Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Και θυμηθηκα ενα αλλο νημα που γραφετε για ξυραφια και μηχανες και σκεφτηκα...α ρε τζιμισκε να ανεβαζες τα δικα σου ξυρισματα με τα πινελακια και ξυραφια σου...να γεμισεις το youtube eargasms. LOL

Το να ξυρίζεσαι με μαχαίρι απαιτεί σίγουρα ηρεμία.
Αλλά το να βλέπεις κάποιον να ξυρίζεται με μαχαίρι δεν είναι απαραίτητα και το πιο χαλαρωτικό θέαμα. :D

Η Αυγούστα που συχαινεται το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα με το ζόρι και μόνο σε κουτί. Για να ηρεμεί λίγο (κλαίει συνέχεια) προσέχουν να τοποθετούν έτσι το κουτί ώστε να βλέπει την....μαμά της (τη μάνα μου δλδ) 😄

Έτσι πάει κάπως καλύτερα. Όταν την πρώτοπηρα εγώ την είχα εκτός κουτιού, αλλά δεν συνίσταται. Και πάλι εκλεγε και ήταν αγκαλιά στην αδερφή μου και με τα πατουσάκια στο παράθυρο του συνοδηγού (ναι ήταν πολύ αστεία). Ήταν η μόνη φορά που ταξίδεψε έτσι. Από τότε μόνο κουτί.

Δεν ημουν Ελλάδα όταν άλλαξε σπίτι από το χωριό στην Αθήνα, αλλά μου είπαν πως ήταν φοβισμένη για 1-2 μέρες. Ήταν όμως γατάκι.

Από τότε δεν έχει θέμα να επιστρέφει στο χωριό. Αλλά το ταξίδι το φοβάται ακόμα κ κλαίει

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

@vlad66, πρόσεχε.
Το γατί στο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Χωρίς κλουβάκι ή τσάντα μεταφοράς ούτε να το σκεφτείτε.
Τα γατιά δένονται με το χώρο. Μόλις πάει σε άλλο χώρο αναστατώνεται.
θα χρειαστεί 2 ή 3 ημέρες προσαρμογή. Η δική μας η γάτα πήγε πέρυσι πρώτη φορά στο νησί. Τις πρώτες δύο μέρες έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στη ντουλάπα και στο τοίχο κοιτώντας προς το τοίχο. Έμεινε κυριολεκτικά ακίνητη σε αυτή τη θέση 36 ώρες. Τη δεύτερη ημέρα άρχισε πάλι να τρώει. Στο μπαλκόνι βγήκε μετά από μια βδομάδα.
Αυτό με το λουρί δεν παίζει. Οι γάτες δεν κάνουν βόλτα όπως οι σκύλοι. Δεν τους αρέσει να αλλάζουν χώρο. Αφήστε το στο σπίτι με πόρτες και παράθυρα κλειστά.
Θα ταλαιπωρηθεί το γατί με το ταξίδι. Δεν μπορεί να στο κρατήσει κανένας ?

οχι δεν εχουμε καποιον να το κρατησει. αλλά επειδη αυτος ειναι μικρουλης ακομα και επειδη ειναι μαζι μας πολυ δεμενος, (οχι ακομα με τον χώρο), δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο προβλημα στο σπιτι στο χωριο.
πχ, οταν τον πηγα πρωτη φορα στην αυλη, δεν εκατσε λεπτο. σαν παλαβος ετρεχε γυρω γυρω μυριζοντας τα παντα και κυνηγουσε τα άλλα γατια.

@vlad66 Είναι μυστήρια ζώα οι γάτες. Να τον προσέχετε στην εξοχή με τους ενήλικους γάτους και να περάσετε όλοι καλά!

@vlad66 Είναι μυστήρια ζώα οι γάτες. Να τον προσέχετε στην εξοχή με τους ενήλικους γάτους και να περάσετε όλοι καλά!

Εκει κοντα μεγαλα γατια δεν εχω δει. αυτο που πρεπει να προσεξουμε ειναι ο Ρουντι.
ενα αρκετα μεγαλοσωμο σκυλι ενος μπαρμπα της Διονυσιας και μας χωριζει συρματοπλεγμα. ο Ρουντι εχει σκοτωσει γατακια στο παρελθον.(το ειχα ακουσει παλια και ξερω οτι η μαμα γατα ηταν του σπιτιου). με μενα την τελευταια φορα ηταν φιλικος..
αν ο Ταμπυ κανει καμια βλακεια και περασει το συρματοπλεγμα χωρις να τον παρουμε χαμπαρι θα γινει μεζες και εμεις θα κλαιμε....

Η Αυγούστα που συχαινεται το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα με το ζόρι και μόνο σε κουτί. Για να ηρεμεί λίγο (κλαίει συνέχεια) προσέχουν να τοποθετούν έτσι το κουτί ώστε να βλέπει την....μαμά της (τη μάνα μου δλδ) 😄

Έτσι πάει κάπως καλύτερα. Όταν την πρώτοπηρα εγώ την είχα εκτός κουτιού, αλλά δεν συνίσταται. Και πάλι εκλεγε και ήταν αγκαλιά στην αδερφή μου και με τα πατουσάκια στο παράθυρο του συνοδηγού (ναι ήταν πολύ αστεία). Ήταν η μόνη φορά που ταξίδεψε έτσι. Από τότε μόνο κουτί.

Δεν ημουν Ελλάδα όταν άλλαξε σπίτι από το χωριό στην Αθήνα, αλλά μου είπαν πως ήταν φοβισμένη για 1-2 μέρες. Ήταν όμως γατάκι.

Από τότε δεν έχει θέμα να επιστρέφει στο χωριό. Αλλά το ταξίδι το φοβάται ακόμα κ κλαίει

τωρα που λετε ρε παιδια για γατακια και γατες δλδ που κλαινε.., ο δικος μου ισα ισα που νιαουριζει. σαν να μην παει κατι καλα με τις φωνητικες του χορδες. ακομα και οταν ειναι αδειο το πιατο του φαγητου του, με κοιταει και κανει ενα νιαουρισμα που σχεδον δεν ακουγεται! ο γιατρος που τον ειδε δεν μου ειπε κατι σχετικα.. μια χαρα ειναι λεει. αλλά γατι να μην χαλαει τον κοσμο στο νιαουρισμα;; πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.
τα άλλα που ταϊζα στην Νικαια απο μικρουλια ακομα ειχαν ενταση στην φωνη. το μιαου πηγαινε συννεφο!!
ετουτος λες και ειναι μουγκος..

Αναστατωση και μαλιστα πολυ θα δειξει στην αρχη. Δεν πειραζει, ειναι φυσικο. Τριωρο ταξιδι ανετα βγαζει και δεν εχει αναγκη για wc.

Σε καποια φαση θα κοιμηθει.

Εγω με τον δικο μου ειχα κανει και δεκαωρα και δωδεκαωρα.
Τωρα μονο κανα πενταωρο το πολυ εξαωρο. Αλλα και αυτο θα το κοψω η θα το ελατωσω σημαντικα, γιατι βαρεθηκα εγω ο ιδιος τα ταξιδια.

τωρα με τρωει η περιεργεια ρε Γιωργο! στην Γαλλια τα ταξιδια που λες ετσι; Ε πες και που... :ears:

τωρα που λετε ρε παιδια για γατακια και γατες δλδ που κλαινε.., ο δικος μου ισα ισα που νιαουριζει. σαν να μην παει κατι καλα με τις φωνητικες του χορδες. ακομα και οταν ειναι αδειο το πιατο του φαγητου του, με κοιταει και κανει ενα νιαουρισμα που σχεδον δεν ακουγεται! ο γιατρος που τον ειδε δεν μου ειπε κατι σχετικα.. μια χαρα ειναι λεει. αλλά γατι να μην χαλαει τον κοσμο στο νιαουρισμα;; πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.
τα άλλα που ταϊζα στην Νικαια απο μικρουλια ακομα ειχαν ενταση στην φωνη. το μιαου πηγαινε συννεφο!!
ετουτος λες και ειναι μουγκος..
Όχι. Μη φοβάσαι. Κι η Αυγούστα έκανε καιρό να....μιλήσει. Τώρα είναι πολυλογού

τωρα με τρωει η περιεργεια ρε Γιωργο! στην Γαλλια τα ταξιδια που λες ετσι; Ε πες και που... :ears:

Διεσχιζα ολη την Γαλλια απο το πιο νοτιο σημειο της εως τα πιο βορεια στα συνορα του Βελγιου.
Εκει ειχαμε ενα εκταριο μεσα στη φυση, με λευκες, οπωρικα, κηπους κλπ... ο γατος οποτε τον εβγαζα το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να τρεχει παλι μεσα στο σπιτι να ανεβαινει τον οροφο που ειναι το δωματιο, και να ανεβαινει να κρυβεται πανω στην ντουλαπα.

Αλλος προορισμος Περιφερεια Παρισιων (με κηπο) σε φιλους. Δεν εβγαινε ποτε ουτε με λουρι.

Σε αλλη φαση στην χωρα των Βασκων. Παντα σε φαση οπου το σπιτι ειχε οικοπεδο και κηπο.

Συχνα και Ιταλια. Πιεμοντε και Τοσκανη. Τα ιδια. Δεν θελει να βγαινει και οταν βγαινει (με λουρι παντα) πανικοβαλεται, και παντα το πρωτο που σκεφτεται ειναι να ξανατρεξει στο δωματιο μας να κρυφτει μεσα.

Καποια φαση στη Λιμνη του Κομο, σε σπιτι φιλων σε βουνο. Εβγαινε μονο σε μπαλκον και εβλεπε αλλες γατες (τρεις) απεναντι που βγαιναν μονο στο παραθυρο.

Οπου δεν μπορω να το παρω γιατι δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις, (ταξιδι που απαιτει αεροπλανο πλοιο, χωρος, φιλικοτητα περιβαλοντος, γνωστα προσωπα, καποιο ανοιγμα εξω κηπος κλπ) μενει σε πανσιον γατιων.

αν ο Ταμπυ κανει καμια βλακεια και περασει το συρματοπλεγμα χωρις να τον παρουμε χαμπαρι θα γινει μεζες και εμεις θα κλαιμε....

Είναι πρακτικά αδύνατον να έχεις στο νου σου μια γάτα επί 24 ώρες.
Πολύ σοβαρό το θέμα με τον Ρούντυ, για μένα θα ήταν λόγος να αφήσω τον Τάμπυ στην Αθήνα (σε ξενοδοχείο γάτων ή στο σπίτι όπου κάποιος θα πήγαινε κάθε 2 μέρες).

Είναι πρακτικά αδύνατον να έχεις στο νου σου μια γάτα επί 24 ώρες.
Πολύ σοβαρό το θέμα με τον Ρούντυ, για μένα θα ήταν λόγος να αφήσω τον Τάμπυ στην Αθήνα (σε ξενοδοχείο γάτων ή στο σπίτι όπου κάποιος θα πήγαινε κάθε 2 μέρες).

στο σπιτι δεν μπορει να'ρθει κανεις. σε ξενοδοχειο δεν νομιζω να θελει κανεις.. εγω σιγουρα οχι.
σκεφτομαι να κανω κατι στο θεμα του Ρουντυ

προς το παρον και μεχρι το αλλο Σαββατο θα'ναι εδω και θα αραζει οπου του καπνισει....
IMG_20190726_092021[1].jpgIMG_20190726_094230[1].jpg
μεχρι που τον παιρνει ο υπνος εκει..
τι του αρεσει εκει αναμεσα απο τον τελικο και τους δισκους, δεν μπορω να καταλαβω...

Attachments

• IMG_20190726_094921[1].jpg
    IMG_20190726_094921[1].jpg
    129.2 KB · Views: 107
Σε κάποια γωνιά της ιδιωτικής τηλεόρασης παρελαύνουν βιομαγνητικα βραχιόλια 4 σε 1 που θεραπεύουν καρκίνους και ένα σωρό άλλα....
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει βρεθεί ένας να τους μαζέψει..

Τόσο χύμα η κατάσταση.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

View attachment 163322
μεχρι που τον παιρνει ο υπνος εκει..
τι του αρεσει εκει αναμεσα απο τον τελικο και τους δισκους, δεν μπορω να καταλαβω...

Εαν θες να βρεις πιο ειναι το πιο ζεστο σημειο του σπιτιου ... βαλε μια γατα να στο βρει !

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Σε κάποια γωνιά της ιδιωτικής τηλεόρασης παρελαύνουν βιομαγνητικα βραχιόλια 4 σε 1 που θεραπεύουν καρκίνους και ένα σωρό άλλα....
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει βρεθεί ένας να τους μαζέψει..

Τόσο χύμα η κατάσταση.

Θα κλεισουν καναδυο καναλια της ερτ και θα φτιαξει η κατασταση.
Θα χαρει και ενα σωρο κοσμος!
Τι?
Δεν ειναι η ερτ ιδιωτικη?
Δεν πειραζει. Αυτη ειναι που ενοχλει τωρα...

Ωραίο whataboutism!

H κοινωνία πρέπει να αποφασίσει διαζευκτικά ή τα μαντζούνια τηλεπωλητών ή τις κακοφορμίες της ΕΡΤ.

Δε βαριέσαι, τώρα που θα πάρουν πόδι τα κομματόσκυλα του καλού κόμματος και θα μπούνε αυτά του κακού, ίσως να ξαναθυμηθούμε ότι η ΕΡΤ είναι προσβολή στη νοημοσύνη μας και διαπόμπευση της έννοιας της δημόσιας τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εαν θες να βρεις πιο ειναι το πιο ζεστο σημειο του σπιτιου ... βαλε μια γατα να στο βρει !

λαθος εισαι
το καλοκαιρι βρηκε το πιο δροσερο...
παντως δειχνει ευτυχισμενος
σαν τον vlad το μπαμπα του..

Ο,τι να'ναι...
Εντελως ομως...

Θα λυθει κανενα απο τα προβληματα της ερτ με το να κλεισουν καναδυο καναλια οπως ακουγεται?
Εγω αυτο σχολιασα.
Ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε και τα ερμηνευουν ετσι οσοι βλεπουν οντως καλο και κακο κομμα. Προσβολη στη νοημοσυνη μας ηταν και ειναι το προγραμμα των ιδιωτικων καναλιων. Αυτο της ερτ ηταν και ειναι κλασεις ανωτερο. Και αφηνω εκτος εξισωσης τις "ενημερωτικες εκπομπες" εκατερωθεν που ειναι (σχεδον) εξισου χαλια.

Status
Not open for further replies.