Ομαδική προπαραγγελία PES 2009 για όλες τις κονσόλες

Status
Not open for further replies.
Εδω δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα με τα πιτσιρικια μας, το πρωτα8λημα μας μαρανε. :flipout:
2 τυλιχτα για σπιτι χωρις συμμετοχη τοτε. :ernaehrung004:

Ποιο σπίτι; Αφού θα συναντηθούμε αύριο!

στο ελληνικό έχει βιβλιαράκι κτλ στα ελληνικά;

Ναι! Όπως το PES2008.

Ενημέρωση.

Αύριο θα έχω το Αγγλικό Pro Evolution Soocer και την Πέμπτη το Ελληνικό PES.

Η μοναδική διάφορα είναι ότι το Ελληνικό PES θα περιέχει την Ελληνική συμμετοχή για το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή για το πρωτάθλημα μπορείτε να το παραλάβετε αύριο με την συνάντηση που κανονίζουμε ή μέσω ταχυδρομείου για τα μέλη που είναι εκτός Αθήνας.

Αποφασίστε σήμερα ποιος θέλει το Αγγλικό PES για να κλείσω την παραγγελία και οι υπόλοιπη θα παραλάβουν το Ελληνικό την Πέμπτη.

Περιμένω την απόφαση σας.

Ευχαριστώ.

Ποιο σπίτι; Αφού θα συναντηθούμε αύριο!

Δεν με στουμπωσαν τα κορν φλεικς μαλον, εξου και το τυλιχτα για το σπιτι.
Αυριο λοιπον Τσολιαδων γωνια. :fahne90:

ε για 2 μερες(ειδικα αυτες τις 2) μπορω να περιμενω,και του ps3 και του xbox τα ελληνικα για μενα.

ε για 2 μερες(ειδικα αυτες τις 2) μπορω να περιμενω,και του ps3 και του xbox τα ελληνικα για μενα.

Τελικά για την έκδοση του XBox360 θα έχω την Ελληνική έκδοση αύριο. Από εσένα εξαρτάτε αν θέλεις να κατέβεις δυο φορές στο Σύνταγμα.

Εκτος απο τη συμμετοχη και το βιβλιαρακι παιζει καμια αλλη διαφορα τελικα?

Έχω συμμετάσχει σ´αυτό το thread παραγγέλνοντας 2 X PES2009 για PS3, στις 22 και 25/9/08 και έκανα κατάθεση στη Τρ. Πειραιώς, τη περασμένη Δευτέρα 6/10/08.
Παρακαλώ να έχω την Ελληνική έκδοση, όπως αυτή περιγράφτηκε σε προηγούμενο post.
Ευχαριστώ

Έγινε Γιάννη μου...

Όποιος δεν μου εκφράσει το ενδιαφέρον του για την Αγγλική έκδοση, θα του σταλεί η Ελληνική έκδοση την Πέμπτη.

Τελικά για την έκδοση του XBox360 θα έχω την Ελληνική έκδοση αύριο. Από εσένα εξαρτάτε αν θέλεις να κατέβεις δυο φορές στο Σύνταγμα.

αστο φιλε μια και καλη και τα δυο μαζι την πεμπτη

και εγω γιαννη που ειμαι εκτος δηλαδη επαρχια την πεμπτη και αν γινεται το ελληνικο !

Και εγώ θέλω και τα δύο Αγγλικά. Στείλε pm για τη συνάντηση. Υπάρχει μήπως και η δυνατότητα να έρθω να σε βρω κάπου βορειότερα λίγο πιο νωρίς;

Status
Not open for further replies.