Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Λοιπόν ,εδώ στο Ξυλόκαστρο δεν είναι γατόφιλοι.Το αντίθετο μάλιστα.

Σκυλιά σχεδόν σε κάθε σπίτι (άμα αρχίζει να γαυγίζει ένα ,το μιμούνται όλα και αρχίζει η..συναυλία).

Ακόμα και αδέσποτους σκύλους συναντάς.

Γάτα ούτε ζωγραφιστή.

Πέρυσι που περιμάζεψα το μωρό γατί,έκλαιγε γοερά επί 48 ώρες απέναντι από σπίτια και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να του πάει λίγο νερό ή φαγητό !

Μιλάμε για περίεργη φάρα..

Πολλοι εχουν σκυλο οχι γιατι αγαπουν τους σκυλους, αλλα για να το παιξουν και καλα αντρες με τα @**di@ τω σκυλων τους.
Συνηθως παει μαζι το πακετο... τατουαζ κασκετα ποζα και μολοσος.
Πριν μερικα χρονια μου ειχε συμβει μια φαση με καποιον εδω μπροστα στο σπιτι μου που θα μπορουσα να ειμαι φυλακη σημερα .
Αρχισα να βλεπω τα σκυλια παραξενα ενω παντα ειχα σκυλια σπιτι μου οταν ημουν Ελλαδα (εως και τρια ταυτοχρονα ).
Ο κοσμος αρχιζει να αντιπαθει τα σκυλια εξαιτιας των.

Πολλοι εχουν σκυλο οχι γιατι αγαπουν τους σκυλους, αλλα για να το παιξουν και καλα αντρες με τα @**di@ τω σκυλων τους.
Συνηθως παει μαζι το πακετο... τατουαζ κασκετα ποζα και μολοσος.

Ακριβώς!

Χθες ''Πιτ μπουλ πήδηξε από καγκελόπορτα αυλής και δάγκωσε γυναίκα στο δρόμο''

Οι ικανότητες αυτών των σκύλων είναι απίστευτες γι'αυτό είναι πολύ επικίνδυνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ακριβώς!

Φυσικά και δεν φταίει ο σκύλος αλλά το αφεντικό του.

Ο λαός μα;ς λέει " το παιδί σου και το σκυλί σου,όπως τα μάθεις "..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ακριβώς!

Νομίζω ότι τα σκυλιά δεν είναι επικίνδυνα. Επικίνδυνα είναι τα αφεντικά τους.
Pitbull έχουν σε μια μονοκατοικία απέναντι από το σπίτι μας. Χειρότερα από αρνιά είναι, μάλλον επειδή δεν πέρασαν από εκπαίδευση δολοφόνων.
Δυστυχώς έχω δει αρκετές φορές ιδιοκτήτες τέτοιων σκύλων, να πουλάνε drugs σε πλατείες με τέτοια σκυλιά δίπλα τους. Πάνε πακέτο.

Εννοείται ότι είναι θέμα ιδιοκτήτη. Τις περισσότερες, αν όχι όλες τις φορές, οι ιδιοκτήτες προσπαθούν, μέσω των σκύλων, να καλύψουν δικές τους ''τρύπες'' σε διάφορους τομείς.

Και δυστυχώς τρύπες οικονομικού ενδιαφέροντος κι όχι ιατρικού.

Έχω φίλο με Dogo Argentino που είναι 50 κιλά σκύλος και πιο επικίνδυνος από Pitbull αλλά τον έχει μάθει έτσι που είναι αρνί, την πρώτη φορά που με είδε με εγλυφε στη μούρη λες και με ήξερε χρόνια...

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά το θεωρώ, στατιστικά ελάχιστα πιθανό, ένα φυσιολογικό άτομο, να πάρει τέτοιο σκύλο (Argentino, Pitbull, Bullmastiff, Bull Terrier, Cane Corso κλπ). Ίσως να μου έχει μπει αυτή η ιδέα, διότι όσους έχω δει με τέτοια σκυλιά, ε...είναι ''κάπως''.

Μερικά Pitbull είναι όμορφα σκυλιά. Και τα boxer επίσης είναι πολύ αγαπησιάρικα, ειδικά με τα παιδιά της οικογένειας, παρόλο που είναι άσχημα σκυλιά. Ένας συνάδελφος έχει ξετρελλαθεί με τη μποξερίνα του..
Το θέμα είναι με τα αφεντικά.

Και γιατι καποιος να παρει τις παραπανω ρατσες ? (θα προσθετα και ροτβαιλερ και ντομπερμαν).
Ολες οι υπολοιπες ρατσες ειναι τρομερα αγαπησιαρικες και ακινδυνες. Δεν εχουν ψυχουλα εκεινες ?

Moυ ετυχε το εξης (πριν απο ενα χρονο και) ....
Παρασκευοπουλου, ανεβαινοντας την (μετα το Ραδιο Σιτυ) εχει ενα νεοκλασσικο που του πεφταν
οι σοβαδες. Μπηκε (απροειδοποιητα) περιφραξη κατω απ'το μπαλκονι και το πεζοδρομιο αχρηστευθηκε.
Απο την αλλη πλευρα υπηρχε ΗΔΗ απαγορευτικο περιφραξης παλι για τον ιδιο λογο (νεοκλασσικο
που πεφταν σοβαδες). Ενα golden retriever συνοδευε μια τυφλη κοπελλα απο την συγκεκριμενη
διαδρομη. Ο κακομοιρης ο μπουμπης, ουτε απο το ενα πεζοδρομιο μπορουσε να περασει,
ουτε απο το αλλο. Ο δρομος ειναι συχνοτατης κυκλοφοριας. Αμαξια κατεβαινουν καθε δευτερολεπτο.

Τους βλεπω, και λεω στην τυφλη "θελετε να σας βοηθησω να περασετε μεσα απο τον δρομο" ?
"Ευχαριστω πολυ" μου απανταει. Την πιανω απο το μπρατσο (ελαφρα) και ειδα οτι φοβηθηκε.
Κανω σινιαλο στους οδηγους να περιμενουν (ας τολμουσαν αλλιως) και καποια στιγμη φτανουμε
εκει που τελειωνε η απαγορευτικη περιφραξη. Την αφηνω και της λεω "μπορειτε να συνεχισετε
απο δω και περα". Η κοπελα ακομα φοβοταν που την ειχα πιασει απο το μπρατσο (και απο που
αλλου να την καθοδηγουσα ? υπηρχε αλλος τροπος ?)

Δεν θα ξεχασω ομως το αλλο ....

ο μπουμπης ηρθε και μου εγλειψε το χερι για δυο δευτερολεπτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μετα συνεχισε την διαδρομη μαζι με την (τυφλη) κυρα του (στην Παρασκευπουλου).

Λοιπον αν ηταν μια απο τις αλλες ρατσες (που πεγραφετε παραπανω) αμφιβαλλω αν θα το εκανε.
Δεν θα με αφηναν ΚΑΝ να αγγιξω την κυρα τους και ισως και να μου ορμουσαν (σιγουρα γαυγιζαν).
Επισης μου εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση οτι εκπαιδευμενος σκυλος συνοδειας ... αλληλεπιδρασε με
ξενο ανθρωπο. Ειναι εκπαιδευμενα να ΜΗΝ δινουν καμια σημασια σε σφυριγματα και "γλυκες"
ενω δουλευουν.

Μάνο η συγκεκριμένη ράτσα είναι η πιό <καλοκάγαθη > ράτσα ,για αυτό και είχε τέτοια συμπεριφορά .Αυτά τα σκυλιά δεν γίνεται να μην τα αγαπήσεις .

@SR71B, ωραία ιστορία. Στο κομμάτι της περιγραφής της καθημερινότητας είσαι πολύ καλός. Όπως εκείνη η ιστορία που είχες γράψει για τους πιτσιρικάδες στο λεωφορείο που γέλαγαν. Κρατάς ημερολόγιο? Αν όχι, ξεκίνα το.
Ο φίλος μου με την μποξερίνα μου περιέγραψε την ημέρα που είχαν πάει αλουμινάδες στο σπίτι, για να του αλλάξουν κουφώματα.
Τους είχε από κοντά και τους κοίταζε συνέχεια στα μάτια. Κιχ δεν τους άφησε να κάνουν. Και το σκυλί δεν είχε περάσει εκπαίδευση φύλακα. Μόνο κοινωνικοποίησης και για την αποφυγή του πανικού με τις εκρήξεις.
Σε εμάς το κορίτσι μας, δύο φορές έδιωξε διαρρήκτες με το γαύγισμα της. Μια σταλιά σκυλάκι!
Όπως λένε για τα westie, a big dog in a small body.

....
Ο φίλος μου με την μποξερίνα μου περιέγραψε την ημέρα που είχαν πάει αλουμινάδες στο σπίτι, για να του αλλάξουν κουφώματα.
Τους είχε από κοντά και τους κοίταζε συνέχεια στα μάτια...

Μποξερ ειχα τρια στη ζωη μου (οπως και τρια Κολλεϋ οχι ολα μαζι...ανα δυο).
Τοτε εγινα και σεξιστης :flipout:

Τα θυληκα μποξερ ειναι αλλο πραγμα... πολυ μπροστα. Τα αρσενικα ειναι αρκετα βραδυστροφα.

Και απο τους πιο προσιτους μας φιλους ενα ζευγαρι Ιταλων ειχε διαδοχικα 3 μποξερινες. Προσωπικοτητες η καθε μια.
Μονο που δεν μιλαγανε.
Και βεβαια δραμα καθε φορα γιατι αυτα τα σκυλια δυστυχως δεν μακρυζοουν. Το πολυ 10 χρονια. Οπως και τα ντομπερμαν.

Τα μποξερ ειναι Τοπ Μοντελακια. Τετοια σωματα δεν υπαρχουν...

Άσχημες μουτσουνες όμως.

Οντως μουτσουνες.

Το ξερεις το ανεκδοτο για τη μουτσουνα του μποξερ ;
Οποιος το ξερει ας το πει.

Τα μποξερ ειναι η ιδανικοτερη ρατσα για μεγαλωμα μωρων και ας ειναι κακομουτσουνα !
(το γιατι ... δεν το χω ψαξει περισσοτερο ....)

Τα μποξερ ειναι η ιδανικοτερη ρατσα για μεγαλωμα μωρων και ας ειναι κακομουτσουνα !
(το γιατι ... δεν το χω ψαξει περισσοτερο ....)

379447b3b6c456e8dd99487e2880ac1b.jpg

Η καλύτερη ράτσα για παιδιά είναι τα golden retriever και τα labrador.

Πιο ευγενικά και καλοκάγαθα σκυλιά, προσωπικά δεν έχω δει.

μιση ωρα περασε Γιωργο και ακομα το ανεκδοτο!!!

Οταν ο Θεος επλασε τις ρατσες των σκυλων, εφτασε στο μποξερ και ειπε...
"Τωρα φτιαχνω το πιο ομορφο σκυλι του κοσμου".
Το μποξερ το ακουσε και οπως ειναι αεικινητο ταχυ και αυθορμητο πηρε φορα κι ετρεξε στον καθρεφτη...
Και ενω δεν ειχε ακομα στεγνωσει οπ πηλος... εσπασε τα μουτρα του.

Το ακουσα στην Ιταλια (απο κυκλο μποξεραδων)

Status
Not open for further replies.