Ομαδική προπαραγγελία PES 2009 για όλες τις κονσόλες

Status
Not open for further replies.
εγω δεν ξερω που ειναι το γκαζι οποτε προτεινω συνταγμα:stupid:

Εγώ τρίτη βράδυ... απο εκεί που είπαμε, μιας και θα τελειώσω αργά απο τη δουλειά...

Για τι ωρα μιλαμε ωρε κοπελια?
Και στα 2 μερη για να παρκαρουμε χρειαζεται να προσευχη8ουμε και οι 41 μας μαζι. :bike:
Οποτε ισως το Συνταγμα που ειναι και με αλλα μεσα προσβασιμο να εξυπηρετει καλυτερα.
Εκτος αν γινει απογευμα αργαμιση προς βραδακι που τοτε και για Γκαζι δεν υπαρχει προβλημα.

Φιλε σ εμας που ειμαστε μακρια πως και ποτε θα το στειλεις αν παραλαβεισ τριτη?

προτιμότερο είναι το σύνταγμα μια και όλοι μπορούν να έρθουν με τα ΜΜΜ και είναι δυσκολότερο να χαθούμε

αφου και στο συνταγμα και στο γκαζι παει μετρο ρε παιδια δεν υπαρχει προβλημα.η ωρα ειναι το θεμα,να ξερουμε οσο ποιο νωρις γινετε.

Ώρα συνάντησης: 6:00μμ.

Από ότι βλέπω η πλειοψηφία θέλει Σύνταγμα.

Περισσότερες πληροφορίες την Δευτέρα το απόγευμα, μέσω private message.

Edit: Οι αποστολές μέσω ταχυδρομείου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη το πρωί,άρα θα το παραλάβετε Πέμπτη ή Παρασκευή.

Last edited:
Ενημέρωση.

Αύριο θα έχω το Αγγλικό Pro Evolution Soocer και την Πέμπτη το Ελληνικό PES.

Η μοναδική διάφορα είναι ότι το Ελληνικό PES θα περιέχει την Ελληνική συμμετοχή για το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή για το πρωτάθλημα μπορείτε να το παραλάβετε αύριο με την συνάντηση που κανονίζουμε ή μέσω ταχυδρομείου για τα μέλη που είναι εκτός Αθήνας.

Αποφασίστε σήμερα ποιος θέλει το Αγγλικό PES για να κλείσω την παραγγελία και οι υπόλοιπη θα παραλάβουν το Ελληνικό την Πέμπτη.

Περιμένω την απόφαση σας.

Ευχαριστώ.

Συμμετοχη για καποιο event ειναι ή καταλαβα λα8ος?

Είναι πρωτάθλημα για το PES στο PS3 με συμμετοχή πάνω από 2000 άτομα, όπου διεξάγεται στην Αθήνα. Χρονική διάρκεια τρία Σαββατοκύριακα.

Εδω δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα με τα πιτσιρικια μας, το πρωτα8λημα μας μαρανε. :flipout:
2 τυλιχτα για σπιτι χωρις συμμετοχη τοτε. :ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.