Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
IMG_20190119_142129.jpgIMG_20190119_142145.jpg
εδω μια απο τις κορες της που ακολουθησε το παραδειγμα της μανας πλησιαζοντας τον ανθρωπο, σκετη γλυκα η ατιμουλα, αλλα, οταν μεγαλωσε εφυγε γιατι η μανα δεν την ανεχοταν.. ετσι ειναι οι κανονες.. απο τις γατες εως τις τιγρεις. (μονο τα λιονταρια διαφέρουν. τα θηλυκα)

IMG_20181114_162929.jpg
εδω το μοναδικο αρσενικο της που με πλησιασε μονο του. στη φωτο ακομα με φοβοταν και απλα ετρεχε πισω απο τη μανα του, η οποια ηδη τον εσπρωχνε προς την ανεξαρτησια.. την οποια αυτος δεν ηθελε με τιποτα!
θα βρω και αλλες φωτο του, γιατι απο κοντα ειναι πανεμορφος και πολυ χαδιαρης. τον εκλεψε κρυφα μια κυρια της παραπανω γειτονιας για το σπιτι της. η χαζη..
λες και θα της ελεγα οχι...
αργοτερα και αλλες φωτο με αλλες και αλλους που ηρθαν και εμειναν.
το ρεκορ στην προσελευση φαγητου το μετρησα προσφατα. 12 τον αριθμο !! κατι αρσενικοι πλακωθηκαν κιολας. :laugh:

Μπραβο βρε Βλαντ !
Σου δωσε και το χρισμα βλεπω...πανω στη σελα. Σε υιοθετησε :flipout:
πλακα πλακα, κατι παγωμενα απογευματα του χειμωνα που εβγαινα να παω στη δουλεια, χαιρομουν που καΘομουν στη σελα μετα απο αυτη. δεν παγωναν τα ... μου
:laugh::laugh::laugh:

Toν χειμωνα ΟΛΕΣ πανε και κουρνιαζουν κατω απο μηχανες αυτοκινητων.
Οι πιο ξεψαρωτες ... πανω στο καπο. Καμαρωτες καμαρωτες ... :proud:

Ομως το αντιτιμο ειναι δυσαναλογο ... οταν ο κατοχος βαλει μπρος την μηχανη.
Κυριως για τα μικρα γατακια τα οποια και χωρανε μεσα στην μηχανη (οι μεγαλες
βρισκονται σε εγρηγορση και βλεπουν ποτε μπαινει καποιος μεσα στο αμαξι)
και τα οποια τρομαγμενα τρεχουν προς καθε κατευθυνση (οτι χειροτερο)
η παγωνουν εκει που ειναι (ακομα χειροτερα).

Παρα πολλα μικρα γατακια εχουν χαθει ετσι ! :nounder:

Καμια ιδιαίτερη προτίμηση στα ακούσματα έχει?

Μπα,δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις αρκεί να μην παίζει η μουσική σε δυνατές εντάσεις..Προσέχω να μην τον βγάζω έξω από τα νερά του...Ξέρω όμως τι τον ενοχλεί σε κάθε ένταση και μου φαίνεται περίεργο γιατί με τα υπόλοιπα του είδους δεν έχει θέμα..Θα τον πάω σε ψυχολόγο να δω τι παίζει. :))

cover.jpeg

Μπα,δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις αρκεί να μην παίζει η μουσική σε δυνατές εντάσεις..Προσέχω να μην τον βγάζω έξω από τα νερά του...Ξέρω όμως τι τον ενοχλεί σε κάθε ένταση και μου φαίνεται περίεργο γιατί με τα υπόλοιπα του είδους δεν έχει θέμα..Θα τον πάω σε ψυχολόγο να δω τι παίζει. :))

Έχει να κάνει με τις συχνότητες και με την ένταση.

Με την ένταση έχουν πρόβλημα όλα τα ζώα, γιατί είναι αφύσικη. Επίσης όταν υπάρχει στη φύση κάποιου είδους δυνατός θόρυβος, τότε υπάρχει απειλητική κατάσταση.

Με τις συχνότητες είδα ότι η δική μου προτιμάει ακούσματα με αρκετές μεσαίες και υψηλές.

Δεν θέλει καθόλου τα πολύ χαμηλά και φεύγει άμα ακούσει μπότα.

Εμενα δεν αντεχει το μεταλ και αλλα hardcore.

"Tου αρεσουν" τα κλασσικα κυριως με φωνες. Vivaldi, Bach, Beatles. Θα ελεγα οτι τα ακουει σχεδον.
Ξερω, ανθρωπορφιζω τον γατο. Η.... γατομορφιζω εγω ;;;

Mπητλομανεις .... :icon15: ....

Αυτος ο Υπερηχας :rolleyes: .... σαν τρουλος κατοπτευει παρεκκλισεις (μουσικολογικες παρεκκλισεις) ....

Nισαφι :smash: .... απαπαπα :rolleyes: ... τι πραμα ειναι αυτο !

Πάντως άμα της αρέσει το θέαμα βλέπει τηλεόραση.

Εδώ παρακολουθεί το cat tv* (you tube) με κομμένη την ανάσα.

Να την σκουντήσεις δεν αντιδράει, η προσοχή της είναι 100% στη δράση.

50065963_10213577237489677_8585071009688715264_o.j  pg

* Είναι κανάλι που δείχνει ένα τραπέζι που έχουν βάλει σπόρους και δείχνει συνέχεια διάφορα πουλάκια που πάνε και τρώνε.

Μερικές φορές που πετάνε ξαφνικά και φεύγουνε, πάει και κοιτάει πίσω από την τηλεόραση.

Για τους ενδιαφερόμενους εδώ το βίντεο:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο δικός μου έχει συνηθίσει στα πάντα και όταν ξαφνιάζομαι εγώ,αυτός κοιμάται του καλού καιρού.

Σπάνια να δεί τηλεόραση,δεν του αρέσει με τίποτα!Χρυσό τον έχω κάνει να δεί κάτι.

με την μουσική χαλαρώνει και στις ταινίες..ροχαλίζει (και ας βαράει το sub όλο το σπίτι..:))

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο δικός μου έχει συνηθίσει στα πάντα και όταν ξαφνιάζομαι εγώ,αυτός κοιμάται του καλού καιρού.

Σπάνια να δεί τηλεόραση,δεν του αρέσει με τίποτα!Χρυσό τον έχω κάνει να δεί κάτι.

με την μουσική χαλαρώνει και στις ταινίες..ροχαλίζει (και ας βαράει το sub όλο το σπίτι..:))

Δημήτρη βάλτου το κανάλι για γάτες στο you tube.

Δυνάμωσε λίγο τον ήχο ώστε να του τραβήξουν την προσοχή τα τιτιβίσματα.

Θα γελάσεις με την καρδιά σου!

Γιώργο να μας πεις πως αντέδρασε ο γάτος σου.

Αλήθεια βρε παιδιά, εσείς δεν τους έχετε ονόματα? Δημήτρη? Γιώργο? Σπύρο? Leo?

Status
Not open for further replies.