Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αύριο είναι η super πανσέληνος!
Πάρε μια Ακρόπολη σημερινή.
Άργησαν οι Αλκυονίδες....
d1ca665ba02b5987b8438810320b2ffe.jpg

Κακούργε...

Μάνο το κινητό φταίει που φαίνεται τόσο φωτισμένη η Ακρόπολη.
Ιάσονα, όλες οι ταράτσες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη έχουν γίνει φοβερά μαγαζιά.
Θέα Ακρόπολη και νομίζεις ότι είσαι σ' άλλη εποχή.
Την επόμενη φορά που θα κατεβείτε, να πάτε στο A for Athens.

Ιάσονα, όλες οι ταράτσες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη έχουν γίνει φοβερά μαγαζιά.

Δεν θα του αρέσει του Μάνου, το section μη καπνιστών δεν έχει θέα στην Ακρόπολη... :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν θα του αρέσει του Μάνου, το section μη καπνιστών δεν έχει θέα στην Ακρόπολη...
Το καλοκαίρι που πήγα στο Α, δεν κάπνιζες στον πάνω όροφο. Μόνο στον κάτω σε μια γωνιά.

Το ξέρω, το ξέρω, κάθε φορά πάμε σε ένα από δαύτα. Αλλά για μένα δεν έχει άλλο σαν τη μεταμεσονύκτια τσάρκα στη Διονυσιου Αρεοπαγίτου, να τη χαζεύεις σε όλη τη διάρκεια χωρίς πολύ κόσμο γύρω σου.

Είμαι γενικά ολιγαρκής άνθρωπος, αλλά ένα μπαλκόνι πάνω στο συγκεκριμένο δρόμο είναι από τους ελάχιστους λόγους που θα ήθελα να ήμουν πλούσιος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το ξέρω, το ξέρω, κάθε φορά πάμε σε ένα από δαύτα. Αλλά για μένα δεν έχει άλλο σαν τη μεταμεσονύκτια τσάρκα στη Διονυσιου Αρεοπαγίτου, να τη χαζεύεις σε όλη τη διάρκεια χωρίς πολύ κόσμο γύρω σου.

Είμαι γενικά ολιγαρκής άνθρωπος, αλλά ένα μπαλκόνι πάνω στο συγκεκριμένο δρόμο είναι από τους ελάχιστους λόγους που θα ήθελα να ήμουν πλούσιος.
Υπερβολές. Και στην Αποστόλου Παύλου είναι πολύ ωραία. Δες και στη Πνυκός, Ιουλίου Σμιθ και Αιγινήτου.
Το δικό μου όνειρο όταν ήμουν παιδί ήταν το 3όροφο σπίτι στη γωνία Οτρυνέων & Αιγινήτου. Εκεί έχει γυρίσει ταινίες κι ο Βέγγος.

3d488-25ce25b825ce25b29.jpg

Κάνε αυτή τη διαδρομή και θα με θυμηθείς.

Σώπα βρε. Θα κάνεις οικονομία και θα κοιτάξεις κάτι στα παντρεμενάδικα που έχουν θέα στο βράχο και είναι δυο βήματα από το δρόμο που λες.
Ρώτα τον stel67, το έχουμε συζητήσει παλιότερα το θέμα.

Εγω παντως (τωρα, 10:13) βλεπω ΠΥΚΝΗ χιονοπτωση !
Kαι βρισκομαι εκει που παραδοσιακα δεν πιανει πολυ χιονι
(πυκνη αστικη δομηση, Ραδιο Σιτυ !)

Ωραιοκαστρο και Θερμη ... πρεπει να ριχνει παπαδες !

Eσυ κανονικα ... περιμενε Μαιο ... να ξεμυτισεις ! :laugh:

Μην πλησιαζεις παραθυρο ... μπορει να δεις κατι τετοιο ...

giphy.gif

... και να τρομοκρατηθεις :flipout:

Εγω παντως (τωρα, 10:13) βλεπω ΠΥΚΝΗ χιονοπτωση !
Kαι βρισκομαι εκει που παραδοσιακα δεν πιανει πολυ χιονι
(πυκνη αστικη δομηση, Ραδιο Σιτυ !)

Ωραιοκαστρο και Θερμη ... πρεπει να ριχνει παπαδες !

Πιθανόν και αρχιμανδρίτες ...

Status
Not open for further replies.