Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
το αξιολατρευτο ζουζουνι παιδια, στις 5 το πρωι πιαστηκε απο την συντροφο να κανει βολτα στην κουπαστη του μπαλκονιου!!
σχεδον 2 οροφους ψηλα.. οτι εμποδια και να του βαλω τα'χει για πλακα.. μαλιστα οταν βγω στο μπαλκονι μου δειχνει απο που και πως ανεβαινει! με κοιταει κιολας με ενα βλεμμα σαν να μου λεει, κοιτα τι μαγκας ειμαι...
τι θα κανω με αυτο το θεμα δεν ξερω.

Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.

Σε μένα ο Σιαμεζος γάτος μου με λαχταριζε κάθε λίγο κ λιγάκι σουλατσαροντας πάνω στις κουπαστές κ των 2 μπαλκονιών. Και καλά στο μπροστινό είχε πλάτος 8-10 πόντους. Το πίσω ήταν το μισό. Μια μέρα λοιπόν βγήκα στο πίσω μπαλκόνι να του φωνάξω να κατέβει γιατί μου έρχονταν εγκεφαλικό που τον έβλεπα να περπατάει σε κουπαστή 3-4 πόντων κι ο αθεοφοβος έκανε επιτόπου μεταβολή προς το μέρος μου, κοιτώντας με απορία ("μα γιατί φωνάζεις; Εύκολο ειναι. Καλά έρχομαι").

Έχουν απίστευτη αίσθηση ισορροπίας

το αξιολατρευτο ζουζουνι παιδια, στις 5 το πρωι πιαστηκε απο την συντροφο να κανει βολτα στην κουπαστη του μπαλκονιου!!
σχεδον 2 οροφους ψηλα.. οτι εμποδια και να του βαλω τα'χει για πλακα.. μαλιστα οταν βγω στο μπαλκονι μου δειχνει απο που και πως ανεβαινει! με κοιταει κιολας με ενα βλεμμα σαν να μου λεει, κοιτα τι μαγκας ειμαι...
τι θα κανω με αυτο το θεμα δεν ξερω.

αν ειναι δικο σου το σπιτι
καφασωτο ειναι μια λυση
αλλα γενικα ΠΟΤΕ μην το αφηνεις μονο στο μπλακονι
καποιος ναι εξω μαζι του

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πραγματικα .... ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ γατα. :rolleyes:

(δεν ειναι ολες ετσι ... !)

oh yes ολες ειναι..
απλα με διαφορετικους χαρακτηρες - προσωπικοτητες..

Συμφωνώ με Νίκο. Ποτέ το γατί μόνο του στο μπαλκόνι, δεν έχει εμπιστοσύνη.
Εμείς, όταν έχουμε ανοιχτά, ανά τακτά διαστήματα ελέγχουμε να δούμε που βρίσκεται.

Βλαδίμηρε, δείξε μας μια φωτό για να δούμε τι είδους είναι η κουπαστή μήπως κατεβάσουμε καμμιά ιδέα.

Το καλύτερό μας, στη βεράντα, είναι όταν...

ret.jpg

αν ειναι δικο σου το σπιτι
καφασωτο ειναι μια λυση
αλλα γενικα ΠΟΤΕ μην το αφηνεις μονο στο μπλακονι
καποιος ναι εξω μαζι του

οχι το σπιτι δεν ειναι δικο μου. με ενοικιο ειμαστε.
και πως να μην τον αφηνω ρε συ Νικο; η λεκανη με την αμμο ειναι στο μπαλκονι. τωρα που εμαθε να τα κανει εκει δεν θελω να της αλλαξω θεση.
αλλα οπως λεει ο qwerty (και ετσι ειναι) εχουν απιστευτη αισθηση ισορροπιας, οπότε ελπιζω να μην την πατησει.......

IMG_20190714_203159[1].jpgIMG_20190714_203210[1].jpgIMG_20190714_203222[1].jpg
ανοιγματα και απο τις 2 πλευρες που "κλεισαμε" με διάφορα πραγματα..
ναι..καλα... ισα ισα τον προκαλουμε να υπερπηδαει τα "εμποδια"

Συμφωνώ με Νίκο. Ποτέ το γατί μόνο του στο μπαλκόνι, δεν έχει εμπιστοσύνη.
Εμείς, όταν έχουμε ανοιχτά, ανά τακτά διαστήματα ελέγχουμε να δούμε που βρίσκεται.

Βλαδίμηρε, δείξε μας μια φωτό για να δούμε τι είδους είναι η κουπαστή μήπως κατεβάσουμε καμμιά ιδέα.

Το καλύτερό μας, στη βεράντα, είναι όταν...

ret.jpg

κουκλα η Μινιον !! αν και δεν μου φαινεται μικροκαμωμενη

οχι το σπιτι δεν ειναι δικο μου. με ενοικιο ειμαστε.
και πως να μην τον αφηνω ρε συ Νικο; η λεκανη με την αμμο ειναι στο μπαλκονι. τωρα που εμαθε να τα κανει εκει δεν θελω να της αλλαξω θεση.
αλλα οπως λεει ο qwerty (και ετσι ειναι) εχουν απιστευτη αισθηση ισορροπιας, οπότε ελπιζω να μην την πατησει.......

ΜΗΝ φοβάσαι!

Το να περπατήσει στο κάγκελο είναι σαν να περπατάς εσύ σε πεζοδρόμιο.
Πέρα από την απίστευτη αίσθηση ισορροπίας που έχουνε, δες και το μέγεθος της πατούσας τους.

Επίσης και να πέσει από αυτό το ύψος δεν θα πάθει τίποτε.

Καλά έκανες και έβαλες την καλαμιά, αλλά ΜΗΝ φοβάσαι!
Απόλαυσε την συγκατοίκηση χωρίς φόβο!

Εκεί όντως φοβάται κανείς!

1491164-2560x1440-[DesktopNexus.com].jpg

Στην οικοδομή μας έπεσε ο Ψίψης, (ή Ψιψής) από τον 5ο.
Τον έψαχναν μιάμιση μέρα. Τελικά μάλλον είχε προσγειωθεί σε μια σκεπή οπότε γλύτωσε και ένα όροφο πτώσης.
Είχε πάθει μόνο μια εξάρθρωση αλλά σίγουρα έφαγε και πολύ στρες μέχρι να των βρουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

oh yes ολες ειναι..
απλα με διαφορετικους χαρακτηρες - προσωπικοτητες..

Εγω μονο του πεζοδρομιου (εχω την τυχη) να αντικρυζω ...
Αγριμια και ζαμανφου. :icon15: Αλλα δεν φταινε αυτες ...
(οπως δεν φταιει κανενα ζωο που ζει σε τετοιες συνθηκες).

κουκλα η Μινιον !! αν και δεν μου φαινεται μικροκαμωμενη

Είναι σχετικά μεγάλη γάτα, μακρυά και ψηλοπόδαρη. Αθλητικό σκαρί!

Στο θέμα μας: διαφωνώ με τον Χρήστο. Ναι μεν οι γάτες έχουν απίστευτη αίσθηση ισορροπίας αλλά δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να είστε ήσυχοι.
Από την πτώση μπορεί να μην πάθει κάτι ο Τάμπι αλλά θα πέσει σε δρόμο με αυτοκίνητα, μπορεί να τρομάξει, άμαθος καθώς είναι, να χωθεί πουθενά και να τον ψάχνεις, πολλά κακά σενάρια. Εγώ ως χαρακτήρας είμαι γενικά υπέρ της πρόληψης οπότε θα προσπαθήσω να σε επηρεάσω αναλόγως :smile:.

Απ'όσο μπορώ να δω από τις φωτο, για να φτάσει στην κουπαστή, δεν ανεβαίνει κάθετα την καλαμωτή ούτε την υπερπηδάει από το δάπεδο, την υπερπηδάει από κάπου ψηλά.
Οι λύσεις λοιπόν είναι δύο:
α) εντοπίστε τα πιθανά σημεία από τα οποία πηδάει και βάλτε κάποιο εμπόδιο ή απομακρύνετε τα ψηλά αντικείμενα από τα οποία πηδάει (στην τελευταία φωτό βλέπω έναν κάδο σκουπιδιών που είναι κολλητά στα κάγκελα)
β) ψηλώστε την καλαμωτή ώστε να μην μπορεί να την υπερπηδήσει από τα πιθανά ψηλά σημεία - αντικείμενα.

Status
Not open for further replies.