Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ε ναι. Σιγά τώρα μην παρεξηγηθούμε για ένα τραπεζομάντηλο.
Ελπίζω με το καλό να συνεχίσεις σύντομα τα μπάνια.

Για το Μάνο!!
Άκου εκεί ρέπλικα!
Κανονικά αυτό σηκώνει πρόστιμο!:flipout:

Mc-Larren2.jpg

Mc-Larren3.jpg

Αχαχαχαχα, εμένα μου άρεσε το χαρτόκουτο για την σκια στο κλάρκ. Ελπίζω να μην δημοσιεύσατε τέτοιες φώτο, δεν είναι για διαφήμιση εταιρίας αυτό:flipout:

Για το Μάνο!!
Άκου εκεί ρέπλικα!
Κανονικά αυτό σηκώνει πρόστιμο!:flipout:

Mc-Larren2.jpg

Mc-Larren3.jpg

Ουτε καν γραφεις ΤΙ σοϊ χωρος ειναι αυτος, σε ποια μεταφορικη ανηκει (αν ειναι καν μεταφορικη)
γιατι βρεθηκε το μονοθεσιο στην Ελλαδα ... :icon15: ... και πολλα αλλα :smash:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν κάνετε καλά. Κάτι τέτοια κάνουν τη διαφορά σπιτιού vs σουβλατζίδικου.

Έχεις μεγάλο δίκιο. Έχοντας αλλάξει 5 σπίτια σε 7 χρόνια, άρχισα (κάπου προς το τέλος) να συνειδητοποιώ πόσο σημαντικές είναι τέτοιες μικρές και φαινομενικά αδιάφορες λεπτομέρειες ώστε να κάνουν ένα σύνολο από ντουβάρια να είναι "σπίτι".

Oι φωτογραφίες είναι 30+ ετών, μην περιμένεις να δεις τον Ayrton :angel: από κοντά!
Αποθήκες μεταφορικής εταιρείας στη Λ.Θηβών.

Καλα ... αν εδειχνες και τον Αϋρτον ... εγω να κλειστω σε καμια σπηλια :SFGSFGS5:(να σκαλιζω βραχoγραφιες :laugh:).
Η αποθηκη αυτη ... σημερα τι ειναι ? :chinscratch:

Oι φωτογραφίες είναι 30+ ετών, μην περιμένεις να δεις τον Ayrton :angel: από κοντά!
Αποθήκες μεταφορικής εταιρείας στη Λ.Θηβών.

The one and only McLaren MP 4/4!!!!

Τέρμα Θηβών να υποθέσω Βασίλη? Βεϊνόγλου?

Να υποθέσω ότι η McLaren προοριζόταν για κάποια από τις Εκθέσεις Αυτοκινήτου που γίνονταν εκείνη την περίοδο;

Διονύση απ ότι μου είχαν πει το μονοθέσιο ερχόταν από Ιαπωνία και ευκαιρίας δοθείσης η μεταφορική εταιρεία για διαφημιστικούς λόγους ζήτησε να φωτογραφηθεί στις αποθήκες της.
Δεν ήταν και λίγο, το αυτοκίνητο του Boss που εκείνη την εποχή μεσουρανούσε!
Φωτογραφίες υπάρχουν πολλές, αυτές τις 3 είχα σκαναρισμένες.

Αλλάξαμε βαμβακερό τραπεζομάντηλο στην κουζίνα και προέκυψε να είναι με water repellant.
Απίστευτο. Δεν ξέρω πως θα γίνει μετά από 10 πλυσίματα, σιδερώματα, αλλά αυτό το πράγμα είναι απίστευτο.
Μάπα το καρπούζι τελικά. Με τη πρώτη καύτρα που έπεισε πάνω του τρύπησε. Τι βαμβακερό είναι αυτό ?

Μάπα το καρπούζι τελικά. Με τη πρώτη καύτρα που έπεισε πάνω του τρύπησε. Τι βαμβακερό είναι αυτό ?

Ε οι καυτρες... το λεει και τ'ονομα τους.

Μπορεί να μην κατουρησατε σε πηγάδι αλλά όταν υπάρχουν οι λέξεις McLaren και Ayrton στην ίδια πρόταση...Όλα τα άλλα είναι μπανανοφλουδες...

Same Sh1t...Different Day

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Για την "δικια" μου Ferrari ... δεν εχει σχολιο ? :rolleyes:
Σε πηγαδι κατουρησαμε κυριε Opsim ? :smash:

Λυπάμαι Μάνο αλλά είμαι με τους "άλλους"!!!!

εγω δεν ειμαι με κανεναν απο αυτους.. Μόνο Μπαρτσα!! και ας την φαγαμε απο την Λιβερπουλ (παλι)...:bigcry:
Λοιπον χτες που πηγαμε βραδυ σε κατι φιλους, εξω απο το σπιτι τους κοντεψαμε να πατησουμε ενα γατακι! αρρωστο με υγρα στα ματια και στην μυτη. τα ματια με δυσκολια τα ανοιγε. ουτε ετρωγε.
το μαζεψαμε σπιτι φυσικα και εκανα τον γιατρο με κολλυριο και physiomer.
σημερα ειναι υγιεστατο, :proud: τρωει, σκαρφαλωνει παντου και αρπαξε ηδη κανα δυο "ψιλες" καταλαθος αφου ολο στα ποδια μας μπλεκεται. το εβγαλα κατι φωτο της κακιας ωρας και θα προσπαθησω να σας το δειξω.

Status
Not open for further replies.