόστος 🤪
Θα είναι και πιο γρήγορο απο το να περιμένουμε πότε θα δεήσει ο κάθε courier να το παραδώσει

• Like
Reactions: KOSSTV
Σοβαρά μιλάς;
Στην γραμμή της Κεφαλλονιάς νομίζω οτι δεν έχει κόστος για μικροπακέτα

Όλη αυτή η διαδικασία για 2-2,5 € κέρδος στον κάθε ένα !!!!
Παραγγέλνει και πληρώνει ο Κυριάκος παραλαμβάνει ο Κυριάκος χωρίζει τις παραγγελίες και περιμένει πότε θα περάσει ο κάθε ένας να παραλάβει !!!!
Εγώ θα έπαιρνα δύο κόλλες του κιλού με 4€ μεταφορικά παράδοση στο σπίτι μου. :cool:
Εκτός και αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά....

Κοίτα, εφόσον δεν θέλουν όλοι 2 κιλά κόλλα ο καθένας και δεν έχουν θέμα να βρεθουμε να παραλαβουν γιατί όχι?
Κερδισμένοι μόνο θα βγουμε απο ομαδικές παραγγελιες.

Update.
Αναμένω επιβεβαίωση μεταφορικών και την δίνω παιδια.

• Like
Reactions: mikemtb and KOSSTV
Έχουμε απάντηση.

"Επιβεβαιώνουμε ότι τα προϊόντα που ζητήσατε είναι διαθέσιμα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα κάποιας έκπτωσης καθότι έχουν απορροφηθεί ήδη αρκετές αυξήσεις των προϊόντων από την εταιρεία μας.
Μεταφορικά courier : 13 €

Προχωράω σε παραγγελια.

Αρα εγω ειμαι €13,34. Πες 13, και με στρογγυλοποιηση €10. Μειον εξοδα παραστασεως, επιδομα κολλας, χαρτοσημο, ηθικη βλαβη κτλ κτλ...κανει να μου δινεις €20.
Βαλτα με την κολλα και θα περασω να τα παρω.
Thanks 😁

(Στα σοβαρα, ευχαριστουμε πολυ Κυρ για την οργανωση)

• Like
Reactions: enduras1
Ονομα ΜελουςΕιδοςΤεμαχιαΑξια Mεταφορικα Τελικο Συνολο
Enduras1Τitebond II Premium 946 ml114,00 € + 1,50 € = 15,50 €
AnastasgTITEBOND III ULTIMATE 473ml111,90 € + 1,00 € = 12,90 €
PapakitouΤitebond II Premium 946 ml114,00 € + 1,50 € = 15,50 €
MastrohalastisTITEBOND III ULTIMATE 473ml111,90 € + 1,00 € = 12,90 €
Νικολας ΠλουμακηςΤitebond II Premium 237 ml211,00 € + 1,00 € = 12,00 €
DepiΤitebond II Premium 946 ml, βούρτσα Titebrush2 + 132,00 € +2,00 € = 34,00 €
WagelisTITEBOND III ULTIMATE 473ml111,90 € + 1,00 € = 12,90 €
MikemtbTITEBOND III ULTIMATE 473ml111,90 € + 1,00 € = 12,90 €
AfamΤitebond II Premium 946 ml114,00 € + 1,50 €= 15,50 €

Λοιπόν.
Αφου εφαγα 1 ωρα στην Eurobank για να γλυτωσουμε τα 3 ευρω διατραπεζικης μεταφορας αλλα και τα εξοδα αντικαταβολης εκανα την καταθεση.

μεγαλη νικητρια λοιπον η depi

Επισης για να ειμαι οσο το δυνατον πιο ακριβοδικαιος στην κατανομη των μεταφορικων εξοδων εβαλα σε οσους εχουν μισοκιλη παραγγελια 1 ευρω συμμετοχη, σε οσους εχουν 1 κιλο κολλες 1,5 ευρω συμμετοχη και στην Ντεπυ που εχει 2 κιλα 2 ευρω συμμετοχης.

Ελπιζω να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Με ενημερωσαν πως εντος 2 ημερες θα σταλει η παραγγελια οποτε λογικα μεχρι τελους της εβδομαδας θα τα εχουμε.

Παρακαλω να εχετε το ακριβες αντιτιμο κατα την παραδοση.

Last edited:
εκπληκτικές κόλλες οι titebond , τι να λέμε τώρα. Έχω μια κόκκινη κοντά δύο χρόνια , τώρα τελειώνει ,πιο γερή και από το ίδιο το Ξύλο γίνεται όταν στεγνώσει . Ο χρόνος χρήσης της υποτίθεται ότι είναι ένα έτος , εμένα κοντεύει τα δύο και δουλεύει "τζάμι".

σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση Κυριάκο
Να είσαι καλά Νικόλα!

Εσυ μαστροχαλαστη όχι έκπτωση δε θα παρεις, διπλή τιμή θα πληρωσεις για τα τρολποστ που γράφεις.

εκπληκτικές κόλλες οι titebond , τι να λέμε τώρα. Έχω μια κόκκινη κοντά δύο χρόνια , τώρα τελειώνει ,πιο γερή και από το ίδιο το Ξύλο γίνεται όταν στεγνώσει . Ο χρόνος χρήσης της υποτίθεται ότι είναι ένα έτος , εμένα κοντεύει τα δύο και δουλεύει "τζάμι".
24 μήνες αναφέρει το σάιτ Βαγγελη!
Εγώ την τελευταία την έχω πανω απο 2 έτη κι όμως είναι άριστη.
Να σκεφτείς κολλάω σε sacrificial κομμάτι στο face plate Οξυά και το αδειαζω και το κόβω έπειτα και δεν κάνει κιχ!!!
Εδώ στην κάτω φωτο το αριστερά κομμάτι δυο ποντων είναι κολλημένο με την μπλε Titebond!
IMG_20211209_114319.jpg

• Like
Reactions: osatosa